Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie on na zawsze zostanie Wirtuozem Harmonijki. 

A co do sprawy

Nie wiem kto głupszy. Ukraińcy gadający oburząjące kretynizmy apropo tego Veta, czy nasi kochani rządzący, że starlinki dali w tej samej ustawie z 800plusami :boink:

(O ile tak to wygląda. Czytam piąte przez dziesiąte w tym wątku, jeśli chodzi o ten temat)

Ukraińscy debile nie potrafiący się wypowiadać z sensem i szacunkiem wobec Polski, nie tylko szkodzą stosunkom Polsko-Ukraińskim, nie tylko Ukrainie, ale jeszcze w dodatku pomagają zyskać poparcie ruskim agenturom ala Brałniarze u nas. I to już mnie mocno wkurza.

Jedyny plus z tego to myśl, że może jednak nasi politycy i celebryci nie są największymi debilami na świecie.

To pocieszające, bo jak słucham Cejrowskich i innych od "sowieci wyzwalali Polskę w IIWŚ" czy "Putin nie jest winny wybuchu wojny z Ukrainą, tylko NATO" to myślałem, że głupszych już nie ma.

A jednak są.

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)

https://www.pap.pl/aktualnosci/celem-uderzenia-miala-byc-kamera-izraelskie-wojsko-o-ataku-na-szpital-w-strefie-gazy

https://www.rp.pl/polityka/art42907161-palac-prezydencki-reaguje-na-slowa-szefa-zwiazku-ukraincow-w-polsce-kompletny-brak-wdziecznosci

Dobrze mówił Braun zlikwidować wszelką pomoc dla Ukrainy i rozpocząć remont hub

Niech Ukraińcy nadal tak robią to nienawiść do Ukrainy w Polsce będzie rosła ,  tylko pogratulować Putin szampana otwiera 

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, TheMr. napisał(a):

Ale będzie piekł ten raport :E 

Na naszym forum mamy silna reprezentacje ktora wciagnela ta narracje jak gabka i godnie ja powiela. Biedne Simsy/Lemingi (niepotrzebne skreslic)

W Polsce Ivan mial chyba najlatwiejsze zadanie...

Edytowane przez Radziuwilk
  • Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
10 godzin temu, voltq napisał(a):

Jak Ukraińcy mogą być w czymś lepsi od NATO jak to kraje NATO dostarczają wszystko Ukrainie łącznie z szkoleniem ich żołnierzy 

W kwestii dronów to i Ukry i Rosjanie kładą NATO na łopatki. Potrzeba matką wynalazków.

NATO zaatakowane przez połączone siły Rosji i Ukrainy nie byłoby w stanie obronić terytorium europejskiego.

Opublikowano (edytowane)

Połączone siły Rosji i Ukrainy :E

W sumie wjazd armii Chin i USA też nie dałyby szansy Europie. Podobnie w przypadku ataku Zjednoczonych Galaktyk przy inwazji kosmitów.

Edytowane przez VRman
Opublikowano
22 godziny temu, TheMr. napisał(a):

Obecnie na zachodzie nie ma państwa które by mogło skutecznie bronić się przed rosyjskimi dronami. Rosjanie i Ukraińcy są z 3 poziomy wyżej niż NATO jeśli chodzi o drony różnego rodzaju. NATO nawet nie ma jak zakłócać FPV dronów :) Coś tam od Ukrainy dostali jeśli chodzi o informacje ale nie sądzę by Ukraińcy dzielili się wszystkim bo chcą być monopolistą na rynku i sprzedawać technologię na zachód :) 

Oczywiście produkcji ukraińskiej. 
Ta wojna powoli hoduje potentata militarnego który mógłby już śmiało zagrozić Czechom, Szwajcarii czy innym podmiotom. Jak FirePoint udoskonali jeszcze parę projektów to Europa będzie kupowała od Ukraińców zastępstwo Tomahawków których brakuje. 

Jeżeli wojna zakończyłaby się teraz, to UA przy współpracy z firmami zachodnimi staje się dużym konkurentem dla amerykanów w zakresie dostaw pewnej półki uzbrojenia.

Myślę, że to może mieć duży wpływ na decyzje podejmowane przez amerykanów i dlatego też USA tak przedmiotowo traktuje UA.

Z jednej strony ruskie są potrzebne USA do rozgrywania Chin, a z drugiej USA ma rozbieżne interesy z UA dlatego pomarańczowy robił co tylko mógł żeby przepchnąć deal podporządkowania UA.

• Upvote 1
Opublikowano
57 minut temu, Winter napisał(a):

(...)

Czyli już wiedza, że wojna przegrana. Znowu kolejny motłoch przyjedzie do nas imprezować.

Nie do nas tylko pewnie głównie do Polski, nie do ciebie do Holandii. 

Ja się bardzo cieszę, młodzi ludzie w wieku 18-22 pewnie się świetnie zintegrują, na pewno lepiej niż stare byki. Poza tym oznacza to duży napływ nie tylko pracowników ale też studentów spośród których wielu w przyszłości zostanie wartościowymi specjalistami. To są Ukraińcy a nie "inżynierowie" z Afryki. Ty jako osoba która dwie dekady temu porzuciła Polskę masz złe spojrzenie na to co się dzieje w Polsce, u nas nie ma takiego syfu jak u ciebie w Holandii i nie strach mi wyjść z domu po zmroku. Motłoch to jest w Holandii a ty piszesz kompletną nieprawdę jakby tak było w Polsce. 

Poza tym sami Ukraińcy zachowują się u nas inaczej niż w niektórych zachodnich krajach, bo na "zachodzie" jest przyjęte, że imigrantom wszystko wolno. Polacy sobie nie pozwalają na coś takiego, ale żeby to wiedzieć trzeba być Polakiem i mieszkać w Polsce. 

• Upvote 1
Opublikowano

@Henryk Nowak zgłaszasz "agresywne" wpisy a sam takowe uskuteczniasz, ja mogę zacząć ostro kontrolować tutejsze wpisy ale wtedy polecą wszyscy równo, i nikt prawie nie zostanie do prowadzenia dyskusji.

Przestańcie się wzajemnie atakować bo to naprawdę niczego do dyskusji nie wnosi.

Opublikowano
Cytat

Izrael zabił palestyńskich dziennikarzy. Oto ostatnie zdjęcia, które zrobili

Co najmniej 20 osób, w tym pięcioro dziennikarzy zginęło w izraelskim ostrzale szpitala w Strefie Gazy.

https://wiadomosci.gazeta.pl/swiat/7,198075,32204107,izrael-zabil-palestynskich-dziennikarzy-oto-ostatnie-zdjecia.html

Cytat

Szokujące doniesienia niemieckich mediów. Izrael zabija dziennikarzy celowo

Dziennikarze w Strefie Gazy są zabijani celowo przez Izrael, by świat nie zobaczył rozgrywającego się tam horroru pisze we wtorek Sueddeutsche Zeitung.

https://www.salon24.pl/newsroom/1460070,szokujace-doniesienia-niemieckich-mediow-izrael-zabija-dziennikarzy-celowo

nawet niemcy zaczynaja sobie pozwalac na pisanie o izraelskich zbrodniach

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Mar_s napisał(a):

@Henryk Nowak zgłaszasz "agresywne" wpisy a sam takowe uskuteczniasz, ja mogę zacząć ostro kontrolować tutejsze wpisy ale wtedy polecą wszyscy równo, i nikt prawie nie zostanie do prowadzenia dyskusji.

Przestańcie się wzajemnie atakować bo to naprawdę niczego do dyskusji nie wnosi.

To jest cenzura, usunales mój wpis chociaż niczego agresywnego w nim nie było. Proszę usuń moje konto i ukryj moje wiadomości. Nie mam zamiaru pisywać na forum, na którym stare przegrywy po 40 i 50 roku życia atakują Ukraińców, kobiety i kogo jeszcze im się zapragnie. Wpis broniący Ukraińców został przez ciebie usunięty a wpisy atakujące każdego są tak jak były. Pasujesz do tego grona frustratow - duża część tych najgorszych tutaj to starzy, bezdzietni kawalerowie jak winter, nożownik czy vrman. Stare dziady którym w życiu nie wyszło i plują na wszystko, wszystko im przeszkadza i nic im się nie podoba. Założę się, że jesteś takim samym sfrustrowanym przegrywem. Proszę usuń moje konto, bo moja obecność na tym forum nie ma sensu, przecież w prawdziwym życiu ja bym nawet większości takich frajerów nie podał ręki. Dopiero teraz widzę, że to jest forum dla starych, smutnych dziadersów. 

Winter w sumie największy frajer na całym forum, raz już wylewał żale, że wszystko w dorosłym życiu zrobił źle i chciałby wrócić do Polski. Zamiast coś zrobić woli pisać bzdury na forum i jest l jeszcze brata się ostatnio z boltem, czyli poważnie zaburzonym dziadkiem. Po co miałbym siedzieć na forum z takimi dziadami? Proszę usunąć moje konto. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Sad 1
Opublikowano
10 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

To jest cenzura, usunales mój wpis chociaż niczego agresywnego w nim nie było. Proszę usuń moje konto i ukryj moje wiadomości. Nie mam zamiaru pisywać na forum, na którym stare przegrywy po 40 i 50 roku życia atakują Ukraińców, kobiety i kogo jeszcze im się zapragnie. Wpis broniący Ukraińców został przez ciebie usunięty a wpisy atakujące każdego są tak jak były. Pasujesz do tego grona frustratow - duża część tych najgorszych tutaj to starzy, bezdzietni kawalerowie jak winter, nożownik czy vrman. Stare dziady którym w życiu nie wyszło i plują na wszystko, wszystko im przeszkadza i nic im się nie podoba. Założę się, że jesteś takim samym sfrustrowanym przegrywem. Proszę usuń moje konto, bo moja obecność na tym forum nie ma sensu, przecież w prawdziwym życiu ja bym nawet większości takich frajerów nie podał ręki. Dopiero teraz widzę, że to jest forum dla starych, smutnych dziadersów. 

Ostro, ale w sumie możliwe :) Chyba jeszcze o Volcie zapomniałeś 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ale to nie ja wylewam żale na "forum dla dziadersów"  ::cool:

Odkryłem ten wpis, na moje oko jedyne co tam robisz do atakujesz Wintera, znowu. Nie wiem jaki w tym sens ale zostawiam to do oceny społeczności.

Naprawdę mam ciekawsze zajęcia niż czytanie tych niezwykle "merytorycznych" postów bo znowu coś się komuś nie spodobało.

Opublikowano
23 minuty temu, Mar_s napisał(a):

Ale to nie ja wylewam żale na "forum dla dziadersów"  ::cool:

Odkryłem ten wpis, na moje oko jedyne co tam robisz do atakujesz Wintera, znowu. Nie wiem jaki w tym sens ale zostawiam to do oceny społeczności.

Naprawdę mam ciekawsze zajęcia niż czytanie tych niezwykle "merytorycznych" postów bo znowu coś się komuś nie spodobało.

Lubię miłe i sympatyczne otoczenie, ale tutaj większość ludzi taka nie jest, narzekają na wszystko, atakują się nawzajem, wadzą im politycy, imigranci, kobiety, wszystko jak leci. Wpadłem w pułapkę tego forum i teraz to ogarnąłem. Na pclabie miałem konto od 2007 roku i nigdy nie miałem bana, nawet na godzinę. Tutaj już chyba miałem 3 razy. Ostatniego na dwa dni za pojazd po nożowniku, bo nie spodobało mi się to, że wg niego kobiety popierają migrację bo imigranci gwałcą a gwałty są przyjemne. Jakim idiotą trzeba być, żeby tak myśleć, to jest niepojęte. Oczywiście jego posty zostały nietknięte a on sam nie dostał żadnego ograniczenia. To mnie utwierdziło w tym, że  to forum nie jest dla mnie. Naprawdę pisanie takich bzdur to już ciężkie upośledzenie. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano

@Henryk Nowak Chłopie, a zauważyłeś że tutaj jest więcej modów niż tylko ja? Bo z tego co widzę to wszyscy mają problem ze mną, i wszystkie żale wylewają na mnie, ode mnie bana nie dostałeś bo ja generalnie wyznaję zasadę że jak się żrecie między sobą to mnie to średnio rusza bo jesteście wszyscy dorośli.

Opublikowano
8 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Oczywiście jego posty zostały nietknięte a on sam nie dostał żadnego ograniczenia. To mnie utwierdziło w tym, że  to forum nie jest dla mnie. Naprawdę pisanie takich bzdur to już ciężkie upośledzenie

Dodaj na czarną jak ktoś Ci nie leży i idź dalej, bo tak dajesz im tylko pożywkę. 

1 minutę temu, Mar_s napisał(a):

@Henryk Nowak Chłopie, a zauważyłeś że tutaj jest więcej modów niż tylko ja? Bo z tego co widzę to wszyscy mają problem ze mną, i wszystkie żale wylewają na mnie, ode mnie bana nie dostałeś bo ja generalnie wyznaję zasadę że jak się żrecie między sobą to mnie to średnio rusza bo jesteście wszyscy dorośli.

Bo się wybijasz najbardziej :E a ty dobry Mareczek jesteś.