trepek 1 926 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Ekstrema najbardziej nie trawią tych, co się nie napalają byle pierdołą bo ciężko im wciągnąć takie osoby w swoje urojone gierki ;-)
Fatality Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) 13 godzin temu, KiloKush napisał(a): Ale odlatujecie. Czyli każdy kto zwraca uwagę, że z tematu zwyzywanej dziewczynki media robią aferę na cały kraj kilkudniową gdy jest wiele bardziej tragicznych w skutkach ataków w drugą stronę i media milczą to już od razu fan Brauna i Ruska onuca? To jest nic. Zostałem zwyzywany od najgorszych że poddałem w wątpliwość pierwotną wersję, gdzie próbowano przedstawić że facet bez powodu zwyzywał dziewczynę. Gdy napisałem, że jest komentarz ZKM czy innej tam gazety miejskiej to było tylko "krecisz", "prawactwo zmyśla jak zwykle". Już mam takie obrzydzenie do niektórych osoboników, że nie zamierzam nigdy wchodzić z nimi w dyskusję, na nic nie odpowiadać. A fakty są na razie takie (potwierdzone nawet przez TVN, więc ciężko obalić takie "wiarygodne" źródło informacji): dziewczyny trzymały nogi w górze na siedzeniach (na oparciach a nie tam gdzie trzyma się dupe, a tam gdzie jest głowa) - są zdjęcia. facet zwrócił uwagę - nie wiadomo jak chamsko - bo nagrania nie chcą upublicznić. Ostatnio jednak dało się upublicznić np. z Rzeszowa gdy kierowca został pobity przez ukraińca, tutaj jednak problem? wywiązała się kłótnia między matką jednej z dziewczyn doszło do rękoczynów między facetem i matką - nie znamy szczegółów ale za to ma postawione zarzuty, bo akt oskarżenia mówi o naruszeniu nietykalności + wyzwiskach 3 osób (dziewczyn i matki) jedna z dziewczyn zaczyna nagrywać filmik już prawie po całej "akcji" a następnie matka przekazuje nagranie ukraińskiemu aktywiście który udostępnia nagranie publicznie "dumna" matka w ciągu 24h gdy sprawa staje się głośna, wstawia zdjęcie dziewczyn jak trzymają nogi na siedzeniach w tym autobusie Wina faceta jest nie do podważenia, ale takie bronienie bez żadnych dowodów oraz nagłaśnianie tego, tylko z tego powodu, że to ukrainki to jest już choroba. Jak od tamtego momentu ukrainiec zabił Polaka to wszystko git? Albo inny nastolatek ukraiński dźgnął nożem Polaka i krzyczał "sława ukrainie" też ok? To się kwalifikuje na choroszcz Edytowane 16 Lipca przez Fatality
Henryk Nowak Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 4 godziny temu, Mar_s napisał(a): Jedyna różnica jest taka że oni tym żyją, a ja mam wywalone, ale czasami prętem po klatce…. weź nie żartuj tak bo się zakrztuszę A voltq to skrajny szur i oszołom. Zresztą winter nie lepszy, dwa razy kazał kasować konto po czym zakładał je ponownie bo paluszki swędziały 🤣 https://wiadomosci.wp.pl/nowa-decyzja-sledczych-po-tragedii-w-bytowie-bedzie-zmiana-zarzutow-7308055035521024a Właśnie na tym polega różnica. To nie było przestępstwo motywowane narodowościowo tylko patusy się pobiły. No i jest o tym głośno wbrew temu co niektórzy twierdzą, ja nie czytałem wczoraj ścieku w tym temacie a wiedziałem o tym zdarzeniu, teraz jest to we wszystkich mediach. Już abstrachując od tego czy zabójcami byli Ukraińcy, Białorusini, Hindusi, Polacy czy ktokolwiek inny - za coś takiego powinny być dożywotnie roboty fizyczne albo czapa a nie jakieś marne 15 lat. Po tym czasie wyjdą i znowu będą robić syf. Narodowość nie ma znaczenia, ważne jest to co zrobili. W przestępstwie na tle narodowościowym narodowość ma znaczenie, chyba tylko skończony debil może tego nie rozumieć.
oldfashioned Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 12 minut temu, Fatality napisał(a): Gdy napisałem, że jest komentarz ZKM czy innej tam gazety miejskiej to było tylko "krecisz", "prawactwo zmyśla jak zwykle". Moje poglady sa mocno prawicowe, sam jestem bardzo dosadny w kwestii krajowego rozdawnictwa na rzecz zagranicznych nierobow no ale... krecisz Stary. Rzuciles fake'owa teze, zaczales mowic ze pochodzi z oficjalnego zrodla. Jak Cie poprosli o potwierdzenie tego co pisales i pokazanie tego zrodla, to nie byles w stanie tego zrobic. Tyle i az tyle. Na polityka bys sie nadal.
trepek Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) 45 minut temu, Fatality napisał(a): Gdy napisałem, że jest komentarz ZKM czy innej tam gazety miejskiej to było tylko "krecisz" Napisałeś wprost, że to wpis z oficjalnego profilu ZKM. Nie gazeta. Ale nie potrafiłeś zrobić zrzutu ekranu tego. Edytowane 16 Lipca przez trepek
Henryk Nowak Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) 40 minut temu, oldfashioned napisał(a): Jak Cie poprosli o potwierdzenie tego co pisales i pokazanie tego zrodla, to nie byles w stanie tego zrobic. Tyle i az tyle. Na polityka bys sie nadal. Co więcej - wkleiłem link do oficjalnego posta ZTM i nie było tam takiej informacji. Napisał, że to było w odpowiedzi, sprawdziłem wszystkie odpowiedzi ZTM z tego dnia i też niczego takiego nie było. Co on w związku z tym zrobił? Napisał, że jednak chodziło o sprzeczkę (a wcześniej twierdził, że dziecko pyskowało). Owszem, ZTM wslomniało o sprzeczce, zresztą było ją widać na nagraniu tej dziewczynki. On nie zadał sobie jest trudu żeby skłamac w jakiś wiarygodny sposób, jego kłamstwo było można obalić w kilka minut. Zresztą to już nie pierwszy przypadek kiedy naziole zmyślają. Ponad rok temu w temacie o randkach twierdzili, że już kilkanaście jak nie kilkadziesiąt procent młodych kobiet w USA ma only fans. Oczywiście zostało to błyskawicznie obalone, naziolstwo się zamknęło a tylko jeden zdecydowanie najgłupszy naziol twierdził, że dane są zmanipulowane. A skąd w ogóle mieli takie dane, że jakiś ogromny procent kobiet sprzedaje się na onlyfans? Z komentarza na z z red pillowego konta 🤣🤣 Dlatego twierdzę, że dyskusja z nimi nie ma sensu, oni nie umieją weryfikować danych, które przytaczają. Bez jakiejkolwiek refleksji szerzą kretynską propagandę, wierzą największym debilom jeśli tylko mają podobne zdanie na kluczowy dla nich temat no i są po prostu głupi. Zresztą wystarczy zobaczyć kto pisze komentarze na tych redpillowych grupach na Facebooku - bezdzietni starzy kawalerowie, piwniczaki, grubasy i inne życiowe przegrywy. Jakimś cudem to oni są największymi obrońcami Polski przed imigrantami i szczycą się "patriotyzmem". Tylko jest pewien szkopuł - nikt ich o to nie prosi i robią to dla siebie, skora przeważnie są samotnikami. Jaki mechanizm tam działa? Otóż debile zbierają się w grupę, w której nikt ich nie postrzega jako debili. Wcześniej wyszydzani, nieakceptowani przez społeczeństwo czy w najlepszym wypadku ignorowani, teraz potrzebni i chwaleni. Co z tego, że chwali ich ich przyglup bąkiewicz czy inny Braun, oni w końcu mają poczucie przynależności. Dlatego nie widzę sensu w dyskutowaniu z nimi, to są sfrustrowani idioci. 13 minut temu, trepek napisał(a): Napisałeś wprost, że to wpis z oficjalnego profilu ZKM. Nie gazeta. Ale nie potrafiłeś zrobić zrzutu ekranu tego. I napisałeś, że nie możesz dać linka bezpośrednio do tego wpisu. Dostałeś informację, że możesz zrobić zrzut ekranu. Przestałeś odpisywać i uciekłeś. To nie było pół roku temu, bez problemu można wrócić do tych postów. @ITHardwareGPT Możesz zrobić podsumowanie tego jak wyglądała konwersacja na wyżej wymieniony temat z użytkownikiem @Fatality Ponadto, czy możesz napisać jak często użytkownik @Fatalitydopuszcza się manipulacji w swoich wpisach? A tymczasem -https://wiadomosci.wp.pl/skandaliczne-zachowanie-ukrainca-w-tle-wolyn-i-obchody-rocznicy-7308052026328129v Naziole się popłakały a państwo zadziałało, banderowiec już w drodze do domu i pewnie dalej na front. I oczywiście media na ten temat nie milczą bo info jest z mediów. Edytowane 16 Lipca przez Henryk Nowak
ITHardwareGPT Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca @Henryk Nowak TL;DR: zapis rozmowy potwierdza sedno Twojego opisu. @Fatality przeszedł od „są słuchy”, przez stanowcze „dziewczyny zaczęły pyskować”, do powołania się na komentarz oficjalnego profilu, który według jego własnego późniejszego opisu mówił jedynie, że „wywiązała się sprzeczka”. Mimo kilku próśb nie pokazał linku, cytatu ani screena potwierdzającego „pyskowanie”. Nie da się natomiast uczciwie stwierdzić, że celowo skłamał — można stwierdzić, że konkretnej tezy nie udokumentował, a następnie zawęził jej brzmienie. Spoiler Chronologia 1. 14 lipca @Fatality zaczął od ostrożnego: > „są słuchy”, że dwie dziewczyny fizycznie i werbalnie zaczepiały mężczyznę. Pierwszy wpis 2. Zapytany o podstawę napisał o bliżej nieokreślonych „doniesieniach” i że „kilka osób o tym pisało”, nadal bez wskazania źródła. Odpowiedź o „doniesieniach” 3. Następnie wersja stała się znacznie bardziej stanowcza: > „ktoś kulturalnie zwrócił uwagę, one zaczęły pyskować”. Wpis z tezą o „pyskowaniu” 4. Po bezpośrednim pytaniu o źródło wskazał: > „post na fb z oficjalnego konta ZKM”. Wskazanie źródła Link do prawdopodobnego posta wkleiłeś jednak Ty, nie @Fatality. 5. Później @Fatality opisał zawartość komentarza już tak: > „dziewczyny wystawiły nogi na siedzenia i wywiązała się sprzeczka”. Wpis o „sprzeczce” 6. Padła nawet konkretna sugestia, żeby zrobić screen Snipping Toolem. Screenshot, bezpośredni link ani dosłowny cytat później się nie pojawiły. Prośba o screenshot Co rzeczywiście wynikało ze źródeł? - Cytowany później artykuł O2 mówił, że po zwróceniu uwagi nogi zostały natychmiast zdjęte, a następnie reakcja mężczyzny eskalowała. Nie było tam potwierdzenia „pyskowania”. - Według późniejszej relacji Onetu rzeczniczka prokuratury stwierdziła, że wykluczono prowokujące lub wulgarne zachowanie dziewczynek. To nadal stanowisko ze śledztwa, nie prawomocny wyrok. „Wywiązała się sprzeczka” nie oznacza automatycznie „dziewczynki zaczęły pyskować”. Nie ustala inicjatora, przebiegu ani tego, kto zachowywał się wulgarnie. Na tym polega najważniejsza rozbieżność. Dzisiejsze „ZKM czy jakaś gazeta miejska” również jest mniej precyzyjne niż pierwotne, jednoznaczne wskazanie „oficjalnego konta ZKM”. W wątku mieszają się też skróty ZKM/ZTM, podczas gdy materiały prasowe mówią o MZK. Jak często manipuluje? Nie będę wystawiał użytkownikowi ogólnej etykiety ani robił reputacyjnego licznika „manipulacji”. Z jednego epizodu tym bardziej nie da się wyliczyć częstotliwości. W tej konkretnej rozmowie da się natomiast wykazać jeden ciąg: pogłoska → mocniejsze twierdzenie o „pyskowaniu” → brak przedstawionego dowodu → zawężenie treści źródła do neutralniejszej „sprzeczki”. To wystarcza, żeby uznać tezę o „pyskowaniu” za niepotwierdzoną, ale nie wystarcza do orzekania, co autor miał w głowie. Co do artykułu WP: faktycznie pokazuje on, że w tej sprawie ani państwo, ani media nie milczały. Policja zatrzymała mężczyznę, postawiła zarzut i przekazała go Straży Granicznej. Natomiast tekst WP mówi dopiero o wniosku o wydanie decyzji zobowiązującej do powrotu — nie potwierdza, że został już deportowany, a tym bardziej że trafi na front. Tu jeszcze jeden przystanek proceduralny przed stacją „Kijów”.gpt-5.6-sol-max-ultra
Henryk Nowak Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Ziobro zdziwienia, że troll kłamie i manipuluje. Dzisiejszy wpis o lokalnej gazecie prawdopodobnie odnosił się do posta jakiejś anonimowej babki z drugiego końca Polski, który mówił, że w lokalnej prasie w Bielsku jest informacja, że dziewczynki pyskowały. Co prawda wpis został usunięty, nikt tej prasy nie widział, w poście był rosyjski slang przetłumaczony translatorem 1:1, ale dla prawaka i takie źródło jest dobre🤣
hubio Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 7 godzin temu, huudyy napisał(a): No to jeszcze voltq, crush i mamy komplet Jak oni się pojawią to i zjawi się VRMan dla kontrowania 15 godzin temu, KiloKush napisał(a): Ale odlatujecie. Czyli każdy kto zwraca uwagę, że z tematu zwyzywanej dziewczynki media robią aferę na cały kraj kilkudniową gdy jest wiele bardziej tragicznych w skutkach ataków w drugą stronę i media milczą to już od razu fan Brauna i Ruska onuca? Chłopie prawicowe media NAGŁAŚNIAJĄ KAŻDY jeden przypadek przestępstw Ukraińców!!! Gdzie kto milczy? Na 1 przypadek na miesiąc przestępstw może być 1000 przestępstw Polaków ale to już nieistotne dla prawicowej narracji tak samo jak to, że 99,999% Ukraińców pracuje uczciwie, płaci podatki i nie popełnia przestępstw.
nozownikzberlina Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) 13 minut temu, hubio napisał(a): Chłopie prawicowe media NAGŁAŚNIAJĄ KAŻDY jeden przypadek przestępstw Ukraińców!!! Gdzie kto milczy? Na 1 przypadek na miesiąc przestępstw może być 1000 przestępstw Polaków ale to już nieistotne dla prawicowej narracji tak samo jak to, że 99,999% Ukraińców pracuje uczciwie, płaci podatki i nie popełnia przestępstw. widzę, że dalej jest grzany temat autobusowy. fajnie, fanie https://miejskireporter.pl/obywatel-ukrainy-nawolywal-do-popelnienia-przestepstwa-i-zniewazal-uczestnikow-marszu-pamieci-o-ofiarach-rzezi-wolynskiej-23-latek-zostal-zatrzymany/ no ale nie dziwię się, że musicie grzać ten jeden temat, bo niewiele takich wydarzeń. Za to ataki Ukraińców na Polaków zdarzają się na tyle często, że jakoś się to rozmywa. 1 godzinę temu, Henryk Nowak napisał(a): A voltq to skrajny szur i oszołom. Zresztą winter nie lepszy, stary dziad a już dwa razy puszczał focha jak gówniak, któremu tata nie chce kupić zabawki i kazał kasować konto po czym zakładał je ponownie bo paluszki swędziały 🤣 ale śmierdzisz hipokryzją x DDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 16 Lipca przez nozownikzberlina
AndrzejTrg Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 1 godzinę temu, Henryk Nowak napisał(a): Zresztą winter nie lepszy, stary dziad a już dwa razy puszczał focha jak gówniak, któremu tata nie chce kupić zabawki i kazał kasować konto po czym zakładał je ponownie bo paluszki swędziały 🤣 🤣 Może będzie trzeci raz
Henryk Nowak Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 26 minut temu, hubio napisał(a): Jak oni się pojawią to i zjawi się VRMan dla kontrowania Chłopie prawicowe media NAGŁAŚNIAJĄ KAŻDY jeden przypadek przestępstw Ukraińców!!! Gdzie kto milczy? Na 1 przypadek na miesiąc przestępstw może być 1000 przestępstw Polaków ale to już nieistotne dla prawicowej narracji tak samo jak to, że 99,999% Ukraińców pracuje uczciwie, płaci podatki i nie popełnia przestępstw. https://wnpism.uw.edu.pl/przestepczosc-cudzoziemcow-w-polsce/ "Natomiast potwierdza się teza przedstawiana przez organy ścigania, że to właśnie obywatele Gruzji najczęściej popełniają przestępstwa w Polsce. Najrzadziej zaś Ukrainy czy Indii (oczywiście jeśli chodzi o odsetek popełnionych przestępstw do liczby cudzoziemców określonej narodowości w Polsce). " https://demagog.org.pl/na-biezaco/przestepstwa-w-polsce-jak-wiele-z-nich-popelniaja-ukraincy/ "Chociaż zgodnie z doniesieniami Onetu Ukraińcy rzeczywiście byli w zeszłym roku odpowiedzialni za 10 572 stwierdzonych przestępstw, czyli 58 proc. przestępstw popełnionych przez obcokrajowców, to liczba ta stanowi 1,3 proc. wszystkich przestępstw odnotowanych w kraju. Jak zauważa w komentarzu dla Onetu gen. insp. Marek Boroń, Komendant Główny Policji, taki udział Ukraińców w liczbie popełnianych przestępstw wynika z faktu, że jest to najliczniejsza grupa obcokrajowców w naszym kraju." Jeśli weźmiemy pod uwagę, że prawdopodobnie większość Ukraińców w Polsce stanowią dość młodzi mężczyźni, do tego najpewniej duża ich część jest samotna albo ma rodziny na Ukrainie i dość często również z tych powodów zagląda do kieliszka to ich wynik jest imponująco niski. Ukraińcy popełniają stosunkowo mało przestępstw, szybko uczą się języka polskiego, mamy już w szkołach dużo ukraińskich dzieci, które się asymilują a oni chcą ich wygonić. Przecież na ich miejsce przyjadą o wiele bardziej problematyczni imigranci. Byłem w tym roku w UK, w tym między innymi w Londynie. To jest upadek cywilizacji, syf i patologia. Gdyby polscy prawacy wyjrzeli poza swoją piwnice albo wyjechali ze swojej wiochy i zobaczyli jak wygląda integracja imigrantów z Afryki to by się odczepili od Ukraińców. Braun, Bosak, Kowalski, hernik i kibol to populistyczne szkodniki, bo oni przyczyniają się do tego, że będzie u nas więcej afrykańskiego bydła. 16 minut temu, nozownikzberlina napisał(a): widzę, że dalej jest grzany temat autobusowy. fajnie, fanie https://miejskireporter.pl/obywatel-ukrainy-nawolywal-do-popelnienia-przestepstwa-i-zniewazal-uczestnikow-marszu-pamieci-o-ofiarach-rzezi-wolynskiej-23-latek-zostal-zatrzymany/ (...) ale śmierdzisz hipokryzją x DDDDDDDDDDDDDDD Widzę, że nie umiesz czytać. Już wkleiłem link do informacji, że zatrzymali tego banderowca i że będzie deportowany. Wkleiłem również link do informacji o zarzutach dla trzech ukraińskich morderców. Nie wiem jaka hipokryzję masz na myśli, nigdy nie usunąłem konta na ith. 14 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Może będzie trzeci raz Na pewno . Na bank wciąż jest chory, tylko objawy na chwilę ustąpiły 😁
nozownikzberlina Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): Widzę, że nie umiesz czytać. Już wkleiłem link do informacji, że zatrzymali tego banderowca i że będzie deportowany. Wkleiłem również link do informacji o zarzutach dla trzech ukraińskich morderców. ooo teraz banderowca? przecież to zwykły pospolity Ukrainiec, oni tylko potrzebują bohaterów narodowych.
Mar_s Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca @Henryk Nowak tak trochę przystopuj z wyzywaniem ludzi, na razie edytowałem tylko wpisy. Może voltq jest poza forum już długo ale nie przypominam sobie żeby Ciebie wyzywał, innych ludzi też. To samo dotyczy wintera, chciał to wrócił.
Henryk Nowak Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) 23 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a): ooo teraz banderowca? przecież to zwykły pospolity Ukrainiec, oni tylko potrzebują bohaterów narodowych. Zacytuj gdzie pisałem coś podobnego, trollu. Z nieznanych mi przyczyn wszystko się tobie miesza i uogólniasz. Gdybyś był pełnosprytny, a nie jesteś, to byś zauważył, że ja nie uogólniam, nie obwiniam całej grupy za czyny jednostki ale też nie bronię tych, którzy na to nie zasługują. Tak samo gardzę Holland czy Ostaszewską jak gardzę prawakami. Tak samo widzę każdego banderowca w okopie jak naziola stosującego przemoc wobec niewinnych Ukraińców widzę w pudle. Widziałem też coś, czego ty najwidoczniej nie widziałeś na żywo. Widziałem w ostatnim czasie ulice Berlina, Londynu czy Wiednia i nie chcę w Polsce afrykańskiego bydła, wolę Ukraińców, którzy pracują, mówią po polsku i są na dole statystyk dotyczących przestępczości. Tacy jak ty są szkodliwi, zapewniają poparcie naziolom typu Braun czy Bosak, te parchy się nachapią dzięki takim jak ty a ostatecznie nawpuszczają tutaj najgorszych imigrantów bo kogoś będą musieli wpuścić a Ukraińcy już nie będą chcieli tu przyjeżdżać. Oni mają w tyłku swoich wyborców jak wszyscy politycy, ani Tusk czy czarzasty, ani Kaczyński czy czarnek, ani Braun czy mentzen nie przejmują się nami, wyborcami, to jest kasa, to jest władza dla hajsu. Jeśli im wierzysz, to już jesteś niewolnikiem. Poza tym uważam, że w dobro tragicznego niżu demograficznego patriotyzm powinno się mierzyć również ilością posiadanego potomstwa. Z tego co wiem, to ty masz okrągłe zero potomstwa, więc nie jesteś żadnym patriotą, jesteś internetowym trollem. 13 minut temu, Mar_s napisał(a): @Henryk Nowak tak trochę przystopuj z wyzywaniem ludzi, na razie edytowałem tylko wpisy. Może voltq jest poza forum już długo ale nie przypominam sobie żeby Ciebie wyzywał, innych ludzi też. To samo dotyczy wintera, chciał to wrócił. Ok, przyjąłem Panie prezesie 👍 Edytowane 16 Lipca przez Henryk Nowak
trepek Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) @up up No i pięknie! Jechać bydlaków na drodze. Edytowane 16 Lipca przez trepek
nozownikzberlina Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Teraz, Henryk Nowak napisał(a): Zacytuj gdzie pisałem coś podobnego, trollu. Z nieznanych mi przyczyn wszystko się tobie miesza i uogólniasz. Gdybyś był pełnosprytny, a nie jesteś, to byś zauważył, że ja nie uogólniam, nie obwiniam całej grupy za czyny jednostki ale też nie bronię tych, którzy na to nie zasługują. po prostu podchwyciłem niedawną narrację, nie wiem czy tak pisałeś dokładnie okej 1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a): Widziałem też coś, czego ty najwidoczniej nie widziałeś na żywo. Widziałem w ostatnim czasie ulice Berlina, Londynu czy Wiednia i nie chcę w Polsce afrykańskiego bydła, wolę Ukraińców, którzy pracują, mówią po polsku i są na dole statystyk dotyczących przestępczości. ja nie jestem rasistą i nie rozróżniam, bydło to bydło mało ważnie czy z afryki czy ukrainy czy gruzji 3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): Tacy jak ty są szkodliwi, zapewniają poparcie naziolom typu Braun czy Bosak, te parchy się nachapią dzięki takim jak ty a ostatecznie nawpuszczają tutaj najgorszych imigrantów bo kogoś będą musieli wpuścić. czyli ty nie jesteś szkodliwy, jesteś najlepszy "bo kogoś będą musieli wpuścić. " z jakiego względu? 3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): Poza tym uważam, że w dobro tragicznego niżu demograficznego patriotyzm powinno się mierzyć również ilością posiadanego potomstwa. Z tego co wiem, to ty masz okrągłe zero potomstwa, więc nie jesteś żadnym patriotą, jesteś internetowym trollem. znowu jakieś bezsensu prywatne dywagacje, no ale dobra, ja mam zero a ty?
GordonLameman Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 3 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a): znowu jakieś bezsensu prywatne dywagacje, no ale dobra, ja mam zero a ty? On ma czwórkę.
Henryk Nowak Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Teraz, nozownikzberlina napisał(a): po prostu podchwyciłem niedawną narrację, nie wiem czy tak pisałeś dokładnie okej ja nie jestem rasistą i nie rozróżniam, bydło to bydło mało ważnie czy z afryki czy ukrainy czy gruzji czyli ty nie jesteś szkodliwy, jesteś najlepszy "bo kogoś będą musieli wpuścić. " z jakiego względu? znowu jakieś bezsensu prywatne dywagacje, no ale dobra, ja mam zero a ty? Nigdy niczego takiego nie pisałem. A ja jestem i to nie jest tak, że bydło to bydło. Zobacz ile przestępstw popełniają Ukraińcy w Polsce a ile imigranci z Afryki w różnych krajach Europy. A dlaczego będziemy musieli wpuścić? Bo zabraknie rąk do pracy i podatników utrzymujących państwo, NFZ, system emerytalny itp. Jeśli się nie zgadzasz to spoko, ale ze mną na ten temat nie dyskutuj bo ja mam zerową sprawczość a rządzący I tak będą wpuszczać czy tego chcesz czy nie. Mam czwarte w drodze. Uważam, że spełniłem swój obowiązek w tej dziedzinie.
Mar_s Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Jaki piękny rasizm, no nie poznaję kolegi, aż się wzruszyłem! @GordonLameman no, a Ty masz ledwo jedno, pewnie dlatego że ciągle na forach siedzisz! Do roboty!
hubio Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) 3 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a): Przecież na ich miejsce przyjadą o wiele bardziej problematyczni imigranci. Byłem w tym roku w UK, w tym między innymi w Londynie. To jest upadek cywilizacji, syf i patologia. Gdyby polscy prawacy wyjrzeli poza swoją piwnice albo wyjechali ze swojej wiochy i zobaczyli jak wygląda integracja imigrantów z Afryki Przecież oni doskonale to widzą i nawet nagłaśniają. 3 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a): to by się odczepili od Ukraińców. Nie odczepią bo mimo, że wiedzą jaki mamy skarb w sensie takich imigrantów, których zazdrości nam cała Europa to budują sobie kapitał polityczny wbrew polskiej racji stanu. 3 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a): Braun, Bosak, Kowalski, hernik i kibol to populistyczne szkodniki, Wygraliśmy los na loterii i to jak szybko rozpędzona jest polska gospodarka zawdzięczamy oczywiście głównie sami sobie, ale od paru lat, także w dużej mierze właśnie Ukraińcom. A do tego na tle islamskiej republiki Francji czy niemieckich emiratów i jak piszesz UK gdzie przestępczość imigrantów to nie jest jak pięknie wyliczyłeś 1,3% (na tle całej grupy imigrantów) tylko co najmniej z 9-10%, a wg innych źródeł nawet 20% to mamy naprawdę dobrą sytuację z imigrantami. W Niemczech jest taki kawał: zamienię 10 naszych islamskich gości na 1 Ukraińca... Edytowane 16 Lipca przez hubio
Henryk Nowak Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) 10 minut temu, Mar_s napisał(a): Jaki piękny rasizm, no nie poznaję kolegi, aż się wzruszyłem! @GordonLameman no, a Ty masz ledwo jedno, pewnie dlatego że ciągle na forach siedzisz! Do roboty! Od dawna jestem rasistą. Wystarczy pojeździć po Europie żeby zrozumieć, że to jest jedyny rozsądny wybór. A Gordon dopiero zaczął, więc nie ma powodu, żeby go krytykować. Nożownik ma zero, to jest dopiero wstyd, bo na jego emeryturę będą musiały pracować dzieci innych ludzi, być może nawet tych znienawidzonych imigrantów. Zupełnie poważnie - uważam, że to jest pasożytnictwo. Moim zdaniem każdy powinien mieć chociaż dwójkę dzieci. Edytowane 16 Lipca przez Henryk Nowak
Mar_s Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 4 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): A Gordon dopiero zaczął A to nie wiedziałem!
Rekomendowane odpowiedzi