Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
No ciężko oglądać zdjęcia wadliwego monitora, na drugim wadliwym monitorze A tak szczerze działa to u Ciebie w drugą stronę - jako nadwrażliwość na światło? Czy tyle, że widzisz bardzo zaciemniony obraz którego nikt inny nie widzi? Dla wzroku to na pewno dobre. Gdybyś zobaczył AOC Q27G3XMN/BK w HDR to by Ci oczy wypadły -
Przez sabaru128 · Opublikowano
Ciekawe co nasze biedne media teraz zrobią bo też już na ten temat zaczęły nawijać. Myślałem że co najmniej miesiąc o kolejnym wirusie będą nawijać, a tu jeszcze się temat dobrze nie zaczął i już po stokach. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/dzuma-w-rosji-kreml-zaprzecza-materialy-znikaja-z-mediow/d9qry0c -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Jak to jest z tym CPN, że pb95 drożeje, a diesel tanieje? -
Przez GTM · Opublikowano
Uwielbiam takie ścigałki w których nie ma znaczenia jak jeździsz a liczy się tylko to czy masz szczęście na ostatnim zakręcie, najbardziej ordynarnie to było zrobione chyba w Need for Speed: Hot Pursuit 2010 i Split/Second, ale oczywiście w recenzjach praktycznie nikt o tym nie wspomina, a dla niektórych może to być deal breaker, już drugi po rogalikowej mechanice -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Kogo Ty porównujesz? Człowieka, który prawdopodobnie dostał sampla za frajer i go długofalowo oraz celowo męczył, do mnie gdzie kupiłem sprzęt za własne pieniądze i po prostu go normalnie użytkowałem? Stary, jak Ty się godzisz na ukryte wady, to Twoja sprawa, tylko nie czaruj bo jeszcze dwie osoby oprócz mnie mają ten sam problem na forum, a temat świeży to jeszcze pewnie ich przybędzie. Jak kupisz przez przypadek czerstwą bułkę w piekarni, to też będziesz dorabiać teorie, że prawie jak dzisiejsza, bo też ma twardą skórkę? No ludzie kochani, nie o to przecież chodzi. A wiesz co... że to nie jest głupie co mówisz? Serwują nam coraz gorsze matryce i liczą, że sobie oczy na tyle wypalimy i nie zobaczymy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi