Cappucino 307 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Może nie obalą urzędowych klaunów, ale smród pozostanie.
Katystopej 1 393 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Trzeba ruch w temacie zrobić, bo nam spadnie zaraz na drugą stronę Chyba że ktoś zacznie posty kasować...
trepek 1 632 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ok, trzeba napisać coś merytorycznego! Yyy... Lubię placki.
Tomasz Niechaj 37 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, trepek napisał(a): Ok, trzeba napisać coś merytorycznego! Yyy... Lubię placki. Jeśli nie będą zjedzone w aucie, to moderator kasuje taki komentarz. I zjada placki. 3
trepek 1 632 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jem tylko w samochodzie, nie wyobrażam sobie, że można inaczej 2
GordonLameman 9 361 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, trepek napisał(a): Jem tylko w samochodzie, nie wyobrażam sobie, że można inaczej Tłuste palce odbite na skórzanej tapicerce to jest to po co się je placki w aucie!
Tomasz Niechaj 37 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Tłuste palce odbite na skórzanej tapicerce to jest to po co się je placki w aucie! Przynajmniej będziesz mógł teraz rozpocząć temat środków czystości do auta
GordonLameman 9 361 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, Tomasz Niechaj napisał(a): Przynajmniej będziesz mógł teraz rozpocząć temat środków czystości do auta K2 vs MojeAuto? Który środek wybrać? Mam dylemat
huudyy 3 223 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): K2 vs MojeAuto? Który środek wybrać? Mam dylemat Plaka 2
Katystopej 1 393 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ale to trzeba rozdzielić, osobny temat dla jasnej skóry i ciemnej, tak samo alcantara A ta w ogóle przypnij blable spowrotem, pokazałeś kto tu rządzi, ale musisz mieć kim rządzić Teraz, huudyy napisał(a): Plaka Podstawowy środke czyszcząco-konserwujący handlarzy 2
lesiu155 224 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu O właśnie, apropos kosmetyków, ciekawe co tam u KHOTa
GordonLameman 9 361 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, lesiu155 napisał(a): O właśnie, apropos kosmetyków, ciekawe co tam u KHOTa A czemu u niego? On jakoś plakował wszystko czy co?
lesiu155 224 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) A bo on w temacie kosmetyków udzielał się i był skarbnicą wiedzy na labie podejrzewam, że na kosmetykaaut.pl nadal jest aktywny ale ja tam już dawno nie wchodziłem. Edytowane 1 godzinę temu przez lesiu155
Gret 725 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Szkoda, bo mam jedno pytanie odnośnie wosku. 😞
galakty 4 040 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 25 minut temu, GordonLameman napisał(a): K2 vs MojeAuto? Który środek wybrać? Mam dylemat Załóż temat....
lesiu155 224 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 21 minut temu, Gret napisał(a): Szkoda, bo mam jedno pytanie odnośnie wosku. 😞 Coś tam wiem, może pomogę. Dawaj
Gret 725 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, lesiu155 napisał(a): Coś tam wiem, może pomogę. Dawaj Mam fusso coat dark z poprzedniego auta, które bylo czarne. Teraz będzie biale, uzywac to czy sprzedać i kupić wersję light?
lesiu155 224 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Najprościej - sprawdź sobie gdzieś we wnęce jak będzie wyglądał wosk to wosk, on nie barwi tylko podbija kolor. Cytując klasyka - nikt tego nie sprawdza, Tchibo Family możesz pić nie mając rodziny 1 1
Gret 725 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wiem ze nie koloryzuje ale jak efekt ma być lepszy na dedykowanym to wolę sobie zmienić.
lesiu155 224 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) No zasadniczo na light efekt będzie lepszy, dark może Ci nieco przygasić kolor. Ale jak wspomniałem - najlepiej sprawdź sobie gdzieś we wnęce i sam ocenisz czy efekt Ci pasuje, czy nie. Odetnij sobie taśmą papierową tylko, żebyś miał porównanie. Edytowane 1 godzinę temu przez lesiu155
galakty 4 040 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu A co do srebrnego lakieru? Twardy/spray? Tutaj pewnie efektu nie będzie jakiegoś WOW, to nie to co czarny.
Gret 725 Opublikowano 59 minut temu Opublikowano 59 minut temu 2 minuty temu, lesiu155 napisał(a): No zasadniczo na light efekt będzie lepszy, dark może Ci nieco przygasić kolor. Ale jak wspomniałem - najlepiej sprawdź sobie gdzieś we wnęce i sam ocenisz czy efekt Ci pasuje, czy nie. Odetnij sobie taśmą papierową tylko, żebyś miał porównanie. Tylko nie będę miał porównania. Teraz, galakty napisał(a): A co do srebrnego lakieru? Twardy/spray? Tutaj pewnie efektu nie będzie jakiegoś WOW, to nie to co czarny. Najważniejsze to zabezpieczenie. Twardy wosk chyba najlepszy nie licząc jakis ceramik.
dannykay 731 Opublikowano 54 minuty temu Opublikowano 54 minuty temu 44 minuty temu, lesiu155 napisał(a): O właśnie, apropos kosmetyków, ciekawe co tam u KHOTa kupił kolejnego opla... 2
lesiu155 224 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu 8 minut temu, Gret napisał(a): Tylko nie będę miał porównania. Miałem na myśli porównanie z "surowym". Zgadzam się, że z light porównania nie będziesz miał ale właśnie może po prostu efekt Cię zadowoli, tylko to miałem na myśli. 3 minuty temu, dannykay napisał(a): kupił kolejnego opla... W sensie kolejnego Dodge'a?
galakty 4 040 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu 11 minut temu, Gret napisał(a): Najważniejsze to zabezpieczenie. Twardy wosk chyba najlepszy nie licząc jakis ceramik. Właśnie się zastanawiam czy nie dać komuś na ceramikę... Dopiero co kupiłem, 3-4 lata bym chciał pojeździć.
Rekomendowane odpowiedzi