Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, marko napisał(a):

ja już pisałem, że uczę się jeżdzić na rolkach. Kryzys wieku średniego się zbliża :E 

jeszcze jest plan na deskorolkę :hahaha:

Zmieniam zdanie, następnym tematem zapewne będzie "która maść przeciwbólowa jest najlepsza" :E

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, jarux napisał(a):

Jeszcze nie bylo polecania balkoników oraz chwalenia się kto jak je stuningował :E

Za 30 lat na forum geriatrycznym będziemy o tym rozmawiać :E

46 minut temu, jarux napisał(a):

Zmieniam zdanie, następnym tematem zapewne będzie "która maść przeciwbólowa jest najlepsza" :E

Mam lewe kolano po wypadku/kontuzji 17 lat temu, czasem noga mnie aż rwie i wykręca, wtedy wjeżdża cały na srebrno Diklofenak i mogę zasnąć bez problemu :red:

Edytowane przez Katystopej
Opublikowano

Powiem ciekawostkę ile dają lokalne sociale :)

Rodzice sprzedawali Kię Sportage. Półtorej miesiąca wisiała na otomoto, cena w dolnym zakresie średniej. Zainteresowanie tym ogłoszeniem było, hmm... sporadyczne. Raz na jakiś czas ktoś napisał, że daje jakąś śmiesznie niską kwotę i wsiada do samochodu by kupić, ktoś miał przyjechać oglądać ale finalnie nie dojechał. No słabo.

Wystawiłem ogłoszenie wczoraj na marketplace, dodałem ogłoszenie do wszystkich okolicznych grup typu kupię/sprzedam, samochody z jakiegoś tam rejonu etc. Z zegarkiem w ręku, po 18 godzinach od wystawienia, kupujący odjechał samochodem. Symboliczne targowanie o kilka % ceny i poszło. I jeszcze chętni byli na przyjazd dzisiaj. WTF :E 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

ciekawostka: poszukajcie sobie info na temat lokalizacji amerykańskich baz wojskowych. Następnie wchodzicie na marketplace, zawężacie poszukiwania do konkretnego regionu i... nagle ukaże Wam się wysyp amerykańskich aut do sprzedania :) nie wiem jak z samą papierologią, ale aut jest sporo. 

Edytowane przez marko
Opublikowano
46 minut temu, bleidd napisał(a):

Facebook marketplace? 

Tak :) jak dodasz na marketplace to FB sugeruje do jakich grup mozesz dodac ogloszenie jeszcze. Limit to 20 grup ;) co ciekawe, nie trzeba byc ich czlonkiem. 

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, marko napisał(a):

ciekawostka: poszukajcie sobie info na temat lokalizacji amerykańskich baz wojskowych. Następnie wchodzicie na marketplace, zawężacie poszukiwania do konkretnego regionu i... nagle ukaże Wam się wysyp amerykańskich aut do sprzedania :) nie wiem jak z samą papierologią, ale aut jest sporo. 

Marko, my nie Niemcy :E u nas hamerykanów, tym bardziej ze ściąganymi autami jak na lekarstwo :E 

miałem kiedyś kumpla co w Ramstein służył, to swoją Celicę przytargał.

Edytowane przez huudyy