Voodoo2 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 21 minut temu, Tomek_ITH napisał: wyszło takie coś, myślę nie najgorzej Zupełnie jak ta co wkleiłem stronę wcześniej po 1 piwie Kurde, jakbym to zainstalował i godzinę jakaś dupe tworzył to moja chyba by pomyślała że mi odjeb#ało, że w simsy gram Edytowano 2 godziny temu przez Voodoo2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 25 minut temu, JeRRyF3D napisał: Trochę?! To był sarkazm. Oczywiście że tu chciałoby się typa zbira. A już myślałem, żeś postępowy. Szkoda, szkoda. Widocznie taki bad boy nie wpisuje się przekaz, choć Varric z gęby wygląda sensownie. A tak na serio, dawajcie znać jak to wygląda. Wasze poświecenie nie zostanie zapomniane. Edytowano 2 godziny temu przez Vulc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu @userKAMIL Kompletnie nie podoba mi się taki styl graficzny jaki jest w Veilguard, ale te 2 screeny co podesłałeś bardzo ładne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja to nie wiem czy ci recenzenci faktycznie to lubią, czy może oni sami trollują te korporacje takimi tekstami tylko my tego nie rozumiemy Edytowano 2 godziny temu przez cichy45 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Isharoth napisał: @userKAMIL Kompletnie nie podoba mi się taki styl graficzny jaki jest w Veilguard, Ja wręcz przeciwnie. Design jest spoko a grafika całkiem zjadliwa, tylko - co częste - przepompowana kolorkami. Wystarczy trochę światło zmodyfikować, aby było mroczniej / naturalniej i będzie OK. @Ryszawyjest na pokładzie. Może nam wyrzeźbi jakiegoś ReShade ? A nawisem graficznie, jest IMO bardzo baldurowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu No ok, jestem już po prologu i ruszyłem w las. Graficznie jest mega, lokacje są dopieszczone na maxa, aż chce się zaglądać tu i tam. Animacje włosów postaci topka, ale ruchy postaci są czasem bardzo nienaturalne. Korytarzówka totalna, idziesz przed siebie, nie ma opcji pójścia w lewo czy prawo. Eksploracja nie istnieje, tu po prostu nie ma co zbierać, co jakiś czas idąc po drodze znajdujesz jakieś złoto albo dzbanek, tyle. Na różowe dialogi jeszcze nie trafiłem, ale poziom jest już w tym momencie bardzo średni, tam gdzie powinien paść tekst CO ZA GÓWNO pada CO ZA KLOPS i tego typu rzeczy. Jest bardzo grzecznie, nie padają żadne brzydkie słowa, żeby czasem kogoś nie urazić. Fabuła jest póki co w porządku, ale jedno... TUTAJ NIE MA ŻADNEGO KLIMATU - gra jest go totalnie pozbawiona. Przypominam sobie prolog Origins - czy to w wersji człowiek, elf, krasnolud czy mag - krew się lała, ludzie ginęli, panika, zdrada, magia krwi, krzyki, strach, przerażone dzieci, mrok totalny - a tutaj nic, ktoś się przewróci, oberwie w twarz, jakiś elf się zranił w policzek - O BOŻE ratujmy go. Poza jedną jedyną sceną nie ma w ogóle krwi, jest kolorowo, fajnie, przyjemnie. Tutaj o złych rzeczach jedynie mówią, ale tego nie pokazują. To jest w tym momencie największy minus tej gry -totalny brak klimatu Dragon Age. No ale jedziemy dalej. 3 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ważne że ukończyłeś już kreator, teraz polecisz z tematem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TmK Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ktoś powiedział, że dialogi w tej grze wyglądają tak, jakby ciągle gdzieś obok siedziały baby z HRu i słuchały. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz to się zaczyna robić niefajnie, bo spotkałem Bellarę. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, Element Wojny napisał: TUTAJ NIE MA ŻADNEGO KLIMATU - gra jest go totalnie pozbawiona. (...) - a tutaj nic, ktoś się przewróci, oberwie w twarz, jakiś elf się zranił w policzek - O BOŻE ratujmy go. Poza jedną jedyną sceną nie ma w ogóle krwi, jest kolorowo, fajnie, przyjemnie. Tutaj o złych rzeczach jedynie mówią, ale tego nie pokazują. To jest w tym momencie największy minus tej gry -totalny brak klimatu Dragon Age. W punkt! 7 minut temu, Element Wojny napisał: Teraz to się zaczyna robić niefajnie, bo spotkałem Bellarę. to musiało się tak skończyć z Barbarrą. Spoiler Edytowano 1 godzinę temu przez JeRRyF3D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuhmunud Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Element Wojny napisał: Teraz to się zaczyna robić niefajnie, bo spotkałem Bellarę. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Uniwersalny lek powinien pomóc a tu na drugą nóżkę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Czego jeszcze nie można odmówić grze? Pieczołowitości w dopracowaniu modeli. ZERO jakiejkolwiek niedoróby, dysonansu, że to tylko model w grze, żadnego przenikania tekstur, włosów, ubrań. Perfekcyjna robota pod tym względem (mówię o modelach postaci, cutscenach, itd.). Edytowano 1 godzinę temu przez JeRRyF3D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Kelam napisał: Uniwersalny lek powinien pomóc Jak panowie się tak będą kurować, to jeszcze całą grę z rozbiegu przejdą. A później przyjdzie otrzeźwienie i wstyd, bo przybyło pozytywnych komentarzy na Steamie i w wątku. 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał: Ja wręcz przeciwnie. Design jest spoko a grafika całkiem zjadliwa, tylko - co częste - przepompowana kolorkami. Wystarczy trochę światło zmodyfikować, aby było mroczniej / naturalniej i będzie OK. Niby będzie lepiej, ale nadal mam z tyłu głowy jakby to mogło w wyglądać w "normalnym" stylu. Po co się pchać w takie eksperymenty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Vulc napisał: Niby będzie lepiej, ale nadal mam z tyłu głowy jakby to mogło w wyglądać w "normalnym" stylu. Po co się pchać w takie eksperymenty. Jeżeli targetem są... niebieskowłose orki, i chude giby w rurkach z tunelami w uszach i szpilką w przegrodzie, to... Nawiasem. Doszedłem do lokowania się w pokoju i lusterko + teksty o tatuażach. Słabe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nawiasem. Doszedłem do lokowania się w pokoju i lusterko + teksty o tatuażach. Słabe... Nie wiem czy chcę wiedzieć o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godlike Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, Voodoo2 napisał: Ważne że ukończyłeś już kreator, teraz polecisz z tematem Grunt żeby płeć postaci była nie binarna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daerragh Napisano 59 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Godlike napisał: Grunt żeby płeć postaci była nie binarna Tolkien sie w grobie przewraca jak slyszy takie rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 50 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 50 minut temu Graficznie topka, i chodzi rewelacyjnie, nie mam żadnych bugów/glitchy typowych dla premier z ostatnich lat. Ale zaczyna się robić nudno, a system walki to seryjnie 2 przyciski na zmianę. Towarzysze nie wiem po co są, prawie w ogóle nie zadają obrażeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 47 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 47 minut temu Czyli potwierdzają się wrażenia z recki skilll up. Ta walka będzie coraz bardziej uciążliwa i nudna. Do tego tragiczne postacie, gówniana fabuła, klimat kaput, team manekiny, itemizacja kaplica. Miła dla oka giereczka dla nastolatków do bezmózgiego pokilkania. A przy okazji jeszcze spierze czerep tęczową propagandą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 42 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 42 minuty temu 1 godzinę temu, Element Wojny napisał: No ok, jestem już po prologu i ruszyłem w las. Tylko pamiętaj im dalej w las, tym ciemniej, chociaż w tym przypadku to chyba bardziej różnorodnie i niebinarnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 25 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 25 minut temu (edytowany) 25 minut temu, Kelam napisał: A przy okazji jeszcze spierze czerep tęczową propagandą. Na to jeszcze nie trafiłem, a bardzo się tego obawiam. Walka jest tak beznadziejna że zmieniłem poziom trudności na easy żey nie tracić czasu, tutaj nie ma żadnej taktyki czy strategii, tylko nawalanie przyciskami, ile bym dał by sobie postrzelać z Bianki... Edytowano 22 minuty temu przez Element Wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 21 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 minut temu Graj dalej, tylko weź już zarezerwuj wizytę u: bo bez terapii ciężko będzie do siebie wrócić jak za głęboko się zanurzysz w tym bagnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 21 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 minut temu Skoro już ich tak brzydzi walka w stylu BG to mogli pójść bardziej w coś w stylu Soulsów czy Dragon's Dogma, albo full akcja w stylu DMC. A tu jest takie wuj wie co nijakie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 8 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 minut temu 41 minut temu, Element Wojny napisał: Graficznie topka, i chodzi rewelacyjnie, nie mam żadnych bugów/glitchy typowych dla premier z ostatnich lat. Ale zaczyna się robić nudno, a system walki to seryjnie 2 przyciski na zmianę. Towarzysze nie wiem po co są, prawie w ogóle nie zadają obrażeń. Brak Denuvo lekiem na skopaną optymalizację premierową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się