Pójdzie, rekomendowany 2070 to karta wyraźnie wolniejsza niż 3060ti. Obstawiam, że da się pograć w natywnym 1440p/60 na czymś pokroju 3070, chyba że gra będzie nadmiernie żłopać vram
Przecież Geralt jest potwierdzony.
Dla zainteresowanych losem Geralta – gdyby ktoś miał wątpliwości, potwierdzono już, że zdania dające się usłyszeć w trakcie TGA: „Time for a new saga. See you on the path” („Czas na nową sagę. Do zobaczenia na szlaku”) zostały wypowiedziane przez odtwórcę roli Geralta z „trójki” – Douga Cockle’a. Okazało się więc, że tym wypadku do żadnych zmian nie doszło, a Cockle po raz kolejny wcieli się w Rzeźnika z Blaviken. W tym samym miejscu potwierdzono także, że białowłosy wiedźmin pojawi się w „czwórce”, lecz CD Projekt Red nie chce na razie wyjawiać jego roli.
Dlatego mam pewne obawy co do mojej grafy czy da radę pograć w lepszej jakości niż ps5
Wziąłem za te 160zł bo dobra cena. Pudło się sprzeda na ps5, dlatego ważny jest napęd w konsoli
Tam też dramy. Już co więksi idioci szukają woke w W4 i nowym IP od ND kurła kiedyś człowiek cieszył michę jak nowe gry wychodziły, nikt nie doszukiwał się żadnych trendów i podtekstów a teraz wychodzi trailer i jad płynie strumieniem
A tak poważniej, szkoda że nie zdecydowano się pokazać gameplayów np. z Ghost of Yotei i DS2, w końcu te gry mają niby wyjść w przyszłym roku a de facto nic więcej o nich nie wiadomo prócz trailerów/teaserów
Jak się pali to polecam te z linka niżej, odsyfione:
https://forums.guru3d.com/threads/rtx-566-36-exostenza-edition™-de-bloat.452356/
A jak się nie pali to wiadomo
Rekomendowane odpowiedzi