AudRob 514 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia W serii 4xxx nie ma powodu się martwić topiącym łączem, jak ktoś z głową używa GPU i pilnuje docisku wtyczki.
sideband 3 243 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Prędzej apka do poprawy. 5090 i tak mają nielimitowane biosy i można robić co się chce.
Lameismyname 4 221 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Oglądam te wszystkie filmiki odnośnie DLSS 5 no i jedynie mi się nasuwa na myśl... 5
voltq 1 462 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 5 godzin temu, Mark_ napisał(a): Nic nie sugeruję ale powody brania pobrania bywają dużo bardziej przyziemne. @voltq Już drugi raz o to pytasz. Jak dla mnie to próbujesz zracjonalizować sobie tę zmianę. Twoja taktyka wymiany przed końcem gwarancji jest ok ale nie w obecnych czasach co miałeś zresztą pisane jak pytałeś o to samo 2 tygodnie temu. Myslalem ze cos sie zmienilo , nie mam tak zaawansowanej wiedzy jak stali bywalcy forum wiec pytam zeby nie zrobic z siebie idioty , to ze czlowiek ma $ to nie znaczy zeby je wydawac bezmyslnie
areczek1987 1 135 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Jak ktoś jeszcze na win10 to chyba dużo nie traci. Btw kiedy ten dlss5 wychodzi?
Radio Tirana 1 737 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 22 minuty temu, Lameismyname napisał(a): Oglądam te wszystkie filmiki odnośnie DLSS 5 no i jedynie mi się nasuwa na myśl... Jako prawdziwy Radeoniarz z krwi i kości powinieneś teraz narzekać na spadek wydajności i mówić, że to nie jest w grach do niczego potrzebne
Lameismyname 4 221 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Teraz, Radio Tirana napisał(a): Jako prawdziwy Radeoniarz z krwi i kości powinieneś teraz narzekać na spadek wydajności i mówić, że to nie jest w grach do niczego potrzebne Cholera masz rację. Czekaj się poprawię zaraz... Słuchajcie koledzy. Wszystko pięknie fajnie z tym DLSS 5 ale to ledwo działa na RTX 5090. Spadek wydajności jest kosmiczny. Trzeba byłoby się cofnąć do monitora 1080p aby jakoś to ogarnąć. Póki co można traktować jako techniczną ciekawostkę i spokojnie czekać na next-geny w 2028 roku. I jak @Radio Tirana - może być coś takiego? Dobrze udałem fanboya czerwonych przez minutę swojego życia? 1 1
maras2574 1 236 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia W dniu 29.08.2026 o 21:39, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): @Fenrir_14 @Kadajo sponsorem wycieczki? Last minute
Kadajo 10 371 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Wpadł RTX 5080 za 3K Błąd cenowy w Avans 🤭 1
Ozzbi 34 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia patrz na stronę Avansu - wszyscy kupują ....
RTXnietylko4060tiUSER 756 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia @KadajoNie licz ze przyjdzie 36 minut temu, areczek1987 napisał(a): Nic nowego. Godzinę temu, Lameismyname napisał(a): Oglądam te wszystkie filmiki odnośnie DLSS 5 no i jedynie mi się nasuwa na myśl... Zrobią.... za 2 lata 1
userKAMIL 1 297 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Ten indiana wyżej już jak film wygląda w przerywnikach. Nie jestem w temacie to idzie już jakoś w opcjach gry włączyć?
Hard Reset 229 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 2 godziny temu, Radio Tirana napisał(a): Jako prawdziwy Radeoniarz z krwi i kości powinieneś teraz narzekać na spadek wydajności i mówić, że to nie jest w grach do niczego potrzebne Fan Boye zielonych też mówili że nie widza mydła w DLSS 1,2,3 aż tu nagle DLSS 4.5 taki ostry się zrobił 2
Lameismyname 4 221 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia @Hard Reset Ech... fanboye i ich alternatywna rzeczywistość. Od czasów Laba nic się nie zmieniło w tej materii. Folklor pozostał ten sam
Hard Reset 229 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Teraz, Lameismyname napisał(a): @Hard Reset Ech... fanboye i ich alternatywna rzeczywistość. Od czasów Laba nic się nie zmieniło w tej materii. Folklor pozostał ten sam To samo jest teraz z DLSS 5, nie wiem czym ten zachwyt, że twarze młodych wyglądają 20 lat starzej 2
Doamdor 3 058 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) 6 minut temu, Hard Reset napisał(a): To samo jest teraz z DLSS 5, nie wiem czym ten zachwyt, że twarze młodych wyglądają 20 lat starzej Jak AMD będzie miał swój odpowiednik DLSS5, to wtedy będziesz się zachwycał tak jak teraz FSR 4.1. 2 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): https://vm.tiktok.com/ZN8FbswTC/ Strach pomyśleć co przyniesie DLSS6. Edytowane 31 Sierpnia przez Doamdor
areczek1987 1 135 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 10 minut temu, Doamdor napisał(a): Strach pomyśleć co przyniesie DLSS6. Jeszcze mniej klatek i bootlenecków. 7 minut temu, Kadajo napisał(a): Potwierdzili wysyłkę?
Lameismyname 4 221 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 35 minut temu, Hard Reset napisał(a): To samo jest teraz z DLSS 5, nie wiem czym ten zachwyt, że twarze młodych wyglądają 20 lat starzej A ja tam uważam, że to dobra droga. To dopiero pierwsze "koty za płoty". Jest lepiej niż zakładałem - moją największą obawą był potencjalny wpływ na wygląd twarzy kluczowych postaci - czy AI to nie będzie zbyt niekontrolowane. Teraz niech tylko coś poprawią z wydajnością ew. aby ten efekt wiekowy był mniej agresywny. Na marginesie - nie widziałeś nigdy młodych ludzi co wyglądają starzej przez stres i pęd życia? 9 minut temu, Kadajo napisał(a): Jasne Spokojnie, jak się jutro zorientują, że zabrakło im fizycznie tych kart, to na pewno zaproponują Ci rozsądną alternatywę w tych pieniądzach...
Hard Reset 229 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Godzinę temu, Lameismyname napisał(a): Na marginesie - nie widziałeś nigdy młodych ludzi co wyglądają starzej przez stres i pęd życia? 3
Rekomendowane odpowiedzi