Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Petru23 napisał(a):

Konfident?

Przekraczasz już pewne granice. Zastanów się niekiedy, co wypisujesz publicznie.

Pietrek, ja pisałem do forumowego Chata, bo to on wzywał tomcuga, nie Ty :E

weź chłopie ochłoń.

9 godzin temu, Katystopej napisał(a):

To się nie krzywdź kurą, życie jest za krótkie żeby nie oglądać się za autem z którego się wysiada, chyba że to jakiś wół roboczy.

ja się za moim Audi oglądam za każdym razem jak wysiadam - ale to raczej żeby sprawdzić czy nic z niej nie leci :E (ostatnio chłodnica się wysrała)

ale przegląd dziś przeszła wzorowo.

Edytowane przez huudyy
  • Haha 8
Opublikowano

Patrzę na te wasze przepychani i śmiać mi się chce. 

W przedszkolu albo podstawówce były takie bandy, że był jeden popularny dzieciak i inni mu wtórowali.

Poziom debaty politycznej prezentujecie panowie.

Opublikowano

Co myślicie o ledowych H7 do starego auta? Wiem że nielegalne i dlatego sprzedają się w tysiącach na allegro 🙂, kumple to zakładają i mówią że w końcu widzą drogę, w niektórych krajach już chyba nie robią z nimi problemu bo są  jakieś retrofity od philipsa i ponoć bardzo dobre, śmieszne jest to że fabryczne nieraz oślepiają a ktoś chce poprawić sobie bezpieczeństwo to nie bo nielegal, oczywiście mówię o dobrych ledach H7 poprawnie ustawionych a nie od chinczyka za 30zl.

17650020610937992780900140384202.png.c32a12cdf357c3b8693fb2e56bc303ac.png

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bergercs napisał(a):

Piętnasty raz przycinają listewkę, a ona ciągle za krótka....

Chyba piła zła.

Brakuje jeszcze tylko 1.5hdi w RAMie i 1.2 HEMI w Helcatcie.

I znów łysy miałby z czego robić dramę:E

Edytowane przez jarux
Opublikowano (edytowane)

@bbandino dość często odblokowuje DR po zatrzymaniu przez policję...dwóch nawet dostało po 3k mandatu :E 

Ale są to głównie auta w których tak na ulicy ciężko na szybko wymienić na zwykłe żarówki.

2 godziny temu, Gang napisał(a):

z tym, że czasami to pudrowanie trupa, bo więcej dałaby regeneracja odbłyśnika. 

To racja :thumbup: Gdy sprawdzaliśmy w 307 młodego led w starej lampie świecił gorzej niż zwykła żarówka w nowej.

Co do @Petru23...jeśli mi dana piaskownica nie pasuje bo dorosłem, wsadziłem sobie kij w dupę, zezgredziałem, inni jej uczestnicy zostali na poziomie na jakim byli 15 lat temu, tak naprawdę nigdy nie pasowałem do tej piaskownicy (wybrać dowolne...ja obstawiam ostatnie) po prostu z niej wychodzę, a nie robię z siebie męczennika ;) 

Edytowane przez Krzysiak
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Gang napisał(a):

Widzieliście te wypasy od Toyoty? 
śmialiśmy się z dziadkowozów...Japonia znajdzie swoje miejsce przy chinczykach. 

Jakie wypasy?

Jak Toyota wprowadzi cos wiekszego od Rav4 to bedzie dobrze :) bo obecnie nic wiekszego od Tiguana czy Kugi nie maja. Poza Tayronem, Kodiaqiem, Sorento czy Santa Fe - reszta producentow oddaje ten segment walkoverem. Omoda 9 czy Chery Tigo 8/9 moga spac spokojnie :)

Edytowane przez trepek
Opublikowano (edytowane)

W zeszlym miesiącu znajomy  pytal co sądzę o Voyagerze 2.5CRD z okolic 2003 roku - bo jego teściu chce kupić. Powiedzialem, że kijem bym tego nie tknąl.

Dzisiaj dzwoni - potrzebuja lapy sprzegla, bo regenerowane zaczynają się od 800 a nowe 2000 :E (Nr OE: 4725612AA) Za samochód dal 4000.

Edytowane przez bergercs
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Krzysiak napisał(a):

Co do @Petru23...jeśli mi dana piaskownica nie pasuje bo dorosłem, wsadziłem sobie kij w dupę, zezgredziałem, inni jej uczestnicy zostali na poziomie na jakim byli 15 lat temu, tak naprawdę nigdy nie pasowałem do tej piaskownicy (wybrać dowolne...ja obstawiam ostatnie) po prostu z niej wychodzę, a nie robię z siebie męczennika ;) 

problem w tym, ze nie trzeba nawet wchodzic do tej piaskowincy, aby zostac obrzuconym :kupa: ktorym sie tam dzieciaki bawia. ba. dzieciaki z tej piaskownicy nawet potrafia wyjsc z niej, zabrac swoje :kupa: i leciec do innych uwazajac, ze ich "zabawki" jak i forma zabawy sa najlepsza. problemem tutaj nie jest cale osiedle, tylko wlasnie ta konkretna piaskownica, ktora to osiedle chcac, czy nie, musi akceptowac. latwiej zapanowac nad jedna taka piaskowanica, niz nad calym :kupa: ktore rozniesie sie po calym osiedlu, jak ja sie zlikwiduje :E 

• Upvote 1
Opublikowano
14 minut temu, trepek napisał(a):

Jakie wypasy?

Jak Toyota wprowadzi cos wiekszego od Rav4 to bedzie dobrze :) bo obecnie nic wiekszego od Tiguana czy Kugi nie maja. Poza Tayronem, Kodiaqiem, Sorento czy Santa Fe - reszta producentow oddaje ten segment walkoverem. Omoda 9 czy Chery Tigo 8/9 moga spac spokojnie :)

Highlander? :) 

Opublikowano

@bergercsbo ludzie nie chcą słuchać rad jeśli są one inne niż to co myślą. Bratu teraz padła skrzynia w transicie 2.2, swoją drogą jakieś drogie te skrzynie bo 5-6k za regenerowany manual :E Mówię mu że przy jednej robocie jednak zmieniłbym sprzęgło, bo fabryczne jeszcze siedzi a auto pod 400k. Nie, bo on nie będzie już dodatkowych kosztów sobie robił...ciekaw jestem kiedy się to na nim zemści :E

• Upvote 1
Opublikowano

@SuLac0moto zawsze było (już lata temu na labie), jest i będzie specyficznym, dość hermetycznym działem, przez co niektórzy go nie rozumieją i nigdy nie zrozumieją jeśli będą z tym walczyć ;) Za @Petru23ciągnie się "smród" jeszcze z laba stąd niektórzy go nie lubią i działa na nich na płachta na byka. Czy słusznie czy nie już nie oceniam. Mnie on ani grzeje ani ziąbi, ot wyraziłem swą opinię, że sam bym nie przebywał w miejscu gdzie się źle czuję albo "wszyscy się na mnie uwzięli". Tyle i tylko tyle 😁

Dla mnie eot w jego kwestii ;)

• Upvote 2