Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Zastanów się co piszesz! Mamy XXIw a ty wyjeżdżasz z tak rasistowskimi tekstami. Głowa mała. Co cię obchodzi kto z kim sypia? Przynależność do bycia Polką ma nie pozwalać na sex z innymi rasami? Przecież to rasizm. Pomijam, że za tak bardzo sprzeczny z regulaminem, a nawet polskim prawem tekst to powinieneś wylecieć z forum na ładnych parę dni. -
Przez AudRob · Opublikowano
sam sobie przeczysz. Ten zasilacz co podałeś ma właśnie certyfikat 80Plus Gold -
Przez Rafik7 · Opublikowano
Tylko, że mi nie chodzi o funkcje, a o rozmiar. To jest ogromne i zdecydowanie przekracza granicę komfortu użytkowania. Nie ma szans żebym to kupił. Plus ma idealny rozmiar.jednak ma odrobinę za małą baterię. Opcjonalnie mogliby pójść w dół z rozdzielczością ekranu. 1440p jest zbędne, a prąd bierze i gpu więcej mocy też zużywa by renderować wyższą rozdziałkę. Ze względu na baterię będę kupował OP 15 mimo, że rozmiar jest ciut za duży. Nic sensowniejszego w tej chwili nie widzę i nic lepszego nie jest zapowiedziane. Jedyne nad czym się zastanawiam to czy brać od chińczyka czy z europy. Przez luty mocno potaniał i na amazonie jest już poniżej 4K PLN więc na razie czekam -
Przez Devils1100 · Opublikowano
Oj tego ci juz nie powiem nie mam tego Monitora mi sie wydaje ze wyłączenie gsynca powinno pomóc ale zas wtedy gsync nie działa😒 -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
zgadzam się. Za dwadzieścia lat to dzieci imigrantów będą przodować we wskaźnikach urodzeń.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi