Kadajo 10 732 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Jeszcze im się czkawka odbije, to, że nazywają to DLSS. Już przy wprowadzeniu FG pisałem co to ma wspólnego z Super Samplingiem, ale teraz to już odpływają. Naprawdę mają nas za debili jak uważają, że musimy mieć wszytko pod jednym znaczkiem, bo inaczej się pogubimy jak gołębie we mgle. 4
maxmaster027 1 344 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca 1440p na 5070Ti z DLSS Q spokojnie nawet MFG x5 czy x6 nie bedziesz musiał uzywac
Kadajo 10 732 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Panowie jako ze to temat o RTX 5xxx a mamy osobny temat o DLSS to może tam wrzucajmy te wszystkie memy i kontynuujmy rozmowę na temat "5".
Ozzbi 34 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Zamawiał ktoś kartę rtx 50xx w Euro Agd i dostał kod do gry .. sami przysyłaja czy jak ???
Ozzbi 34 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca właśnie mineło 14 dni a odsyłaja mnie do nvidia - mam się z nimi kontaktować
sierotaZpclaba 73 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 15 godzin temu, bourne2008 napisał(a): W DLSS 6 cała gra będzie generowana przez AI. W tą stronę to idzie. Dwa lata temu Jensen już zachecał, by siać kalarepę. Wszystko inne załatwi AjAj. 1
skunRace 985 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) 2 godziny temu, Ozzbi napisał(a): właśnie mineło 14 dni a odsyłaja mnie do nvidia - mam się z nimi kontaktować Euro AGD jest partnerem Nvidi i bierze udział w promocji na Residenta, więc nie powinni Cie odsyłać. Jeszce się nie spotkałem z czymś takim, gdy sklep bierze udział w promocji i to zawsze sklep wysyłał kod po 14 dniach od zakupu. https://www.euro.com.pl/cms/nvidia-resident-evil-requiem-bundle.bhtml#footer Więc napisz do nich, że nawet w swoim regulaminie na stronie Euro AGD mają napisane "Po 14 dniach otrzymasz wiadomość e-mail z kodem umożliwiającym odbiór gry" Edytowane 17 Marca przez skunRace
caleb59 2 485 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Trafił się nieogarnięty pracownik sklepu, który nie wie co się dzieje. Jak w tych rolkach od Piotra Latały... 1
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 5 godzin temu, Ozzbi napisał(a): Zamawiał ktoś kartę rtx 50xx w Euro Agd i dostał kod do gry .. sami przysyłaja czy jak ??? W Euro automat wysyła kod, nie musisz się z nikim kontaktować. To nie jest równo 14 dni co do sekundy. Możesz dostać np. za parę godzin.
Lameismyname 4 304 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Dzisiaj nowa porcja DLSS 5.0 od zielonych 7
Czarny_PLone 81 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) Mały wariat dojechał na miejsce z pracy ze mną dzisiaj do domu, od razu po wyjęciu z pudełka Aorus gigabyte extreme water 5090 stock - https://www.3dmark.com/3dm/154116703? Edytowane 17 Marca przez Czarny_PLone 1 1 2
galakty 5 466 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 11 godzin temu, Lameismyname napisał(a): Dzisiaj nowa porcja DLSS 5.0 od zielonych Takiego CEO bym wspierał 1
AudRob 514 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca To koniec RTX 5070 Ti i RTX 5060 Ti 16 GB. Plotki się potwierdziły ithardware.pl/aktualnosci/rtx_5070ti_rtx_5060ti_16gb_end_of_life-47981.html
VRman 3 323 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca O, i elegancko. Sprzedam 5070ti, nówka, 19900zł. Biały kruk! Kup i bądź wyjątkowy!
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Właściciel karty też jest wyjątkowy, skoro odpowiada na newsa sprzed 2 miesięcy 1 1
Phoenix. 7 196 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Plotki sie potwierdzily ale oficjalnie brak potwierdzonych informacji, czyli plotka goni plotke
some1 740 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) Pamiętam, że było jakieś ostre dementi ze strony nvidii i trochę przepychanek z Asusem, ale nie wiem jak obecnie sytuacja stoi. Temat chyba ucichł. Tak, to stary artykuł, nic nowego. Edytowane 18 Marca przez some1 1
sideband 3 386 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 5090 według niektórych majstrów z YT też jest EOL od dawna
Phoenix. 7 196 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca "Redakcja Hardware Unboxed, po bezpośrednich rozmowach z ASUS-em, potwierdza, że wersja 16 GB RTX 5060 Ti jest aktualnie EOL (End of Life) i nie będzie już produkowana. To oznacza definitywny koniec tego wariantu, to, co jest jeszcze w sklepach, to ostatnie sztuki."
Fenrir_14 1 413 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Moje zamówienie na 5070 Ti Strix'a OC z 19 stycznia cały czas jest w realizacji z terminem dostawy na 9 kwietnia 3
Pitt_34 586 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca @up Ja Ci powiem, że jesteś cierpliwy, normalnie twardziel Mie by trafiło
Fenrir_14 1 413 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) @Pitt_34 ja na szczęście mam inne rtx'y na stanie jeszcze więc nie mam spiny 😀 Ten Strix OC był za 4k pln więc wziąłem do kolekcji bo to może być ostatni Strix jeśli chodzi o Rtx'y a jak wiadomo jestem fanbojem Asusa 🤣 Edytowane 18 Marca przez Fenrir_14 1
Rekomendowane odpowiedzi