Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, galakty napisał(a):

Na moim srebrnym to nie widzę czy jest brudny czy czysty :E 

miałem tak samo, chyba z kwartał go nie myłem bo albo pogody nie było albo nie miałem czasu :D ale jak mi wczoraj słoneczko przyświeciło i totalnie nic nie widziałem w bocznych lusterkach bo tak szyby miałem uwalone to stwierdziłem, że najwyższy czas, a i pogoda dopisała ;) 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, lesiu155 napisał(a):

miałem tak samo, chyba z kwartał go nie myłem bo albo pogody nie było albo nie miałem czasu :D ale jak mi wczoraj słoneczko przyświeciło i totalnie nic nie widziałem w bocznych lusterkach bo tak szyby miałem uwalone to stwierdziłem, że najwyższy czas, a i pogoda dopisała ;) 

Na czarnym jeden deszcz i uwalony był xD 

Ja może w weekend umyję pierwszy raz i jakiś wosk w płynie nałożę na szybko. A porządny detailing na wiosnę. 

Opublikowano
2 minuty temu, galakty napisał(a):

Na czarnym jeden deszcz i uwalony był xD 

Ja może w weekend umyję pierwszy raz i jakiś wosk w płynie nałożę na szybko. A porządny detailing na wiosnę. 

Jak masz cos nałożone to tak z 3 deszcze 😜 

Opublikowano
27 minut temu, Gret napisał(a):

Jak masz cos nałożone to tak z 3 deszcze 😜 

Generalnie czarny ciężko utrzymać w czystości. Pięknie wygląda nawet po 20 latach jak wosk nałożysz i lato jest słoneczne, ale postoi chwilę pod chmurką i rzygać się chce :E 

Opublikowano

Hmmm... Dzisiaj spotkałem na autostradzie lawetę na tablicach z Wielkopolski. Na pace... No właśnie... Chyba SLK, ale która generacja, to ciężko stwierdzić, tak było zmasakrowane to auto. IMO auto wzięte jedynie dla VIN ;) 

Także jakby ktoś w najbliższym czasie się rozglądał za jakimś SLK, to 5 razy sprawdzać! :E

Opublikowano
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Polonezy sprzedają po 50k+, jednego wariata widziałem że sobie walnął 130k. Fiaty 126p wystrzeliły jak Tom Hanks się przejechał. Jedyny samochód na który mógłbym wydać więcej kasy bo "kolekcja" to jednak Porsche 911, albo SLS. 

• Upvote 1