Migracja użytkowników z forum PCLab (*)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Taka sytuacja. Na kompie jak dodam załącznik do maila to go widzę po otwarciu na telefonie. Z telefonu nie da się wysłać maila z załącznikiem. Wrzuca maila do zaplanowanych/roboczych i wiszą "w kolejce". Jak później próbuję podejrzeć załącznik do maila wysyłanego z telefonu to albo "brak połączenia" albo "nie udało się pobrać załącznika." Apki zakualizowałem, synchronizacja niby jest. -
Przez boban666 · Opublikowano
@Adikon nie chce w wątku o AMD już śmiecić , ale piszesz tam a spadku tych zegarów od GPU. Ja też już kiedyś o tym pisałem , z tym że u mnie wyglada to tak , jak by ktoś , tak na szybko , na ulamek sekundy wyciągnąl wtyczke , zegary leca na 2700 a po chwili jeebbb spadaja do 450 , no i wtedy scina obraz , czyli mamy stutter. Na pocieszenie mogę ci napisać , że miałem podobnie na 2070s , ale za to na 6800xt tego nie miałem , więc może może to NV coś ma skopane z sterownikami i na chwile obecną w jakiś tam sposób ogarnęliśmy ten stutter od strony BIOS , CPU , a został do opanowania na GPU. Nie wiem , już chyba tak jak ty , szukam na siłe jakiegos ratunku. Aaaaa wczoraj miałem wrzucić swoje wykresy , ale padłem po robocie , więc zrobie to dziś 😁. Aaaa przypomniala mi się jedna rzecz , która może nie poprawila tego stutteringu , ale spowodowala , że wykresy w 3D Mark miałem , mam równiutkie , bo wcześniej miałem je dojść poszarpane. Przy zasilaczu poprzepinałem wtyczki od PCIe , zeby były tak jak by na jednej linii , bo wcześniej po prostu były wpięte , żeby były. Zmieniłem je i wykresy się poprawiły , no ale stutter dalej jest. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Najwidoczniej była to jedyna opcja, by 6144 CUDA w Blackwellu doskoczyło do poziomu 4070 Ti (może nawet 4070 Ti Super). Bo że to nie dorówna 4080 to chyba nikt nie ma wątpliwości -
Przez Phoenix. · Opublikowano
To może oznaczać, że superek nie będzie bo więcej cuda to więcej poboru i będzie takie Ampere v2. Ale skoro 5070ti ma tylko 50W więcej przy sporo większej ilości cuda to ta zwykła 5070 musi być wyżyłowana do granic możliwości
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi