Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, larry.bigl napisał(a):

Pogoda to w ogóle od ponad miesiąca jakiś żart. Zimno jak na ten okres. Zwłaszcza maj był paskudny. No ale..susza i tak będzie :E

U mnie czereśnie, jabłoń przemarzły. Agrest, porzeczki i winogron przetrwał. No i najlepsze są maliny bo dopiero zaczynają owocować. Czereśnie już były na drzewie i mróz je strzelił. Ogólnie to było tak sucho i zimno, że jak zrobiłem dosiewke trawy to nawet nie wyszła...

Opublikowano
2 minuty temu, KiloKush napisał(a):

U mnie czereśnie, jabłoń przemarzły. Agrest, porzeczki i winogron przetrwał. No i najlepsze są maliny bo dopiero zaczynają owocować. Czereśnie już były na drzewie i mróz je strzelił. Ogólnie to było tak sucho i zimno, że jak zrobiłem dosiewke trawy to nawet nie wyszła...

No ja po sianiu trawy dużo podlewam i już wygląda ok ale nadal są gorsze fragmenty mimo dosiania.

Opublikowano
4 godziny temu, Cappucino napisał(a):

Spokojnie, orlen ma przecież jeszcze stare zapasy...:rotfl2: Tak przynajmniej tłumaczą się gdy kurs leci w dół.

W drugą stronę ceny szybują szybciej niż rakiety wystrzelone na linii Iran - Izrael :E

Opublikowano

Żałuję że tak słabo policja ściąga pierdzace gówniane samochody i motocykle. Jak mnie wk**** strzelający, wyjący wydech. Dałbym za każdym razem jedna szansę resocjalizacji a potem walił do piachu takich bezmózgów. 

Mam wrażenie że w ciągu ostatnich dwóch lat straszny wysyp tego jest. 

• Upvote 3
Opublikowano
12 godzin temu, Katystopej napisał(a):

Przed 8, gdzieś 7:30 bo 7:59 wyłączyłem licznik pod domem :P

Ja też lubię rano pośmigac. 

Byłem na bikefittingu i jestem na siebie zły, że tak późno. 

U mnie mocno amatorsko i mało czasu. Ale kręcę. 

Screenshot_20250614-223246.png

• Upvote 1
Opublikowano

@Gang szosa? Ja powoli odbudowywuje kondychę, takie 22-23km/h średnią mam z tras 40-50km tyle że latam gravelem i większość tych tras robię po lasach, piaskach gdzieś nad jeziorami, asfaltu nie znoszę, jak muszę asfaltem przejechać to mi się roladą z komunii odbija :E nie ważne czy szeroka DDRka czy ulica, no za cholerę nie lubię jeździć po czornym, leśne dukty i szutry premium to jest to  :lovin:

Opublikowano

Szosa, ale endurance.

Jak zmieniałem rower to jeździłem trochę po lesie itp. ale to nie dla mnie. Byłem mimo wszystko zdecydowany na gravela bo bardziej uniwersalny, można wsadzić opony od szosy itd.

Tyle że na niczym w moim budżecie pożycia mi nie pasowała, no może aspre 2. 

No i irytował mnie podatek od mody, gdzie gravele na grx400 czyli poziom tiagry były droższe niż mój na nowej 105 2x12.