Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

A skąd ta głęboka potrzeba kontestowania wszystkiego co piszę? :) 

bo napsiales cos na forum ogolnodostepnym? internet? masz zbyt wysokie mniemanie o sobie, bo kompletnie nie ma to zwiazku z toba, tylko z tym co napisales

I tak nie masz pojęcia o tym temacie, więc po co chcesz dyskutować?

a czy ja gdzies napisalem, ze "mam"? zadalem pytanie w kontekscie twojej sugestii. reszta j.w

Mam w tej kwestii pewne informacje. Ty zaś nie masz żadnych.

a zrodlo, to bezposrednio zlecajacy lub firma , ktora je montowala, ze znasz specyfikacje tych fotopulapek? jezeli tak, to wystaczylo napisac, a nie znowu sie odpalac :hmm:

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, SuLac0 napisał(a):

bo napsiales cos na forum ogolnodostepnym? internet? masz zbyt wysokie mniemanie o sobie, bo kompletnie nie ma to zwiazku z toba, tylko z tym co napisales

Tjaaa, jasne. Dlatego od pewnego czasu za każdym razem ciś tam bajdurzysz do moich postów.

a czy ja gdzies napisalem, ze "mam"? zadalem pytanie w kontekscie twojej sugestii. reszta j.w

no to jak nie masz to dupa cicho :) 

a zrodlo, to bezposrednio zlecajacy lub firma , ktora je montowala, ze znasz specyfikacje tych fotopulapek? jezeli tak, to wystaczylo napisac, a nie znowu sie odpalac :hmm:

źródła nie podam, bo nie mogę :) 

Napisałem, że mają karty SD (może nawet chińskie :lol2:). tyle powinno wystarczyć. EOT.

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano

:D jak zwykle mnie nie przekonales. 

rownie dobrze moga tam byc fotopulapki GSM, bez karty SD (ale z karta SIM, eSIM ;) ), z szyfrowaniem np. AES, i to by bylo na tyle w temacie "naruszenie ochrony danych osobowych jak ją ktoś ukradnie". 

• Haha 1
Opublikowano
39 minut temu, GordonLameman napisał(a):

To nie pierwszy raz jak sobie coś zmyślasz jako “argument”.

wyskakujesz z jakas "rewelacja" o "ochronie danych osobowych" i jedyne na co pozwala ci twoje wybujale ego, to napisac, ze "Mam w tej kwestii pewne informacje" :hahaha:

"ignore", to bardzo dobry pomysl, bo i tak nic wartosciowgo twoje odpowiedzi nie wnosily do zadnej dyskusji EOT :thumbup:

• Thanks 1