huudyy 3 520 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Teraz, GordonLameman napisał(a): Jest tam bardzo dużo "miłości" Gordona! Smacznego! Jak już lecimy klasyką żartu, to po całości
Digger 366 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Ale te jutubery to mają pomysły, zarabiają po 100K minimum miesięcznie i jeszcze im mało XD
Dimazz 847 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego też się zdziwiłem jak zobaczyłem ile zarabia Książulo a on przecież tylko je kebaby. Około 1 mln złotych miesięcznie wyciąga
Katystopej 2 171 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Chlopy, trzeba spamować tutaj bo nam redaktor zepchnie temat na 2137 stronę
Klima 133 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Pojeździłem trochę Subaru Foresterem V z 2.0 benzyniakiem 150KM. Spoko auto (jak na SUVa, których nieznoszę).
trepek 2 060 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 6 godzin temu, Katystopej napisał(a): Czeci, ten jest z Gordonem Dało się połknąć czy stawał w gardle?
kapcer 135 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Dzisiaj zawoziłem młodego do żłobka autem żony, bo w drodze powrotnej miałem odstawić na wymianę oleju. Wstyd przyznać, ale Insignią pierwszej generacji się całkiem przyjemnie jeździ.
Katystopej 2 171 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 10 minut temu, trepek napisał(a): Dało się połknąć czy stawał w gardle? Odbija mi się do teraz
Gość Petru23 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego To ja mam zatem podobne pytanie. Jak długo stało auto?
NotQuite 114 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Coś Ci zeszło z tym malowaniem zacisku @Klimamoże być nawet 80 tys. km. Edytowane 12 Lutego przez NotQuite
Klima 133 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 8 minut temu, NotQuite napisał(a): @Klimamoże być nawet 80 tys. km. Ktoś da więcej/mniej?
Totek 994 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Jak hamuje i nie jest popękana to jest ok, rysy to nie problem.
Gang 487 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Ciekawostka. C klasa 2022 diesel + miękka hybryda. Tarcze po 200k km dalej nie są do wymiany. Oddajcie reakcje! @marko Popłynąłeś.
KiloKush 974 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 7 godzin temu, Klima napisał(a): Ile wg Was ma przejechana ta tarcza? Z jakiego to auta? Toyota? Ta tarcza jest cieniutka jak cholera.
GordonLameman 10 317 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman
KiloKush 974 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 59 minut temu, GordonLameman napisał(a): X-Trail po 15 tys km O ile w dużym SUVie jestem w stanie zrozumieć szybkie zużycie tarcz, o tyle w Yaris ważącym 1050 KG zużycie tarcz co 30 tys to jakiś żart.
trepek 2 060 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Miałem Yarisa, po 40 tys km tarcze miały dalej 80% dopuszczalnej grubości więc to wszystko zależy od łącznika między kierownicą i pedałami.
GordonLameman 10 317 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 11 minut temu, KiloKush napisał(a): O ile w dużym SUVie jestem w stanie zrozumieć szybkie zużycie tarcz, o tyle w Yaris ważącym 1050 KG zużycie tarcz co 30 tys to jakiś żart. W Nissanie to kwestia wady blaszek hamulcowych
dannykay 1 154 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego E tam, jeszcze polata Od znajomego mechanika: BUS MUSI LATAĆ!
huudyy 3 520 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Wygląda jak tarcza od maszynki do krojenia chleba
Rekomendowane odpowiedzi