Skocz do zawartości

Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)

Recommended Posts

3 minuty temu, Frog67 napisał:

Ja tylko się zastanawiam czy na Steam nie będzie podobnie jak z Starfield, recenzenci sobie (nawet średnia taka sama 84/100) a gracze opinia negatywna albo przytlaczająco negatywna 

To zależy ilu postronnych kupi i się natnie. Starfield był mocno rozdawany przez AMD plus sporo osób kupiła bo Bethesda to się zmoduje. Tu zakładam, że raczej kupować będą przekonani czyli fani DA2 czy DAI bo Origins to prehistoria.

20 minut temu, Frog67 napisał:

Ide o zaklad że EA już smaży zwiastun z przebitkami 10/10 i 9/10 jaki to Veilgurad nie jest epokowy 

Zawsze możesz zrobić refund na Steam

Moja góra wstydu jest tak wysoka, że ta gra wylądowała by gdzieś poza setką innych tytułów, więc zostaje "czytać i obserwować" :salut:

Na prawdę jestem ciekaw jak się gra sprzeda, zainteresowanie grą na podstawie mediów społecznościowych można określić na raczej małe, ale brak jakiejkolwiek konkurencji może spowodować dobrą sprzedaż.

Prędzej zagram znowu DA2 ( do której mam ambiwalentne uczucia) niż w tą grę. 

Edytowano przez abudabi
  • Like 1

11 minut temu, Sheenek napisał:

a myslalem ze pewnie za jakis czas zagram, ale im wiecej filmow z gry widze i slucham dialogow to mi sie mdlo robi.

A nie mówiłem? Tych 10/10 nie można było brać na poważnie, ale trafiłem na kanał gdzie gość po prostu wrzucił same filmiki z gry i napisał, by obejrzeć i samemu wyrobić sobie opinię - to było tak beznadziejne i bezjajeczne doświadczenie że szkoda gadać, dialogi, postacie, ogólne interakcje - DNO. 

Ciekawe czy lepiej wypadnie od SW Outlaws. Raczej nie ma szans na wtopę pokroju Concord czy Unknown 9 Awakening. Pewnie sporo osób skusi się patrząc tylko na grafikę. Żaden szanujący się gracz RPG nawet nie splunie w kierunku DA-V. Z tego co widziałem to gra jest nudna, denne dialogi, brak konsekwencji wyborów. Już nawet nie wspominam o tych muminkowych bohaterach. 

2 minuty temu, tuhmunud napisał:

To Isabela??? Nadszedł czas, gdzie nie chcesz, żeby ukochani bohaterowie powrócili w serii...

Nie, to ta kuternoga Neve.

2 minuty temu, Stjepan napisał:

Co tu się odjaniepawla, SW: Outlaws to przy tym nic. :E 

Ta gra jest o wiele gorsza od Outlaws, w wielu elementach.

40 minut temu, tuhmunud napisał:

Chyba niestety nie, takie coś znalazłem krążące

1eWx4is.png

Nie, to niemożliwe, to musi być jakiś błąd, ktoś czegoś nie zrozumiał albo coś. To nie jest Isabela. 

O ja kicham, Isabela, co za @#^%$@#^$%# odwalił jej coś takiego...

image.png.8296490983867f43fa56929501671608.png

Ok, chyba pora odwiedzić BSN, napisać im parę słów prawdy i wylecieć z banem po 5 minutach. 

Edytowano przez Element Wojny

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...