Tymczasem u mnie taktyka the more the better:
I teraz ciekawostka:
pisałem w wątku nVidia że czasami wywala mi GPU (black screen) podczas oglądania treści na Edgu z Crunchyroll czy Netflixa - ciekawostka jest taka, że wywala tylko na Iiyamie. Na MSI poniżej działa wszystko tip top
Obydwa monitory ustawione na @100hz, obydwa z wyłączonym g-sync, obydwa pod display port. Ot zagwozdka
Kiedyś jak gość na grupie na FB napisał, że podoba mu się dupa jego samochodu i włożyłby kutasa do rury wydechowej to myślałem, że to tylko wyjątek ale jednak nie. W Polsce panuje kult metalowej puszki zwanej samochodem bo co nie zrobisz to krzyczą uszkodzenie mienia a chodniki, trawniki itp. to niszczyć można i nikogo to nie obchodzi.
@GordonLamemannie ma wymogu kamer, więc większość stacji ich nie ma...żaden właściciel nie strzeli sobie w stopę montując je bez przymusu/potrzeby
Najlepsze z lampami jest to, że wedle przepisów nam na przeglądzie ich nie wolno ustawiać, mamy dać negata, poza przeglądem też nie wolno
nie wiem w sumie
dawno nie byłem na SKP z jakimiś "fuchami".
PS. Chociaż byłem, jak wymieniałem żarniki to byłem ustawić światła to gość po prostu do łapy wziął 20zł i nigdzie nie wpisywał
Rekomendowane odpowiedzi