Zakup mieszkania od dewelopera
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
Kwestie indywidualne mnie nie interesują a 32" to nie 21:9 Właśnie dlatego w 21:9 tylko bieda monitory dostawały proste wersje bo to format w którym zakrzywienie przyjęło się jako standard i jest oczekiwane jak się siedzi przed takim monitorem, zupełnie inaczej niż 16:9 gdzie to mało popularna ciekawostka. A jeszcze inaczej niż w TV gdzie okazało się całkowitą porażką I to wszystko jest logiczne. -
Przez Wuadator · Opublikowano
Wygląda jakby było ubrudzone/osmolone. Juz sie przestraszyłem, że coś popsułem -
Przez sideband · Opublikowano
To tylko Ci się wydaje wszystko jest ok -
Przez Petru23 · Opublikowano
@sierotaZpclaba Rok temu stałem przed bardzo podobnym problemem co Ty. Zaczynałem od 30tys, doszedłem z budżetem do 60-70tys PLN. Starczyło na względnie pewna corolle w kombi biala, flotowa chyba 8 letnia. Bo silniki, ich moc i osiągi, bo skrzynie, bo to i bo tamto. Bo ceny części i koszty serwisu aktualnie. Bo to, bo tamto, bo sramto. I pojawiły się oferty mg po 80tys nowego i dało do myślenia. I Dacia? I coś tam. I pytanie WTF? 60 tys na stół rzucić mogę ale za 8 latka, aby faktycznie poczuć zasadność wydania takiej kwoty, gdzie aktualne auto wiele nie ustępuje? Stać mnie na używane takie? Stać mnie na Nowe. No i działa... Z tym że do tych 60 dołożyłem prawie 100tys ale z finansowaniem i późniejszym ew wykupem lub innym nowym na tych samych warunkach. Ale to inna kwestia itp itd. Ale budżetem zbliżasz się do nowego (no, 0km przebiegu z pełną gwarancją producenta, jak nowe vs używane takiej jakości jakiej są. Inaczej. Dwa lata temu brat kupił auto za właśnie 60tys chyba 10 lat kompakt. do dziś wydał na wymiany jakies, naprawy itp już z 20tys (w tym skrzynia, poducha silnika, rozrząd, opony itp). Niedawno zobaczył ofertę właśnie focusa za te 85tys. Policzył... wqr się -
Przez Wuadator · Opublikowano
Wyciągnąłem kartę, zrobiłem zdjęcie pcie. Wydaje mi się, ze nie wygląda to tak jak powinno...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi