Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zgreg · Opublikowano
Chłodzenie ani drgnie, nie ruszane od początku (~6 lat). Chyba była tam pasta Zalman. Może o czymś nie wiem, jakiejś śrubki nie odkręciłem ? Zostały odkręcone 1, 2. Nie obracałem za chłodzenie (obawa, że proc wyjdzie z chłodzeniem) tylko z wyczuciem lekko gibane na boki, lecz siedzi. Na razie złozyłem z powrotem, działa Próbowałem na ciepłym , b zmian -
Przez Garru · Opublikowano
Ta podwyżka nie powinna być duża, bo opiera się na wzroście cen surowca. Co nie zmienia faktu jak wielu przepowiadało... PC będzie tylko dla bogatych. W praktyce zostały tylko obudowy bez podwyżek. XD Ciekawe jaki tu argument znajdą, aby to zmienić. Złożenie kompa średniego za rok to pewnie będzie oscylować w kwocie ok. 12k. -
Przez eNeSik · Opublikowano
@Kadajo widzialem to. Czekam na moment w ktory Nv nie bedzie upscalowala, nie bedzie wciskala klatek pomiedzy istniejace. Bedzie po prostu "wymyslala" klatki na podstawie scenariusza i opisu gry Przyznam, ze technika upscalowania z 360p wyglada imponująco. Oczywiscie moga oczy zabolec w pewnych momentach ale mimo wszystko, na upartego, przy tanim sprzecie albo jakims handheldzie - ma to racje bytu Z jednej strony czlowiek sie cieszy, ze DLSS i FSR ida do przodu, jest coraz lepiej. FG tez daje sporo ale z drugiej strony czlowiek wie, ze bedzie (i juz jest) to naduzywane a te techniki zamiast wspomoc, zboostowac - beda łatką na lenistwo devow -
Przez galakty · Opublikowano
Co generację to samo "kiedyś to było" A sprawa prosta. Potrzebujesz to kupujesz teraz, nie robisz z tego decyzji życia jak kredyt na dom, nie szukasz "inwestycji" tylko kupujesz i grasz. Albo nie marudź -
Przez Send1N · Opublikowano
Musiałbyś być jakimś pechowcem roku żeby jedno i drugie nagle uległo awarii równocześnie podłączyłeś do wyjścia hdmi na płycie i obraz był ok czy nawet nie sprawdziłeś?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi