Katystopej 985 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 8 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Ty wiesz, że masz do mnie z 7 km? Ja mieszkam w byłej dzielnicy Mysłowic Łeee panie, do Pomylina to nawet z buta zajdę 7 godzin temu, trepek napisał(a): Slowo prawnika ma wielka moc urzedowa. Wiele tutaj obecnych potwierdzi pisemna waznosc slow Pierwsze słowo do dziennika, drugie do śmietnika! Edytowane 11 Marca przez Katystopej 3
Kowal_ 263 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 11 godzin temu, huudyy napisał(a): jak pojadę do teściów, to lubię sobie wziąć szerokie grabie Fiskarsa (polecam, teściu sobie je zażyczył na urodziny i dobrze wybrał) i pograbić trawnik z liści, tak w ramach odchamienia Jak moja mama mieszkała jeszcze na poprzednim mieszkaniu to jeździłem jej narąbać drewna na rozpałkę do pieca c.o., siadałem na stołku, mała siekierka i rąbałem patyki, nawet sam bym się nie spodziewał, że to taka odstresowująca i chillująca dla mnie robótka Edytowane 11 Marca przez Kowal_ 1 1
GordonLameman 8 449 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 1 godzinę temu, Katystopej napisał(a): Łeee panie, do Pomylina to nawet z buta zajdę Pierwsze słowo do dziennika, drugie do śmietnika! Pomyślimy, Panowie mam czas mniej więcej do czerwca, bo potem Armageddon 1
Katystopej 985 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Wybierz datę, my stworzymy Drużynę Pierścienia. Który ma mniej niż 170cm? Topór musi ktoś trzymać 2
huudyy 2 842 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): mam czas mniej więcej do czerwca, bo potem Armageddon jak Ci zorganizujemy pępkowe, to żona Cię przez tydzień nie znajdzie 3 1
larry.bigl 453 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Ja to się musze leczyć. Obiecuję sobie, że jak przyjdzie czas na wymianę W211 to pójdę w coś innego niż MB i nowszego (max 5 latek). A tymczasem jak widzę ML'a W166 to mówię sobie "aaaa walić to, chce takiego"...
GordonLameman 8 449 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 27 minut temu, larry.bigl napisał(a): Ja to się musze leczyć. Obiecuję sobie, że jak przyjdzie czas na wymianę W211 to pójdę w coś innego niż MB i nowszego (max 5 latek). A tymczasem jak widzę ML'a W166 to mówię sobie "aaaa walić to, chce takiego"... Polecam ten 4Matic Będziesz częstym gościem lokalnego serwisu
larry.bigl 453 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Rozeznam się jakie koszty są wiem, że będzie jeszcze drożej niz 211 ale może warto - w końcu coś z życia trzeba mieć ofc to nie byłoby auto na daily a raczej wypady na widzimisię. PS, tematu nie zmieniaj, szukaj terminu
Arczevski 137 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 1 godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Ja to się musze leczyć. Obiecuję sobie, że jak przyjdzie czas na wymianę W211 to pójdę w coś innego niż MB i nowszego (max 5 latek). A tymczasem jak widzę ML'a W166 to mówię sobie "aaaa walić to, chce takiego"... Czyli nie tylko ja tak mam. Nowe fajne, ale w sumie 10-letnia klasa premium zawsze robi wrażenie 1
Gret 555 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Pora na wymianę rozrządu bo 6 lat mija, ASO 3300zł do starego strucla 6 lat temu to było ~2000zł.
Katystopej 985 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Gratulacje! U Gordona na grillu wypijemy za te Wasze brzdące 31 minut temu, Gret napisał(a): Pora na wymianę rozrządu bo 6 lat mija, ASO 3300zł do starego strucla 6 lat temu to było ~2000zł. To samo, ale u mnie ~500zł i 4h roboty Berg, mogę brać zestaw INA tak jak całe życie biorę i mnie nie zawiodły czy coś się pozmieniało w rozrządach? https://e-autoparts.pl/ina-530-0489-30-pompa-wodna--zestaw-paska-rozrzadu-p-1822230.html 1
lesiu155 138 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Gratulacje! Ostatnio labowa rodzina się mocno rozrasta 1
bergercs 1 398 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Można INA, ludzie się naczytali o problemach z zestawami z Rumunii, u nas jak nic się nie dzieje z nimi. 1
larry.bigl 453 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 3 godziny temu, trepek napisał(a): Wlasnie mi sie corka urodzila! 4.3 kg No dobra to już wiemy kogo u Gordona na grillu nie będzie Gratki! Ps czy to nie jest cudowne, że jesteśmy jak rodzina? W końcu z nami jako jednymi z pierwszych się dzielisz nowina ❤️ Edytowane 11 Marca przez larry.bigl 2 1
Seeba03 125 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 7 godzin temu, Arczevski napisał(a): Nowe fajne, ale w sumie 10-letnia klasa premium zawsze robi wrażenie Zwłaszcza przy płatności za naprawy
huudyy 2 842 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 34 minuty temu, larry.bigl napisał(a): Ps czy to nie jest cudowne, że jesteśmy jak rodzina? W końcu z nami jako jednymi z pierwszych się dzielisz nowina ❤️ coś w tym jest. Jak zwinął się pclol to poczułem lekką dziurę w sercu, na szczęście powróciliśmy na ITH. 4
Katystopej 985 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) Ja bym do tego dodał, że w zasadzie jako dinozaury Internetu trzymamy się na forum, nie na grupach fb. Co jeszcze ciekawe, jesteśmy jedynym pokoleniem, które znało świat bez internetu po czym na pełnej k... w niego weszliśmy, nie ucząc się od nikogo bo i nie było od kogo się uczyć. To dopiero obecne pokolenie Z czy tam inna litera uczyło się od nas. Ale rozkmina na wieczór A gry odpalane z Nortona Commandera pamiętacie? Destruction Derby, Mortal Kombat I, Doom Edytowane 11 Marca przez Katystopej 2
Gang 344 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca a to forum pod każdym względem działa lepiej gry z nortona... a pamietacie te pilki co łatki odpadały? co tak wode piły? jak się taka przyjęło na twarz to mozg sie odbijał. albo pilki pompowane na taki kamień, że nogi łamało 1 1
Katystopej 985 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) Mojom nie gramy bo jes nowa Mamooooo, rzuć złotówkę na picie! Edytowane 11 Marca przez Katystopej 2
Arczevski 137 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 34 minuty temu, Seeba03 napisał(a): Zwłaszcza przy płatności za naprawy No cóż, klasa premium w całym pakiecie @trepek gratulacje! 1
marko 714 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 16 minut temu, Katystopej napisał(a): Ale rozkmina na wieczór A gry odpalane z Nortona Commandera pamiętacie? Destruction Derby, Mortal Kombat I, Doom Panie... Ja z biednego podkarpacia. Końcówka lat '90, to się co najwyżej Pegasusa dostawało. O RTL7 dowiedziałem się dopiero koło 2000 roku, jak kuzyn włączył mi to w Zabrzu na jego telewizorze. Kurde, a ja się cieszyłem jak czasami niekodowany Canal+ odbierał i w miarę dało radę obejrzeć Zwariowane melodie (bo przerywało co chwilę i śnieżyło okrutnie). Z jednej strony miło wspominam dzieciństwo, z drugiej strony widzę teraz jak nierówny start miały dzieciaki tylko ze względu na to, w którym rejonie Polski mieszkały. Edytowane 11 Marca przez marko
Rekomendowane odpowiedzi