Katystopej Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, Klima napisał(a): Czy tylko ja mam wrażenie, że odkąd pojawiają się posty i tematy z doopy zakładane przez pseudo redaktora, to wszystko zaczyna się sypać? Nie, nie tylko Ty. Atmosfera siadła, bo dostał zielony kolor i strach coś pisać pozamotoryzacyjnego bo wali idiotyczne zpp za gadkę nie w temacie.
Gret Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Bawią te tematy Ten o kamerach 360 to już w ogóle śmiech
Katystopej Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Stellantis ogłosił 22mld € straty za 25 rok
Klima Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pochwalę się... Po 13 latach w branży elektroniki użytkowej i sprzętu gospodarstwa domowego, kilku miesiącach w systemach alarmowych, przechodzę zawodowo do branży motoryzacyjnej
Katystopej Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu O proszę, co dokładnie? Powodzenia
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 5 minut temu, Klima napisał(a): Pochwalę się... Po 13 latach w branży elektroniki użytkowej i sprzętu gospodarstwa domowego, kilku miesiącach w systemach alarmowych, przechodzę zawodowo do branży motoryzacyjnej A skoro już mowa o systemach alarmowych… Satel to takie gówno, że głowa mała. No i gratki! Nie jest to najlepszy czas dla moto niestety Edytowane 1 godzinę temu przez GordonLameman
Klima Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 15 minut temu, Katystopej napisał(a): O proszę, co dokładnie? Powodzenia Taka marka co wyje i nie jedzie 😀 Gordon, co Ci nie działa w Satelu?
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Pojawia mi się błąd logowania SIM. A mam na karcie z 500 zł, więc nie wiem co jest przyczyna. do tego interfejs manipulatora to gówna. A interfejs aplikacji to jeszcze większe gówno.
lesiu155 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Klima napisał(a): Taka marka co wyje i nie jedzie 😀 Gordon, co Ci nie działa w Satelu? Czyżby Toytoia?
Klima Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Pojawia mi się błąd logowania SIM. A mam na karcie z 500 zł, więc nie wiem co jest przyczyna. do tego interfejs manipulatora to gówna. A interfejs aplikacji to jeszcze większe gówno. Dzwoniłeś na stację monitorowania, czy sygnał dociera? Może problem z zasięgiem? Racja, Satel jest prymitywny, ale działa.
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zasięg 100%. Dzisiaj zrobiłem 5 alarmów sabotażowych.
kapcer Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 27 minut temu, GordonLameman napisał(a): Satel to takie gówno, że głowa mała. Kiedyś chciałem tam pracować. Szczęśliwie znalazłem lepszą robotę.
Rekomendowane odpowiedzi