Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
U mnie po aktu - wzorowo. I cut sceny nie szarpią. -
Przez Dresiq · Opublikowano
Ja widze gameplay gry, i wiem czy będzie dla mnie. W ciemno kupiłem co prawda dwa tytuły - prince of persia lost crown, oraz aliens dark descent. Czyli wychodzi gra rocznie, ale nie żałuje ani złotówki i czekam na kolejne części. Za to po opiniach graczy się przejechałem. Wkręciłem się mocno w metroidvanie, i kupiłem podobno najepszego - hollow knight. I tutaj mimo że to metroidvania, to nie mam takiego zassania jakie miałem przy metroidach, lost crown oraz obu orich od microsoftu. Tamte gry wciągnąłem na raz. Tego hollow odpalę na max 1,5H i mi styka. Coś nie zatrybiło abym w to cisnął ile się da. -
Przez [email protected] · Opublikowano
Z pamięci pisałem to napięcie, ale ewidetnie powinno być powyżej 200 z tego co sprawdziłem wcześniej Sproboje zaktualizować BIOS samej karty, jeśli chodzi o jakiś przełącznik na karcie nie ma żadnego albo nie mogę znaleść -
Przez serwal4 · Opublikowano
Co do zapasów wszelakich i zbierania: Odkąd żyję na wynajmie to zakup rzeczy ograniczam do kwestii niezbędnych, żeby nie szukać apteki 24h, sklepu nocnego czy poznawać sąsiadów bo trzeba coś pożyczyć; Nie mam gdzie trzymać tego (kawalerka z min umeblowaniem + mikro piwnica); No i mam w głowie skrzywienie, że jakbym miał się stąd wynieść to wolę za jednym razem, korzystając z pomocy Brata (ma Galaxy więc bagażówka jest); Także jestem skrajnością po 2. stronie skali A to tylko fragment moich skrzywień Dodam, że np. kupionych książek nie kolekcjonuję, przeczytam i jak się uzbiera ich parę to przekazuje do biblioteki / sprzedaje;
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi