Kabor Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s U mnie zainteresowanie było małe, teraz jest zerowe. Jak dadzą za rok w Amazonie to może dodam do konta 😀 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frog67 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja tylko się zastanawiam czy na Steam nie będzie podobnie jak z Starfield, recenzenci sobie (nawet średnia taka sama 84/100) a gracze opinia negatywna albo przytlaczająco negatywna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No ale mam nadzieję że ktoś da info jutro jak to lata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelius33 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, Frog67 napisał: Ja tylko się zastanawiam czy na Steam nie będzie podobnie jak z Starfield, recenzenci sobie (nawet średnia taka sama 84/100) a gracze opinia negatywna albo przytlaczająco negatywna To zależy ilu postronnych kupi i się natnie. Starfield był mocno rozdawany przez AMD plus sporo osób kupiła bo Bethesda to się zmoduje. Tu zakładam, że raczej kupować będą przekonani czyli fani DA2 czy DAI bo Origins to prehistoria. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVLo Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 20 minut temu, Frog67 napisał: Ide o zaklad że EA już smaży zwiastun z przebitkami 10/10 i 9/10 jaki to Veilgurad nie jest epokowy Zawsze możesz zrobić refund na Steam Moja góra wstydu jest tak wysoka, że ta gra wylądowała by gdzieś poza setką innych tytułów, więc zostaje "czytać i obserwować" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Veilguard GOTY (to do Ciebie Kotula, nie zamykaj nam kolejnego forum). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Na prawdę jestem ciekaw jak się gra sprzeda, zainteresowanie grą na podstawie mediów społecznościowych można określić na raczej małe, ale brak jakiejkolwiek konkurencji może spowodować dobrą sprzedaż. Prędzej zagram znowu DA2 ( do której mam ambiwalentne uczucia) niż w tą grę. Edytowano %s o %s przez abudabi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja myslalem ze pewnie za jakis czas zagram, ale im wiecej filmow z gry widze i slucham dialogow to mi sie mdlo robi. Nie wiem dla kogo to gra, wydaje mi sie ze jednak sprzeda sie bardzo slabo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 11 minut temu, Sheenek napisał: a myslalem ze pewnie za jakis czas zagram, ale im wiecej filmow z gry widze i slucham dialogow to mi sie mdlo robi. A nie mówiłem? Tych 10/10 nie można było brać na poważnie, ale trafiłem na kanał gdzie gość po prostu wrzucił same filmiki z gry i napisał, by obejrzeć i samemu wyrobić sobie opinię - to było tak beznadziejne i bezjajeczne doświadczenie że szkoda gadać, dialogi, postacie, ogólne interakcje - DNO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghostdog Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ciekawe czy lepiej wypadnie od SW Outlaws. Raczej nie ma szans na wtopę pokroju Concord czy Unknown 9 Awakening. Pewnie sporo osób skusi się patrząc tylko na grafikę. Żaden szanujący się gracz RPG nawet nie splunie w kierunku DA-V. Z tego co widziałem to gra jest nudna, denne dialogi, brak konsekwencji wyborów. Już nawet nie wspominam o tych muminkowych bohaterach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Teraz dopiero znalazłem gdzieś w odmętach netu "Veilguard, game who indentifies as Dragon Age". Touché. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag_zbc Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Bioware 2010: mrok, powaga, konflikty, wybory, epickie fabuły Bioware 2024: Jedna postać zmisgenderowała drugą, więc za karę robi 10 pompek fw7hxi.mp4 Edytowano %s o %s przez mag_zbc 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brainq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, mag_zbc napisał: Bioware 2010: mrok, powaga, konflikty, wybory, epickie fabuły Bioware 2024: Jedna postać zmisgenderowała drugą, więc za karę robi 10 pompek https://streamable.com/fw7hxi Coś mi nie ładuje możesz wysłać na inny hosting?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Z tymi pompkami to na serio ? O Panie... I to dostało recenzje 10/10, że Ci ludzie mają odwagę patrzeć w lustro i nie zwymiotować. Edytowano %s o %s przez Element Wojny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag_zbc Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Edytowałem, wstawiłem film bezpośrednio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s On się odpala w 7sekundzie, trzeba poczekać, ma jakby freeza na początku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuhmunud Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 8 minut temu, mag_zbc napisał: Bioware 2024: Jedna postać zmisgenderowała drugą, więc za karę robi 10 pompek To Isabela??? Nadszedł czas, gdzie nie chcesz, żeby ukochani bohaterowie powrócili w serii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Co tu się odjaniepawla, SW: Outlaws to przy tym nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, tuhmunud napisał: To Isabela??? Nadszedł czas, gdzie nie chcesz, żeby ukochani bohaterowie powrócili w serii... Nie, to ta kuternoga Neve. 2 minuty temu, Stjepan napisał: Co tu się odjaniepawla, SW: Outlaws to przy tym nic. Ta gra jest o wiele gorsza od Outlaws, w wielu elementach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roothar Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Po tym jak obejrzałem ten filmik. To chyba jednak nie zagram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuhmunud Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Element Wojny napisał: Nie, to ta kuternoga Neve. Chyba niestety nie, takie coś znalazłem krążące Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wy się nie znacie, to jest wyższy poziom scenariopisarstwa, za kilka lat ta scena będzie przykładem świetnego kunsztu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jestem zbyt mało 'modern' żeby przetrawić te dialogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 40 minut temu, tuhmunud napisał: Chyba niestety nie, takie coś znalazłem krążące Nie, to niemożliwe, to musi być jakiś błąd, ktoś czegoś nie zrozumiał albo coś. To nie jest Isabela. O ja kicham, Isabela, co za @#^%$@#^$%# odwalił jej coś takiego... Ok, chyba pora odwiedzić BSN, napisać im parę słów prawdy i wylecieć z banem po 5 minutach. Edytowano %s o %s przez Element Wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się