Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Z tym kombinowaniem z kodem to nie dla mnie. Dziękuję i doceniam za porzednie info ale.. marnować czas i może po 3 godzinach dadzą? A co jak zabiorą jak zobaczą że płatność z tego samego konta bankowego co stare konto jakie już tam mam? Szybko się wszystko zmienia. 3 dni temu można było kupić dobrą kartę za 3500. Wczoraj tego Inno z normalnego sklepu a dziś albo od januszexa jak ja, albo już 3900 na tej samej aukcji sklepu co wczoraj po 3700. Z moim pechem to poczekam na ten kod a zanim dojdzie to już zabraknie kart a wszędzie indziej już po 4500 za ventusa Poza tym PNY jakoś tak mi nie pasi. Nie to że Inno3D to firma, którą cenię, bo obie to pewnie chińskie gówno-firemki, ale jak szukałem porównań pół roku temu to nie pamiętam, żeby PNY wypadało interesująco. Może przez to, że wtedy celowałem w półkę AMPa Infinity od Zotaca. -
Przez serwal4 · Opublikowano
W sumie jak przewija się Tig, Q3... to i... Cupra Terramar? Katalogowo 2.0 TSi 265km 4wd po dobiciu wszystkich opcji ~280 tys. (-11k za lepsze hamulce); Brakuje wentylowania foteli, ale tak to jest komplet. -
Przez damyan123 · Opublikowano
W ME masz PNY za 3800, ta 3-slotowa wersja z PLUSem. Mam, mogę polecić. Po założeniu nowego konta w apce dostajesz kupon na 180zl to wyjdzie nawet 3640. W Idle 0rpm, w stresie musisz się postarać żeby było więcej niż 30%/1000rpm. -
Przez Nex1M · Opublikowano
https://www.proshop.pl/Karta-graficzna/ZOTAC-GeForce-RTX-5090-Solid-32GB-GDDR7-RAM-Karta-graficzna/3331163 RTX 5090 Solid 11 597 zł Nic tańszego w obecnych czasach nie znalazłem niestety
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi