galakty 3 324 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Co do Kugi to sam się śmiałem, ale jeśli chodzi o SUVy hybrydowe to chyba najwięcej sensu ma
GordonLameman 8 450 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada W pewnym zakresie cenowym i oczekiwań - oczywiście, że ma sens. Ale nie w przedziale cenowym 75-250 tys.
galakty 3 324 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Nie no tyle to nie Też mnie bawi polecanie auta za 140k jak ktoś ma 70k.... No bo ludzie kupują za 70k mając 5 mln majątku, wiadomo, po co nowe...
Krzysiak 1 523 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada 4 godziny temu, dannykay napisał(a): No i jakoś brakło mu jaj, żeby do mojej wypowiedzi się odnieść. Tak samo jak nie odniósł się do wypowiedzi, gdzie mu udowodniliśmy że nawet nie czyta tego co wrzuca (awaryjność QQ)
jarux 42 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Zostawmy ten temat w spokoju. Nie rozumiem po co go odgrzebujecie. W środę bylem na targach w Lublinie. Wracając przejechałem się głęboką. Jak była połatana jakieś 13 lat temu jak pierwszy raz nią jechałem tak jest i teraz 1
galakty 3 324 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Zmieniając temat Chciałbym mieć hajs i czas na takie zabawy...
huudyy 2 843 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada (edytowane) @dannykay zostałeś moim nowym voltkiem? Edytowane Sobota o 10:01 przez huudyy 1 5 1 2
Katystopej 985 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Obecnie chcąc mieć 2 komplety opon ekonomiczniej jest kupić drugi komplet felg niż bulić 200-400zł za wymianę 2
jarux 42 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Dlatego rozglądam się na 17" felgami do megane na lato. I do tego opony które zostały mi po lagunie
galakty 3 324 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Jak ma się miejsce to tak. Ja jadę na całorocznych bo śniegu jest może 3 dni w roku
jarux 42 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada 11 minut temu, Katystopej napisał(a): Obecnie chcąc mieć 2 komplety opon ekonomiczniej jest kupić drugi komplet felg niż bulić 200-400zł za wymianę W Warszawie za przełożenie 16 plus wyrzucenie starych opon zapłaciłem 200zł...
huudyy 2 843 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada 9 minut temu, galakty napisał(a): Jak ma się miejsce to tak. Ja jadę na całorocznych bo śniegu jest może 3 dni w roku ja trzymam w warsztacie gdzie wymieniam, płacę 200 co sezon (wymiana + magazyn) 1
marko 714 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Byłem teraz w Karkonoszach. Po czeskiej stronie nawet trochu biało było na drodze. 2-letnie Micheliny CC2 SUV z jakimiś 60% bieżnika bezproblemowo czy to na białej nawierzchni czy na mokrym.
LYCONE 125 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada 11 minut temu, marko napisał(a): Byłem teraz w Karkonoszach. Po czeskiej stronie nawet trochu biało było na drodze. 2-letnie Micheliny CC2 SUV z jakimiś 60% bieżnika bezproblemowo czy to na białej nawierzchni czy na mokrym. Dobrze wiedzieć, mam te same wielosezony, ale dopiero drugi sezon teraz zaczynam na nich. W styczniu Basenova to będą testowane
Krzysiak 1 523 Opublikowano Piątek o 15:26 Opublikowano Piątek o 15:26 Ja koła trzymam w pracy na hali
Katystopej 985 Opublikowano Piątek o 15:38 Opublikowano Piątek o 15:38 Ty to byś tam mógł esioka trzymać i nikt by nie zauważył 1
Gang 344 Opublikowano Piątek o 19:43 Opublikowano Piątek o 19:43 Myślałem, że spalił mi się router od Play... Po milionie restartów podłączyłem bezpośrednio pod ONT i 3 rozmowach na inolini i jednej na chacie net ruszył bez ich białej puszki.. A niby to nie możliwe jak ma się TV od nich. a działa i net i TV.
Kyle 200 Opublikowano Sobota o 07:49 Opublikowano Sobota o 07:49 23 godziny temu, galakty napisał(a): Co do Kugi to sam się śmiałem, ale jeśli chodzi o SUVy hybrydowe to chyba najwięcej sensu ma Moim zdaniem hybrydy są świetne w dowolnego typu osobówce, w centrum (czasem przykorkowanego) miasta. 18 godzin temu, jarux napisał(a): W Warszawie za przełożenie 16 plus wyrzucenie starych opon zapłaciłem 200zł... Czy masz starsze auto, czy nowsze z TPMS itp.?
GordonLameman 8 450 Opublikowano Sobota o 07:59 Opublikowano Sobota o 07:59 9 minut temu, Kyle napisał(a): Moim zdaniem hybrydy są świetne w dowolnego typu osobówce, w centrum (czasem przykorkowanego) miasta. Czy masz starsze auto, czy nowsze z TPMS itp.? A czemu miałyby te hybrydy nie być świetne w miałyby miasteczkach, gdzie musisz jechać do kilku różnych miejsc żeby ogarnąć wszystko?
Kyle 200 Opublikowano Sobota o 08:05 Opublikowano Sobota o 08:05 @GordonLameman ... ale to Ty dzwonisz 1
larry.bigl 453 Opublikowano Sobota o 08:43 Opublikowano Sobota o 08:43 W dniu 21.11.2025 o 08:56, galakty napisał(a): Co do Kugi to sam się śmiałem, ale jeśli chodzi o SUVy hybrydowe to chyba najwięcej sensu ma Rozwiń proszę. W jakich wymaganiach Kuga ma sens?
Gang 344 Opublikowano Sobota o 09:12 Opublikowano Sobota o 09:12 Ludzie którzy w kasach samoobsługowych na początku nie wkładają swojej torby/kupują pierwszej reklamówki powinni stracić prawa wyborcze!
GordonLameman 8 450 Opublikowano Sobota o 09:32 Opublikowano Sobota o 09:32 Godzinę temu, Kyle napisał(a): @GordonLameman ... ale to Ty dzwonisz To nie wiem czemu zwężasz do centrów miast
Kyle 200 Opublikowano Sobota o 09:48 Opublikowano Sobota o 09:48 (edytowane) Zawężam do centrów miast, bo tam hybrydy (szczególnie z jakimś e-CVT lub innym bezstopniowym rozwiązaniem) zdecydowanie lepiej się spisują, niż przykładowo turbo-benzyna (bez hybrydy) z DSG, gdzie często wolne toczenie, czy bardzo powolne ruszanie, leci na pół-sprzęgle i nie ma odzyskiwania energii przy lekkim hamowaniu/zwalnianiu. Edytowane Sobota o 09:51 przez Kyle
Rekomendowane odpowiedzi