MaxaM 1 774 Opublikowano 4 Grudnia 2025 Opublikowano 4 Grudnia 2025 @galakty Są i lepsze łazienki https://www.otodom.pl/pl/oferta/dwupoziomowe-80-m-z-ogrodem-314-m-okazja-ID4z7F8 5 1
bbandi 487 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Macie tak zwane "otwory rewizyjne" w wannie? Teraz się kapnalem że zabudowali mi wannę plytkami ładnie pięknie ale jakby był przeciek czy uszczelka syfonu puściła to zaleje te przestrzeń między zabudowa a wanna, jedni piszą że tego się już nie robi a inni że robi, mam to nowe więc wiadomo od razu tam się nic nie podzieje ale zastanawiam się czy nie zlecić "dorobić" takich drzwiczek czy coś aby tam był dostęp, tylko teraz jak jest to poskładane to trudniejsza robota bo trzeba ciąć na obudowie.
huudyy 3 106 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Opublikowano 14 Grudnia 2025 mam, ale z boku jest szafka więc realnie mogę tylko wsadzić rękę i macać czy sucho
Dimazz 651 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Opublikowano 14 Grudnia 2025 dobrze mieć coś takiego bo zawsze łatwiej wymienić syfon czy coś tam grzebnąć lub sprawdzić. Zawsze też można liczyć na sąsiada. Przyjdzie i powie, że ma sufit mokry to będziesz wiedział, że coś nie tak. 2
KiloKush 731 Opublikowano 15 Grudnia 2025 Opublikowano 15 Grudnia 2025 (edytowane) 13 godzin temu, Dimazz napisał(a): dobrze mieć coś takiego bo zawsze łatwiej wymienić syfon czy coś tam grzebnąć lub sprawdzić. Zawsze też można liczyć na sąsiada. Przyjdzie i powie, że ma sufit mokry to będziesz wiedział, że coś nie tak. W Polsce jest naprawdę dobrobyt jak widzę takie chaty z takimi beznadziejnie bezsensownymi rozwiązaniami kosztującymi masę kasy. Ale zastanawiam się co ludzi skłania do budowy tak beznadziejnych projektów. Poza pomysłem, że architekt i ekipa zgarniają na takich projektach mega marżę to innego nie mam. W tej kasie można postawić niemal wszystko. Edytowane 15 Grudnia 2025 przez KiloKush
galakty 3 795 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Opublikowano 16 Grudnia 2025 W dniu 14.12.2025 o 17:08, bbandi napisał(a): Macie tak zwane "otwory rewizyjne" w wannie? Nope ale tylko dlatego że nie ja robiłem. Głupia wymiana syfonu i co? Rozwalanie płytek i zabudowy? Powinni coś na magnesy zrobić.
blabla123 907 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Opublikowano 16 Grudnia 2025 W dniu 4.12.2025 o 20:22, MaxaM napisał(a): @galakty Są i lepsze łazienki https://www.otodom.pl/pl/oferta/dwupoziomowe-80-m-z-ogrodem-314-m-okazja-ID4z7F8 Wbrew pozorom bardzo przemyślane! Idziesz w nocy do lodówki z piętra na dół coś przekąsić, a wiadomo swoje lata już na karku masz więc możesz od razu załatwić potrzebę w drodze powrotnej niż schodzić za moment i tak na samo siku 1
Bono_UG 322 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia W dniu 14.12.2025 o 17:08, bbandi napisał(a): Macie tak zwane "otwory rewizyjne" w wannie? Nie, ale jedną płytkę od strony spływu wykończeniowiec zamontował tylko na silikon (zamiast fugi), więc w razie co da się bez kucia dostać.
kubikolos 1 400 Opublikowano Poniedziałek o 15:25 Opublikowano Poniedziałek o 15:25 Cytat Okupantos Polska - bajabongo prokuratora i obrońcy intruzów. Polskie sądy w pełnej okazałości. 1
Klakier1984 798 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Tak to jest jak nad wymiarem "sprawiedliwości" nie ma żadnego bata. Kogoś jeszcze dziwi ból dupy o instytucje pokroju izby dyscyplinarnej? Wiadomo żeby było uczciwie to sędziowie, lekarze, policjanci i reszta kasty niech będą rozliczani ze swoich machlojek przez kolegów po fachu. Ciekawe co taki Żurek pan i władca na krańcu świata zrobi po obejrzeniu takiego materiału?
Rekomendowane odpowiedzi