ciekawostka: poszukajcie sobie info na temat lokalizacji amerykańskich baz wojskowych. Następnie wchodzicie na marketplace, zawężacie poszukiwania do konkretnego regionu i... nagle ukaże Wam się wysyp amerykańskich aut do sprzedania nie wiem jak z samą papierologią, ale aut jest sporo.
@Qrdello Lian Li 217 mega fajna obudowa, szczególnie ta z drewnianą ramką. Jedynie te frontowe wentyle mogą budzić jakieś wątpliwości bo to ich autorskie konstrukcje 170mm x 30mm. Jak klęknie łożysko albo zacznie coś buczeć to chyba tylko RMA bezpośrednio u nich wchodzi w grę na dzień dzisiejszy. Może da radę coś tam wyczarować z 180mm wentylami, pewnie na patencie by weszły Phanteks'y to świtne budy ale czy w Twoim przypadku opłacalna jest przesiadka na NV7 ? Pewnie 3080Ti i reszta gratów by miała trochę chłodniej, szczególnie przy zastosowaniu 3 x 140mm 30mm na spodzie. Mnie się też bardzo podoba Antec Flux Pro, elegancka, funkcjonalna i mega przewiewna buda. Jest spora ale masz też zwykłego Flux'a w mniejszym rozmiarze w razie czego.
@CryptTM, nie to Ty zle podchodzisz do tematu. Dla mnie jako potencjalnego kupujacego jest bez znaczenia, ze teraz ta karta kosztuje wiecej w Morelach czy innym X-komie. Szukam sprzedawcy, ktory przedstawi mi najkorzystniejsza oferte. A tutaj Tooth oferuje uzywana karte w cenie wyzszej, niz moge miec nowa. Na Olx cos takiego przejdzie, ale na forum komputerowym, jak slusznie VRman zauwazyl, to brak elementarnego szacunku dla spolecznosci.
@Tooth, tak z ciekawosci, jaka jest kwota na fakturze zakupu?
Rekomendowane odpowiedzi