Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gdybym mieszkał bliżej, to już by było po temacie :E Już jednego kiedyś na labie weryfikowałem, bo tak mnie wku$#ił, że nie wytrzymałem :E Przez tego idiotę prawie robotę straciłem. 

Edytowane przez dannykay
  • Confused 2
Opublikowano (edytowane)

On mi do sklepu przyłaził, siedział i opowiadał te swoje historyjki o dymaniu lasek i trójkątach na koncertach. Szefowa siedziała obok i patrzyła jak na debila…

nicku nie napisze, bo nie ma co wilka z lasu wywoływać xD

Edytowane przez dannykay
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Panowie jaka kosiarka do trawnika ok 300m kw? Elektryczna. 

Wymagań nie mam dużych, myślałem nawet o zwykłym NAC albo Macallister. Widziałem też Makite 3720 w spoko kwocie. Tak 600pln to maks. Nie widzę sensu wydać więcej.

Edytowane przez larry.bigl
Opublikowano
37 minut temu, dannykay napisał(a):

Nie ku*wa, nie napisałeś tego 

Co zostało napisane na motoblabli, zostaje na motoblabli :faja:

31 minut temu, larry.bigl napisał(a):

Coś czuję że znasz temat z autopsji :E

Mieszkanie w kamienicy, aczkolwiek wiele wakacji spędziłem u dziadków na wsi w bieszczadach :E

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, larry.bigl napisał(a):

Panowie jaka kosiarka do trawnika ok 300m kw? Elektryczna. 

Wymagań nie mam dużych, myślałem nawet o zwykłym NAC albo Macallister. Widziałem też Makite 3720 w spoko kwocie. Tak 600pln to maks. Nie widzę sensu wydać więcej.

Niektórzy znajomi na takich trawnikach chwalą sobie tego tańszego robota z Lidla :) 

• Thanks 1
Opublikowano

Kinky Kelly and the Sexy Stud... tiaaaaaaa

A w temacie kosiarkowym:
Bierz, która ci się spodoba :E 

Nie uwierzę, że między Boschem, NAC'iem czy Makitą a nawet polskimi importerami jak Faworyt czy niemieckim Parkside'm w klasie standardowych kosiarek będzie wybitna różnica.
Może dopiero pod kątem obsługi reklamacyjnej ale...

Jak miałem dom to z racji wielkości działki szukaliśmy max mocnej spalinówki do ceny; Kupiliśmy "polskiego" Faworyta Pro na chińskim silniku Loncin i przez 2 lata wymieniałem tylko olej i ostrzyłem ostrze;

• Like 1
Opublikowano

Ja juz 5 rok mam najtańsza spalinówke z allegro. 

Zepsuł się tylko szarpak i po modelu nic..

Kupiłem na oko od Hondy i okazał się identyczny. 

Btw silnik to w ogóle bliźniak hondy ;p 

John Garden kosiarka ;d

Opublikowano

Dlatego też kasy ładować w to nie chce. Na takim metrażu to powinno się wszystko sprawdzić. Chyba wezmę NAC'a. Myślałem o dorzuceniu stówki do Makity ale czytałem że tam lipa z dostosowywaniem wysokości cięcia jest (3 poziomy i w sumie tylko najwyższy zostawia sensowną trawę, częsty komentarz).

Opublikowano
7 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Niektórzy znajomi na takich trawnikach chwalą sobie tego tańszego robota z Lidla :) 

Kumpel to ma od miesiąca, na samym początku trochę się gubił ale po 2-3 jak doprecyzował mu strefy drutem to bardzo ładnie sobie radzi, cichy jest przede wszystkim, można spać przy nim.

Opublikowano

Ja do koszenia trawy "ode wsi" mam kosiarkę akumulatorową Stanley FatMax. Spoko urządzenie jak się ma jakieś drzewka, gdzie zawsze kabel się plątał.

BTW.

Te kosiarki spalinowe Faworyt Pro to warte zakupu?