Kadajo 10 732 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja No nie piszcie mi ze on na tej 5060Ti gra w 4K 2
maxmaster027 1 344 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja @AudRob Ale ma 5070Ti z pewnego źródła, dobry egzemplarz za 3400zl. A ma 5060Ti 16GB najtansza na allegro 2199zl. One chodza po 2300-2500. To jak wystawi za 2000-2100 zl to zaraz ktos wezmie. Dolozy 1300zeta i ma karte o wiele wiele szybsza. Widzisz, ze chce chlop sprzedac za dobre pieniadze dobra karte to nagabujesz zeby nie kupowac od niego nie wiem o co tu chodzi
Lameismyname 4 304 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Teraz, leven napisał(a): Lame ? jesteś chorągiewką. 5070ti na 9070xt EDIET: deal życia To teraz powoli Twój bełkot zaczyna się klarować. Znany jesteś z bycia fanboyem Nvidii i teraz jak zmieniłem z Nvidii na AMD to jestem chorągiewką? Jeżeli nie widzisz dealu w kupnie porównywalnej wydajnościowo karty, za pół ceny sklepowej drugiej porównywalnej wydajnościowo karty, to nie dziwi mnie dlaczego tkwisz w 5060ti. Ludzie z klapkami na oczach najwięcej tracą przez swoją ślepotę. Ale nie ma co tu niektórych nawracać, skoro są niereformowalni. -- A co do rzepu trzymającego się jak psiego ogona, który wrócił dzisiaj z Bieszczad i chyba się ponownie na nie wybiera - karty graficzne PNY można oddawać na RMA bezpośrednio do producenta. Jest 3 lata gwarancji, przez pierwsze dwa możemy zarówno przez sklep jak i bezpośrednio do producenta, ostatni rok tylko bezpośrednio do producenta. Ten schemat tyczy się wszystkich sklepów. 1
leven 1 011 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Ktoś, gdzieś, może tutaj wkleił, ile godzin w grze
leven 1 011 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) AI: YT EDIT: a ja myślałem, że łowie ryby Edytowane 23 Maja przez leven
Kadajo 10 732 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja @leven czy to prawda ? Uważasz że LCD jest lepszy od OLED'a ?
maxmaster027 1 344 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja @leven Kup od niego tę karte. Tyle Ci moge powiedziec. Oplaca sie wymienic 5060Ti na 5070TI. Nie patrz na to ze obie maja 16GB, spojrz na wydajnosc. 1
leven 1 011 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) 14 minut temu, Kadajo napisał(a): @leven czy to prawda ? Uważasz że LCD jest lepszy od OLED'a ? Nie, nie uważam, że LCD, który jest podstawą matryc jest lepszy od Oled. Podświetlanie punktowe jest cudne i gdyby nie to, że zdarzają się wypalone plamki, to nie mam żadnych zastrzeżeń. QLed ma dodatkowa kropkę kwantową (punkt) Pięknie to wygląda Podświetlenie ? To już kwestia matrycy - już są dosłownie jedna kropka w jednym punkcie Ale na to stać tylko wybranych Edytowane 23 Maja przez leven
Kadajo 10 732 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 49 minut temu, leven napisał(a): Nie, nie uważam, że LCD, który jest podstawą matryc jest lepszy od Oled. Podświetlanie punktowe jest cudne i gdyby nie to, że zdarzają się wypalone plamki, to nie mam żadnych zastrzeżeń. QLed ma dodatkowa kropkę kwantową (punkt) Pięknie to wygląda Podświetlenie ? To już kwestia matrycy - już są dosłownie jedna kropka w jednym punkcie Ale na to stać tylko wybranych To ten sam użytkownik ??? 1 1
unadarek 80 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja @Lameismyname Z tego co pamiętam dział PNY ci odpisał i można do nich odesłać bezpośrednio pomijając sklep ??? dobrze pamiętam ??? , jeżeli tak to baja , co nie zmienia faktu że amazun pier.. biznes i dla maciupkich tj 99.999% :-) gwarka tylko i wyłączenie od pierwszego właściciela a bardziej mus konto z którego był zakup w innym wypadku gwary brak 1
AudRob 514 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) Godzinę temu, maxmaster027 napisał(a): to nagabujesz zeby nie kupowac od niego Nie od niego tylko z gwarancją z Amazon, A np. chłop ciebie oleje albo zachoruje , urwie się kontakt , to jak taką kartę w razie coś się stanie dasz na gwarancję? Skąd weźmiesz dostęp do jego konta żeby zgłosić awarię? O to mi chodzi to nie jest 100 czy 200zł. Edytowane 23 Maja przez AudRob
Lameismyname 4 304 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja U części producentów da się reklamować bezpośrednio jak np. u PNY. Możliwe, że nawet nie trzeba FV bo im same dane z pudełka wystarczą ale tu nie jestem pewny i sie nie upieram. 1
leven 1 011 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 5060ti 16GB vs 5070ti jet przepaść, ALE chciałbym 5080 Patrząc na wypowiedzi speców, do 2 lat raczej nici 1
Doamdor 3 117 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Coś dla fanów Star Wars, RTX 5080, a nie tam jakiś kurdupel RTX 5060 Ti.
leven 1 011 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 9 minut temu, Doamdor napisał(a): Coś dla fanów Star Wars, RTX 5080, a nie tam jakiś kurdupel RTX 5060 Ti. Byle jaka 5080 i robię po swojemu wodę. Tylko bez wyzwisk ! To, że mi się język plącze, wina 4 piętra 1
Kadajo 10 732 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Dobra panowie wystarczy już tego spamowania, sobota jest, ciepło słonko świeci proszę iść na dwór 5
maxmaster027 1 344 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 11 minut temu, leven napisał(a): Byle jaka 5080 i robię po swojemu wodę. Tylko bez wyzwisk ! To, że mi się język plącze, wina 4 piętra Pytanie tylko czy chłodziwo będzie na glikolu czy na alkoholu 2
leven 1 011 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Na razie glikol ale w AIO kurde A to ciekawe Dla tego zawsze wołałem edit bios GPU
Doamdor 3 117 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja RTX 5090 Aorus Infinity, co mogło pójść nie tak? https://videocardz.com/newz/aorus-details-rtx-5090-infinity-graphics-card-promises-max-77c-gpu-temps-in-furmark
areczek1987 1 149 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Jak nic do domowej serwerowni... Dowalili praktycznie 2 fe i jak to może tak chodzić? Czekamy co pokaże pro art asusa...
Art385 514 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 1 godzinę temu, leven napisał(a): To, że mi się język plącze, wina 4 piętra Chyba od 4 wina ale nie oceniam Ja w weekend też nie jestem bez winy
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Godzinę temu, Doamdor napisał(a): RTX 5090 Aorus Infinity, co mogło pójść nie tak? Ale jak można zrobić kartę na 3.5 slota, która ma blisko 3000 RPM na śmigłach? Przecież to jest matematycznie i fizycznie niemożliwe.
Rekomendowane odpowiedzi