Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Ty na stock masz 1.03V ja w Afterburner z voltage +100 do 1V nie dojdę, masz 995mV. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Kolejny manipulant!! Obecnie we wszystkich taryfach w PGE po za taryfą dynamiczną stawka za KWh to 0.505zł netto. Do tego należy doliczyć podatek VAT i szereg dodatkowych składowych. Najwięcej kosztuje dystrybucja, która w zależności od taryfy zaczyna się od 0.023zł a kończy na 0.390 zł za kWh Netto. -
Przez PaVLo · Opublikowano
Chciałem zagrać w Nową grę +, ale wyskoczyła informacja, że mam za niski poziom Legendy, wchodzę panel rozwoju, a tutaj nowe drzewko i od nowa nabija doświadczenie, które tym razem leci do punktów Legendy -
Przez Send1N · Opublikowano
Wystarczy chwilowy "overboost" na pulpicie jak masz chłodek w pokoju i w skrzynce, wrzuci ci na sekundę wysoki zegarek na 1 rdzeniu przykładowo na zbyt niskim napięciu i cyk restarcik przerabiałem taką akcję już nie raz jak ustawiało się na żyletki że wszystkie testy ze stałym 100% obciążeniem przechodził a w pulpicie czy przeglądarce się wyłożył do tej pory ludzie zadają takie pytania na forach co może być jak procek przechodzi wszystko a losowo pc się restartuje, ostatnio typ tutaj na forum na pv do mnie pisał czy mam może jakiś pomysł właśnie na identyczny problem, mówię pokaż jak masz poustawiane a tam 9800x3d z CO w okolicy -50 all core mówi że wszędzie stabilnie ale losowo kilka razy w tygodniu potrafi zaliczyć restart w przeglądarce, finalnie stabilność po rozmowie skończyła się na -20 Nie każdego musi to spotkać ale mnie spotkało kilka razy więc warto o tym wspomnieć. -
Przez miro · Opublikowano
no spoko, tylko napisałeś tak, że chłop mógł zrozumieć że każda b850 ma, a on się pomylił.. po to jest m in podwieszony post z tabelą w której jest wszystko
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi