Reddzik Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Też tak macie? 5 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Isharoth Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 20 godzin temu, Jaycob napisał(a): Ostatnie gry, które ogrywałem bardzo podobają mi się muzycznie. Szczególnie Methaphor, nie ma kawałka z tej gry, którego bym nie lubił. Metaphor rzeczywiście na początku robił wrażenie muzyką. Ale potem okazuje się że ta muzyka zostaje z nami do samego końca. Tj. Gra ma bardzo mało utworów. Oprócz tego narzekania na muzykę muszę jeszcze wspomnieć że twórcy gier często kładą lachę na SFX. Gry z dobrymi efektami dźwiękowymi mogę liczyć na palcach jednej ręki. Chyba wszystko w grafikę idzie. Podoba mi się coś takiego co było np. w remake Demon's Souls na PS5. Tylko że to rzadkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Ten od woke, sojowy łysy płatek śniegu, najbardziej odklejony koleś z dawnego TVgry, nigdy go nie lubiłem. Edytowane 11 godzin temu przez Stjepan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi