Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

No właśnie dlatego, że go widziałem to mi się podoba. :lovin:

Od razu wszyscy będą wiedzieć, że mniejszego penisa ma tylko ten co jeździ Dodge'm Ramem :E 

Przypomina hammera h3 albo stare nissan patrole

Opel golf z testu przyjemne autko i mało pali tylko cena wysoka jak za miejski samochód

https://ithardware.pl/testyirecenzje/opel_astra_diesel_test_opinia_recenzja-48140.html

Edytowane przez Dimazz
Opublikowano
1 godzinę temu, Dimazz napisał(a):

Przypomina hammera h3 albo stare nissan patrole

Opel golf z testu przyjemne autko i mało pali tylko cena wysoka jak za miejski samochód

https://ithardware.pl/testyirecenzje/opel_astra_diesel_test_opinia_recenzja-48140.html

Toyota Yaris 2024 hybryda. Dziś w mieście 6.5L. Na autostradzie to z 8-10L. Plastiki w środku skrzypią nawet na kierownicy. Obstawiam, że ta Astra spali mniej, a do tego można tam usiąść z tył bo w Yaris to nie bardzo.

Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Ależ to dobre, ale mi się podoba :)

I niech im wszystkim od razu zabierają auto do czasu wyjaśnienia sprawy. Szybko się skończy.

IMG_4892.jpeg

IMG_4893.png

I teraz postępowanie wyjaśniające 2 lata i bananowy gnój bez złomu. Piękne.

• Upvote 1
Opublikowano
10 minut temu, Grolshek napisał(a):

I teraz postępowanie wyjaśniające 2 lata i bananowy gnój bez złomu. Piękne.

Już płacze na rolkach na insta, że mu fura stoi na jakimś komisie i każdy może jej dotknąć XD 

• Haha 3
Opublikowano
13 godzin temu, Gret napisał(a):

Jak tam u was na drogach? U mnie lodowisko ze na łyżwach można jezdzic. Jak wyjeżdżałem z bocznej na główna to nagle auto do rowu zaczęło ściągać... gracie pełne. Później to juz drogi ogarnięte ale współczuję pieszym na chodnikach. 

Nie mogłem dojść do auta, bo furtka zamrożona na kamień. Sąsiad miał auto na równym i mógł pojechać w drugą stronę poziomem, ale wybrał krótszą drogę z góry. Zjeżdżał w ten sposób 3 minuty po czym na ostatnich 5m i tak wpadł w martwy ślizg i zatrzymał się na środku skrzyżowania.

6 godzin temu, j4z napisał(a):

Lałbym, łamał lub zamykał takie bezmyślne bananowe cioty... Zapierdzielał 320 km/h, Popek w tle, a później łzy w oczach bom pomlicja hlip hlip. Rzygać się chce, jak na niego patrzę. Pierwszy rozdział filmiku: 

Oskarek??To Ty??!

• Like 2