MJRegul 10 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Frog67 to jedyny o którym słyszałem, że zmarł a czas zasuwa strasznie szybko, myślałem, że zmarł max jakoś w 2023...
pieciak 11 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Poważnie ale dzięki temu kończe wszystko w co gram i nie mam bugów bo sama fabuła to zawsze najbardziej dopracowana część składowa gry ja też tak gram, aby szybciej skończyć watek główny(brak czasu na granie), może S2 będzie jedyną grą w której zrobię wyjątek i będę lizał ściany xd 1
Send1N 270 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 12 minut temu, aureumchaos napisał(a): ja akurat nie ciepie ani lektorow a ni dubbingu... ZŁOOOO dla mnie obijetnie czy w filmach czy w grach... a dubbing polski wrzucili mi do crysis 3 to musialem modowac na angielski bo po prostu nie mogem tak grac... Dubbing a lektor to dwa inne światy + wszystko zależy jaki to jest lektor a akurat utta miał świetną barwę głosu i robił mega klimat w stalkerze Co do dubbingu to w 100% się zgadzam potrafi zniszczyć nawet najlepszy film czy grę chociaż w wiedzmina 3 to akurat grałem z dubbingiem Edytowane 1 godzinę temu przez Send1N 1 1
ODIN85 323 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Blacktiger Weź kup dedykowany kabel do Twojego zasilacza bo aż oczy krwawią 1
JeRRyF3D 221 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, MJRegul napisał(a): @Frog67 to jedyny o którym słyszałem, że zmarł a czas zasuwa strasznie szybko, myślałem, że zmarł max jakoś w 2023... Może myślisz o Knapiku?
MJRegul 10 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @JeRRyF3D właśnie napisałem, że to Kanpik a nie Utta i dostałem odpowiedź, że Kanpik zmarł w 2021
dawidoxx 63 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 57 minut temu, Reddzik napisał(a): Kolejny filmik, wersja xbox Biednie wyglada to na xboxie.. tekstury budynków na 1:29:50 2
ODIN85 323 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, zoomehsak napisał(a): Dalej brak recenzji ? 15.00
Seeker 1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, zoomehsak napisał(a): Dalej brak recenzji ? Embargo schodzi za 2h.
Frog67 85 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 3 minuty temu, zoomehsak napisał(a): Dalej brak recenzji ? Recenzje za godzine od 14:00 @Seeker UV ostatnio mówił że od 14:00, a może się pomylił. Edytowane 1 godzinę temu przez Frog67
Blacktiger 13 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 14 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Może myślisz o Knapiku? Mirosław Jerzy Utta. Mirosław Utta aktor dubbingowy, urodzony w 1940, znany z S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla, S.T.A.L.K.E.R.: Zew Prypeci, S.T.A.L.K.E.R.: Czyste Niebo.
sniper76 31 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @aureumchaos Również otrzymałem chyba dwa tła ruchome ale nie ustawiłem jeszcze 1
Kakarotto 58 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak przyjdzie czas, proszę o pisanie w dłuższych odstępach czasowych od siebie, by można było na spokojnie przeczytać, te pełne frustracji i zawodu, posty. A tak na poważne, podejrzewam, że technicznie będą pewnie jakieś anomalie, ale ogólnie nie będzie tak źle. Ważne by to miało stalkerowy klimacik i co najmniej kilka mrocznych podziemi z pijawkami i czymś niebezpieczniejszym.
MJRegul 10 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ja to będę zadowolony jeśli w godzinę czy półtorej mi się ściągnie i później będę mógł normalnie włączyć grę i grać, w doopie z anomaliami czy błędami, chcę w coś porać na L4 bo FS2024 to pewnie za miesiąc będzie grywalne Edytowane 1 godzinę temu przez MJRegul
Art385 34 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu ale mnie dupa boli jak czytam, że tyle gigsów w godzine. Zazdrość mnie tak zżera, że bym ci bekasa na posesje podrzucił. ale mnie dupa boli jak czytam, że tyle gigsów w godzine. Zazdrość mnie tak zżera, że bym ci bekasa na posesje podrzucił. 3
ODIN85 323 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, Art385 napisał(a): ale mnie dupa boli jak czytam, że tyle gigsów w godzine. Zazdrość mnie tak zżera, że bym ci bekasa na posesje podrzucił. ale mnie dupa boli jak czytam, że tyle gigsów w godzine. Zazdrość mnie tak zżera, że bym ci bekasa na posesje podrzucił. 20mb łączy się w bólu
Digger 84 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, Art385 napisał(a): ale mnie dupa boli jak czytam, że tyle gigsów w godzine. Zazdrość mnie tak zżera, że bym ci bekasa na posesje podrzucił. ale mnie dupa boli jak czytam, że tyle gigsów w godzine. Zazdrość mnie tak zżera, że bym ci bekasa na posesje podrzucił. Masz tak wolny internet że nawet przy wysyłaniu posta ci tnie? 8
Rico650 1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jestem ciekaw tej gry, w poprzednie Stalkery grałem (oprócz zew Prypeci) ale nie skończyłem, jakoś mnie zbytnio nie urzekły ale może dlatego że byłem młodszy i nie umiałem w to grać bo ciągle mnie zabijały potwory a nie miałem amunicji, pamiętne Laboratorium X16 Cień Czarnobyla. Za to serie METRO uwielbiam, ostatnia Exodus - bajka.
bbandi 52 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Digger napisał(a): Masz tak wolny internet że nawet przy wysyłaniu posta ci tnie? On jak pisze posty to ma pełne dane w rogu ekranu o użyciu rdzeni, gpu itp
Vulc 246 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, Art385 napisał(a): ale mnie dupa boli jak czytam, że tyle gigsów w godzine. Zazdrość mnie tak zżera, że bym ci bekasa na posesje podrzucił. ale mnie dupa boli jak czytam, że tyle gigsów w godzine. Zazdrość mnie tak zżera, że bym ci bekasa na posesje podrzucił. Widać, aż musiałeś to dwa razy powtórzyć, żeby na pewno doleciało. Ja się odpalę dopiero w czwartek, ale będę zdalnie monitorował ten sajgon w wątku. 😆
JeRRyF3D 221 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ma wolny kesz i dubluje mu zdania.
Rekomendowane odpowiedzi