Sheenek Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, DjXbeat napisał: Miss Niemiec. Potwór ale ma otwór Pewny jestes? Zaufasz i znajdziesz niespodzianke. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Zacznij od kilku kielichów, to panie z NRD lifting team zaczną nabierać atrakcyjności. Może nie spędzisz w edytorze pół nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) Aha jak ktoś zaczyna to z marszu wyłączcie glebie ostrości, winiete i rozmycie. Będzie ostrzej. Można tez minimapę wywalić wówczas nie ma takiego poczucia korytarza jednak. No i cyferki obrażeń etc też można wyl. Przy walce też wchodzą inne kombinacje jak zmieniamy broń pod czas ataku. Edytowano 3 godziny temu przez userKAMIL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu No nie wytrzymie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Kurde, zrobiłem jak w filmiku, ale owal twarzy mam inny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ITH Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu No te cyferki to pierwsze do odstrzału pójdą u mnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, userKAMIL napisał: Aha jak ktoś zaczyna to z marszu wyłączcie glebie ostrości, winiete i rozmycie. Będzie ostrzej. Można tez minimapę wywalić wówczas nie ma takiego poczucia korytarza jednak. No i cyferki obrażeń etc też można wyl. Przy walce też wchodzą inne kombinacje jak zmieniamy broń pod czas ataku. To pierwsza rzecz jaką robię w każdej grze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) A i jeszcze mały tip, że w opcjach napisów można wylaczyc imię mówiącego. Zawsze mega mnie to irytuje. Przejzyjcie sobie dokładnie tam opcje bo jest tego sporo i można wiele rzeczy wylaczyc. Edytowano 2 godziny temu przez userKAMIL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) Panowie Wasze zdrowie, ja dziś po Grecku w poważną grę gram ze znajomymi i siedzę w czołgu, a Wy się męczcie w kreatorze dalej. Tylko, żebyście jutro po piciu pamiętali, że graliście w grę i przebrnęli dalej niż te podobno dobre pierwsze 3 godziny Będę czekał na opinie. Edytowano 2 godziny temu przez skunRace 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jaki zlot „alkoholików” dzisiaj… 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja nie mogę, niestety ale zdrowie mi nie pozwala na grama alkoholu, więc wypijcie chociaż za moje zdrowie, tak przy okazji. Ja odpalę gierkę ale taką, że jest zjadliwa na trzeźwo. Dziwnie wygląda ten kot, ta jego szyja, nawet kot "oberwał" Ale ten grain- ziarno wali po oczach to screen od znajomej ze steama Edytowano 2 godziny temu przez Reddzik 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu @Element Wojny 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, copyname napisał: Czemu ludzie lubicie robić sobie krzywdę tą gierką? I jeszcze napychacie kasiorę tym nieudacznikom z Bioware? Powiem tak... Niekoniecznie. 🦜⛵ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Reddzik napisał: Ja nie mogę, niestety ale zdrowie mi nie pozwala na grama alkoholu, więc wypijcie chociaż za moje zdrowie, tak przy okazji. Ja odpalę gierkę ale taką, że jest zjadliwa na trzeźwo. No to cztery moje kolejki for you my friend! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 28 minut temu, copyname napisał: Czemu ludzie lubicie robić sobie krzywdę tą gierką? I jeszcze napychacie kasiorę tym nieudacznikom z Bioware? My gramy na kopiach recenzenckich. Ma się chody gdzie trzeba Edytowano 2 godziny temu przez Element Wojny 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Voodoo2 napisał: @Element Wojny Mówiłem, że do rana GOTY będzie! 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) @Element Wojny Dawniej zwane studenckimi Swoją drogą zrobić z Dark Fantasy RPG grę dla 12 latków to tylko na to zasługują. Edytowano 2 godziny temu przez skunRace 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Tylko powoli z tymi flaszkami, bo będzie game over niekoniecznie w grze 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Ta elfetka od magii... no jak bym w Kena grał. Ele od strony estetycznej / wizualnej nawet to dopracowane i miłe dla oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Słabiutko, spodziewałem się dziś dobicia do 100k. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Element Wojny napisał: Słabiutko, spodziewałem się dziś dobicia do 100k. Realistycznie wynik z poniedziałku będzie ostateczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Te przełożenie kamyka 3m, żeby się most rozwinął = żenada. "Możemy już iść" = możemy, albo rozejrzyjmy sie tu jeszcze... a jesteś w zamkniętej kanciapie 2 x 2m. Już jest dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuhmunud Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Swoją drogą ta gra to kolejny przykład tego o czym mówił G.R.R. Martin: scenarzyści/showrunnerzy dostający gotowy materiał źródłowy, uniwersum, postacie postanawiają, że oni podporządkują te historie pod własne widzimisię (przy okazji przekazując odbiorcom słuszne wartości). Ostatnio serial za serialem (mój biedny Silmarillion ), teraz rozumiem nadszedł czas również na gry. Spoiler Very little has changed since then, if anything, things have gotten worse. Everywhere you look, there are more screenwriters and producers eager to take great stories and ‘make them their own.’ It does not seem to matter whether the source material was written by Stan Lee, Charles Dickens, Ian Fleming, Roald Dahl, Ursula K. Le Guin, J.R.R. Tolkien, Mark Twain, Raymond Chandler, Jane Austen, or… well, anyone. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu https://www.nexusmods.com/dragonagetheveilguard/mods/11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się