AudRob 514 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Jak za słabe, przecież ma 16 GB vRAM no i co z tego @tomcug ma rację 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): mocne jest GPU bo jest MFGx6 Przestań bredzić MFG bardziej psuje niż daje 2x jest max Chyba że oczu nie masz
lukadd 3 886 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września (edytowane) 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): @lukadd Jak tam twój Dark Power, bo po filmiku od HU to ja bym sprawdził czy wszystko ok Nic bym nie wiedział o filmiku HU jakby nie Ty , ale ogólnie to nie mam czasu na pierdoły gdy trzeba wykorzystywać ostatnie ciepłe dni lato-jesieni przed kolejnymi 7 miesiącami zimy Mam dwie sztuki DP 13, 14 i 3 kabelki do nich. Dalej do dziś wszystko lata, złącza i piny dalej jak nowe wyglądają Edytowane 2 Września przez lukadd
ju-rek 811 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 11 minut temu, AudRob napisał(a): Przestań bredzić MFG bardziej psuje niż daje 2x jest max Chyba że oczu nie masz No to ja jestem ślepy, według ciebie. Bo na MFG x4 z DLSS5 Cyber normalnie śmiga i ja nic nie widzę niepokojącego.
Kadajo 10 367 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 14 minut temu, AudRob napisał(a): no i co z tego @tomcug ma rację Przestań bredzić MFG bardziej psuje niż daje 2x jest max Chyba że oczu nie masz Nawet nie umiesz rozpoznać aluzji. 1
Lameismyname 4 221 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września Wymyśliłem jak rozwiązać problem tych nędznych wtyczek 12V-2x6. Zobaczcie sami: https://www.techpowerup.com/forums/threads/12v-2x6-and-12vhpwr-final-fix-for-nvidia-gpus-industrial-mod-concept-by-lame.352266/
AudRob 514 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Nawet nie umiesz rozpoznać aluzji. 3 godziny temu, ju-rek napisał(a): No to ja jestem ślepy, według ciebie. Bo na MFG x4 z DLSS5 Cyber normalnie śmiga i ja nic nie widzę niepokojącego. No i bardzo dobrze że jesteś zadowolony , tak trzymać i się cieszyć
Kadajo 10 367 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września @AudRob Dalej, proszę cię. Bo już się doczekać nie mogę
AudRob 514 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Nawet nie umiesz rozpoznać aluzji. Dyskusja ze starszym Panem nie ma sensu
skunRace 965 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 7 godzin temu, leven napisał(a): Jakie wczasy. ale radzę się ode mnie odczepić, bo się uruchomię. Lamma za to zrobił deel życia, zmienił 5070ti na 9070xt Nie denerwuj się. Daj znać jak tam Wiesław 3 śmiga z Neural Rendering w bazowych 4 klatkach z FGx6 w kinowych 24 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): O i o to chodziło Czyżby 2
Lameismyname 4 221 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 8 minut temu, skunRace napisał(a): Nie denerwuj się. Daj znać jak tam Wiesław 3 śmiga z Neural Rendering w bazowych 4 klatkach z FGx6 w kinowych 24 Słabo śledzisz wątek. Przecież wrzucał jak mu chodzi Cyberpunk 1 1
skunRace 965 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września (edytowane) @Lameismyname tak na poważnie to bardzo słabo śledziłem wszystko co związane z gamingiem i ogólnie internety, przez całe lato od czerwca do teraz. Jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłem, że ceny GPU Nvidii +/- 1000zł w górę, mowa o 5070Ti i 5080 Do tego PS5 Pro z 3500zł na 5500zł, Xbox z 2700zł na 3700zł Szczerze to już się niedobrze robi, jak nie krypto to AI Edytowane 2 Września przez skunRace
Reddzik 4 189 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) A potem pyk kabel spalony i płacz https://videocardz.com/newz/dlss-5-could-become-a-new-gpu-power-stress-test-rtx-5090-lightning-z-reaches-802w Edytowane 3 Września przez Reddzik 1
MaxaM 2 013 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) 10 godzin temu, skunRace napisał(a): PS5 Pro z 3500zł na 5500zł Raczej 6k już przebija, i to bez napędu. A tak się śmiali z ceny Steam Machine https://www.morele.net/sony-playstation-5-pro-digital-cfi-7121-14392007/?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&ceneo_cid=79c84787-f75c-56f3-80af-22344e33c8f6 Edytowane 3 Września przez MaxaM
Lameismyname 4 221 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 10 godzin temu, skunRace napisał(a): @Lameismyname tak na poważnie to bardzo słabo śledziłem wszystko co związane z gamingiem i ogólnie internety, przez całe lato od czerwca do teraz. Jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłem, że ceny GPU Nvidii +/- 1000zł w górę, mowa o 5070Ti i 5080 Do tego PS5 Pro z 3500zł na 5500zł, Xbox z 2700zł na 3700zł Szczerze to już się niedobrze robi, jak nie krypto to AI Człowiek się przyzwyczaił, że na wakacjach sprzęt zawsze tanieje, a tu
leven 998 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Będzie, jak za krypto. Już wymyślają, jak zarabiać na zwykłych komputerach do gier: https://ithardware.pl/aktualnosci/gamingowy_pc_zarabianie_wynajem_mocy_gpu_startupy-53722.html
RTXnietylko4060tiUSER 756 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Dajcie znac jak u was z wydajnoscia w The Blood Of Dawnwalker z uruchomionym NR.
zlatan1981 15 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Wygląda na to, że bańka cenowa na SSD, RAM i karty graficzne potrwa tyle co krypto albo nawet dłużej. 1 1
Kyle 615 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 3 godziny temu, Reddzik napisał(a): A potem pyk kabel spalony i płacz Po to są PowerLimity, by zabezpieczyć sprzęt na wypadek nietypowo dużego poboru mocy. Inna sprawa, że 12VHPWR to taki CRAP, że przy 802W to nawet przy 3 takich złączach miałbym obawy o spalenie. 1
Art385 496 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 2 godziny temu, MaxaM napisał(a): Raczej 6k już przebija, i to bez napędu. A tak się śmiali z ceny Steam Machine https://www.morele.net/sony-playstation-5-pro-digital-cfi-7121-14392007/?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&ceneo_cid=79c84787-f75c-56f3-80af-22344e33c8f6 A nie prawda bo mogłem dziś kupić za 4 :e tylko po wuj mi konsola?
musichunter1x 1 664 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 32 minuty temu, DarkeVo napisał(a): Już mi się podoba ten dlss5😆 Oh, chyba już wiem gdzie DLSS5 napędzi sprzedaż kart graficznych. Rynek gier dla dorosłych. Świat będzie jeszcze bardziej pojebany za parę lat 1
DarkeVo 789 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 4 minuty temu, musichunter1x napisał(a): Świat będzie jeszcze bardziej pojebany za parę lat To jest pewne jak podatki, ale do tego nawet dlss nie będzie potrzebny😆
Rekomendowane odpowiedzi