Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Niczego takiego tam nie ma. Znudziło mu się i tyle.
Chyba że mu chodzi o tych dwóch bosów na których działa tylko jedna umiejętność ale to wystarczy reset umiejętności zrobić.
cóż ja tych kulek w cholere wywaliłem przy walce z mieczem antumbry od tamtej pory tylko Ludviga uwaliłem z bossow, i tego z oblęzenia na zamku ale z nimi nie było tak trudno, ktoś gdzieś w materiałach na fb pisał, że bossy z linii fabularnej są niczym w porownaniu z tymi z side kłestow...
by the way znajomek co ma 200h nabite, mówił, że gra to mesjasz i MIAŻDZY wszystko inne, dzisiaj jakiegoś ataku dostał, ze on pier*** grę, nie będzie w to grał bo bugi bo sramto, - powodem jest to, że gdzieś tam koło 12 rozdziału jest coś czego nie można przejść i trzeba stosować kody na nieśmiertleność . nie wiem o co chodzi bo nie chcę od niego spilerów, od Was również - ale rozbawiło mnie jego zmienne dziś podejście do gry
bez spoilerow proszę
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
8 reakcji
Pokaż odpowiedź