Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez rzymo · Opublikowano
MG3 1.5 - aktualizacja, ojciec jest bardzo zadowolony. Cały czas porówananie do starego 1.4 75KM (TU3) - w trasie przy stałej prędkości spalanie podobne, jednakże reakcja na gaz zupełnie inna, na plus dla nowszej jednostki. Spalanie w mieście znacznie niższe. W ogóle cały czas ma okres "zabawy" (jak dziecko) nowym autem - kamera cofania, której nigdy nie miał, tempomat, odpalanie przyciskiem, nawet to, że lusterka same się składają przy zamykaniu auta... Ode mnie (Trójmiasto -> Grudziądz) wracał obwodnicą oraz kawałkiem A1, to obiektywnie stwierdził, że ktoś się pomylił odnośnie tego, że w aucie brakuje szóstego, dłuższego przełożenia. I tu racja - to jest w zasadzie główna wada tego auta - auta, które miałoby robić jako 'główne' i jeździć drogami szybkiego ruchu. Nie chcesz jechać powyżej 120-125, nie to że spalanie, tylko że robi się glośno, bo silnik kręci się niepotrzebnie wysoko... -
Przez Rafik7 · Opublikowano
Czy to nie jest norma ? Komputer po 4 latach to też syf. Stawiasz Windowsa na nowo i śmiga jak wcześniej. Ja w telefonie też co dwa lub trzy lata robię factory restart. -
Przez MroczneWidmo · Opublikowano
Jak oglądasz filmy to tez tak mówisz? powinni dawac nie wiem na HBO MAX wersje zrób to sam i sobie odhaczasz, że Ci np. ziarno nie pasuje czy tam jakiś inny efekt filmowy i Ci wypluwa wersje dla Ciebie -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Jak bede chciał mieć zabrudzony ekran to sam jakimś gownem wysmaruje. XD -
Przez Killer85 · Opublikowano
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/atak-usa-i-izraela-na-iran-40-uczennic-mialo-zginac-po-trafieniu-szkoly-w-minabie/je7pzkf
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi