Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Samemu się domyślać, którego uniknąć, a który sparować? Panie kochany... 🙉 -
Przez Slayer · Opublikowano
To ten Interplus, którego mi podpowiedziałeś jak wysłalem screena z dostepnymi Muszę przyznać, że bardzo pozytywne na mnie wrażenie zrobili. Czuję, że koniec końców wezmę od nich no ale wiadomo, poczekam co tam powiedzą. Bo mówiła, że kiedyś mieli tam coś ale już od bardzo dawna nie maja i dopiero ten technik sprawdzi w jakim to jest stanie, czy potrzebna jest modernizacja. Gdyby się okazało, że zapewnią mi 600/300 to biorę od strzała, nawet sie nie zastanawiam. Może bym się ewentualnie zastanowił nad 1000/500 bo w sumie nie jest duża róznica w cenie. No ale musze czekać aż mi zadzwoni jak tam z tą infrą. Z Orange gość mówił, że nie ma szans na poprowadzenie światłowodu do mieszkania. Pytałem konkretnie o to i mówił, że na pewno tego nie zrobią. No ale też mówił, że dostane funboxa 7. Ja czuję, że ten gość nie do końca wiedział o czym mówi. On ogólnie bardzo długo szukał coś tego adresu bo nigdzie nie znajdował a potem mi powiedział, że on mu się pokazał dopiero w jakiejś zakładce awaryjnie czy coś takiego, że od razu mu nie wyskoczyło nic w systemie. Powiedział, że maksymalny upload jaki są mi w stanie zagwarantować to do 40mb przy opcji internetu 600mb albo do 60mb przy opcji 900mb. -
Przez slafec · Opublikowano
Skoro tak mocno musiał przyciąć budżet to nie zobaczymy plejady gwiazd z Hollywood. To musiał być faktycznie szok dla Kojimy -
Przez musichunter1x · Opublikowano
@j4z Paniee, toż to prawie autopilot i normalnie tego nie ma.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi