Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Ja nie w temacie, ani nie grałem w MFS 2020, więc nie linczujcie. Jak wrażenia w porównaniu do MFS 2020? Warto? Faktycznie ta gra wymaga 64GB pamięci RAM? -
Przez Kris194 · Opublikowano
Bardziej chodzi o to żeby na Ukrainie się skończyło i nie poszło dalej. -
Przez B166ER · Opublikowano
1. Podpisać nie znaczy honorować/wywiązywać się. 2. Czy emitujący najwięcej w sposób pośredni czy też bezpośredni również się podpisali (vide defekacja na tzw. porozumienie by Mr. President Donald Trump)? 3. Nawet jeśli bym uznał że "porozumienie" jest dla wszystkich wiążące i jest niczym świętość to czy np. Chiny i Indie podpisały? Bardzo przepraszam szukałem pokrótce. (choćby listy sygnatariuszy) Nie stać mnie (czas) na wnikliwe badania tematu który jest po prostu picem na wodę. Żebyśmy mieli jasność. Gaja nie jest mi obojętna i uważam że to co się dzieje coraz bardziej intensywnie to agresja może nawet auto-agresja. Natomiast Ty uważasz że te wydmuszki, te pacynki które zrobią wszystko aby utrzymać się na stołkach te moralne karły, że oni przepychają coś dla jej dobra? Na tym co przepchną straci przeciętny człowiek. To dla niego będzie szałas. Oni z dużą forsą i wpływami. Wielkie korporacje będą bełkotać o wspieraniu odbudowy ekosystemów jednocześnie zwiększając produkcję i maksymalizując korporacyjne zyski. Sądzę że wiesz co znaczy aluminium dla organizmów żywych. Wiesz ile potrzeba czasu aby plastik stał się "obojętny" dla gleby czy wody. I najciekawsze cóż przeczytałem na pewnym produkcie a raczej jego opakowaniu. "Nasza misja mniej plastiku". Zapewne to nawet nie kłamstwo jednak w tym samym czasie pozyskali kolejne rynki. Za nieszczęsną Afrykę się zabrali. Wynik końcowy? Misja zakończona sukcesem. Syf syfem, propaganda propagandą ale na koniec roku zarząd odnotował wzrost przychodów o 7,071. Nikt poza Tobą czy mną nie myśli w kategoriach żeby było dobrze. Każde działanie pacynek sponsorowanych przez te indywidua ma konkretny cel. Celowo dobiera się jednostki skompromitowane a jeśli nie to się je kompromituje aby nie miały wyboru. W mojej ocenie ten świat, ta rzeczywistość to coś podstawionego. To dopiero "opium dla mas". Wygrywa ten kto może dotrzeć do większej ilości ludzi urabiając ich. Ile znasz takich sił. Które przez media mogą tworzyć iluzję? Życzę Ci wszystkiego co dobre i piękne. Nie jestem ani Twoim wrogiem ani świata na którym przyszło mi żyć. -
Przez Asag · Opublikowano
Nikogo nie bronię. Kasa nie załatwia wszystkiego. To tak jakby napisać żeby zrobić dwudziestopasmowe autostrady bo się w długi weekend korkują. Bezsens.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi