galakty 4 083 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Przecież co 2-3 dni nie sypią solą
Gret 742 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Może nie sypia ale na aucie masz gruba warstwę. Mój czarny jest aktualnie srebrny
galakty 4 083 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Na moim srebrnym to nie widzę czy jest brudny czy czysty 1 1
TheMr. 2 990 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu 11 minut temu, galakty napisał(a): Przecież co 2-3 dni nie sypią solą Cały czas u mnie sypią solą, plus co weekend trasa. A nawet jeśli to woda zrobi mniej szkód, nic nie zaszkodzi.
lesiu155 233 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 10 minut temu, galakty napisał(a): Na moim srebrnym to nie widzę czy jest brudny czy czysty miałem tak samo, chyba z kwartał go nie myłem bo albo pogody nie było albo nie miałem czasu ale jak mi wczoraj słoneczko przyświeciło i totalnie nic nie widziałem w bocznych lusterkach bo tak szyby miałem uwalone to stwierdziłem, że najwyższy czas, a i pogoda dopisała 1
galakty 4 083 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 3 minuty temu, lesiu155 napisał(a): miałem tak samo, chyba z kwartał go nie myłem bo albo pogody nie było albo nie miałem czasu ale jak mi wczoraj słoneczko przyświeciło i totalnie nic nie widziałem w bocznych lusterkach bo tak szyby miałem uwalone to stwierdziłem, że najwyższy czas, a i pogoda dopisała Na czarnym jeden deszcz i uwalony był Ja może w weekend umyję pierwszy raz i jakiś wosk w płynie nałożę na szybko. A porządny detailing na wiosnę.
Gret 742 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 2 minuty temu, galakty napisał(a): Na czarnym jeden deszcz i uwalony był Ja może w weekend umyję pierwszy raz i jakiś wosk w płynie nałożę na szybko. A porządny detailing na wiosnę. Jak masz cos nałożone to tak z 3 deszcze 😜
galakty 4 083 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 27 minut temu, Gret napisał(a): Jak masz cos nałożone to tak z 3 deszcze 😜 Generalnie czarny ciężko utrzymać w czystości. Pięknie wygląda nawet po 20 latach jak wosk nałożysz i lato jest słoneczne, ale postoi chwilę pod chmurką i rzygać się chce
bleidd 718 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Mój czarny też już zmienił całkowicie kolor Ale jutro ma być na plusie to chociaż opłukam z grubsza. Srebrny najlepszy w utrzymaniu ale i najbardziej nijaki kolor jaki istnieje
LYCONE 194 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Korzysta ktoś z Zen? Szukam kamienia Samsung. Mam dużo różnych na wymianę
huudyy 3 231 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Czy ja jestem jakimś boomerem, że nie wiem o co chodzi? Kamień Samsung?
galakty 4 083 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, bleidd napisał(a): Srebrny najlepszy w utrzymaniu ale i najbardziej nijaki kolor jaki istnieje Nie no biały jest gorszy
GordonLameman 9 399 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 22 minuty temu, huudyy napisał(a): Czy ja jestem jakimś boomerem, że nie wiem o co chodzi? Kamień Samsung? Ja też nie wiem, ale domyślam się, że to jakieś tokeny rabatowe
GordonLameman 9 399 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Toż to inwestycja @Kyle ty nie chciałeś czegoś wolnossącego w sprawdzonej konstrukcji? 2
marko 908 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu Hmmm... Dzisiaj spotkałem na autostradzie lawetę na tablicach z Wielkopolski. Na pace... No właśnie... Chyba SLK, ale która generacja, to ciężko stwierdzić, tak było zmasakrowane to auto. IMO auto wzięte jedynie dla VIN Także jakby ktoś w najbliższym czasie się rozglądał za jakimś SLK, to 5 razy sprawdzać!
TheMr. 2 990 Opublikowano 26 minut temu Autor Opublikowano 26 minut temu Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Polonezy sprzedają po 50k+, jednego wariata widziałem że sobie walnął 130k. Fiaty 126p wystrzeliły jak Tom Hanks się przejechał. Jedyny samochód na który mógłbym wydać więcej kasy bo "kolekcja" to jednak Porsche 911, albo SLS. 1
Rekomendowane odpowiedzi