Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spl97 · Opublikowano
Prędzej się zapowiada na to, że to nie KO wypuści przed wyborami coś oczerniającego PiS, a właśnie PiS lub CBA pod kontrolą ludzi z PiS-u odpali haki na obecną koalicję, dzięki którym oczernią obecny rząd, a ludzie to bez zastanowienia łykną jak pelikany. -
Przez Kakarotto · Opublikowano
Właśnie o to mi chodzi, dodanie kuszy, która kanoniczna nie była (używanie jej przez wiedźminów), ale trzeba było czymś latających wrogów ściągać na ziemię (można było co innego wymyślić) i w ogólnym rozrachunku nie była bardzo istotna i można było wyjaśnić jej dodanie w formie żartu, który pasuje do całości. W przypadku kocich oczek Ciri, mówimy o czymś znacznie poważniejszym, praktycznie rzecz biorąc najistotniejszym aspektem fabularnym i gameplayowym (z informacji jakie posiadamy o grze w tej chwili, a nie posiadamy ich wiele), więc to musi być wyjaśnione solidnie. Dlaczego i do czego jej to było potrzebne. Wiadomo jak jest, dla wielu mógłby pić i chędożyć delej bez zmian, ale jakby tam ponownie przy okazji uratował świat nikt by się nie obraził. Oczywiście zmiana Geralta na Ciri, to był od dawna znany fakt i przyjdzie się pogodzić, że tak się stało. Na złamane serca fanów Geralta mam tylko jedną radę - odpalić W3 i cieszyć się tym, co pozostało. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Dzięki. Składam dalej i później zobaczę jaka wersja jest na mojej płycie. @Zachy miałeś rację z Evo XL. Kapitalnie się w niej montuje
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi