Skocz do zawartości

Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)

Recommended Posts

Aha jak ktoś zaczyna to z marszu wyłączcie glebie ostrości, winiete i rozmycie. Będzie ostrzej. Można tez minimapę wywalić wówczas nie ma takiego poczucia korytarza jednak. No i cyferki obrażeń etc też można wyl.  
Przy walce też wchodzą inne kombinacje jak zmieniamy broń pod czas ataku. 

Edytowano przez userKAMIL

3 minuty temu, userKAMIL napisał:

Aha jak ktoś zaczyna to z marszu wyłączcie glebie ostrości, winiete i rozmycie. Będzie ostrzej. Można tez minimapę wywalić wówczas nie ma takiego poczucia korytarza jednak. No i cyferki obrażeń etc też można wyl.  
Przy walce też wchodzą inne kombinacje jak zmieniamy broń pod czas ataku. 

To pierwsza rzecz jaką robię w każdej grze.

• Upvote 1

Panowie Wasze zdrowie, ja dziś po Grecku w poważną grę gram ze znajomymi i siedzę w czołgu, a Wy się męczcie w kreatorze dalej. Tylko, żebyście jutro po piciu pamiętali, że graliście w grę i przebrnęli dalej niż te podobno dobre pierwsze 3 godziny :P Będę czekał na opinie.

Yxy1fVb.jpeg

Edytowano przez skunRace
  • Like 3

Ja nie mogę, niestety ale zdrowie mi nie pozwala na grama alkoholu, więc wypijcie chociaż za moje zdrowie, tak przy okazji.:pijaki:

Ja odpalę gierkę ale taką, że jest zjadliwa na trzeźwo. :wariat:

Dziwnie wygląda ten kot, ta jego szyja, nawet kot "oberwał"

Beznazwy.thumb.jpg.066ba174f97a1054f7cc44a65db504b2.jpg

Ale ten grain- ziarno wali po oczach:E to screen od znajomej ze steama

Edytowano przez Reddzik
  • Like 1

Swoją drogą ta gra to kolejny przykład tego o czym mówił G.R.R. Martin: scenarzyści/showrunnerzy dostający gotowy materiał źródłowy, uniwersum, postacie postanawiają, że oni podporządkują te historie pod własne widzimisię (przy okazji przekazując odbiorcom słuszne wartości). Ostatnio serial za serialem (mój biedny Silmarillion :placz:), teraz rozumiem nadszedł czas również na gry.

Spoiler

Very little has changed since then, if anything, things have gotten worse. Everywhere you look, there are more screenwriters and producers eager to take great stories and ‘make them their own.’ It does not seem to matter whether the source material was written by Stan Lee, Charles Dickens, Ian Fleming, Roald Dahl, Ursula K. Le Guin, J.R.R. Tolkien, Mark Twain, Raymond Chandler, Jane Austen, or… well, anyone.

• Upvote 1

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...