Podobno może to zrobić przez FWSZ ale wtedy np. MSWiA i inne służby nie związane z wojskiem nie dostaną nic z SAFE.
Dla prezydenta sytuacja patowa - być przeciwko partii czy być przeciwko tym, którym się jest zwierzchnikiem.
Coraz większe bzdury... ta gra staje się coraz bardziej wkurzająca. ARC już na chama się zjawiają, gdzie nigdzie nie było albo nie wiadomo skąd, ci leniwi deweloperzy Embark zamiast dodać mapę, to robią wariacje bzdur, które już są... najpierw ptaki, teraz ta burza... OMFG i te nowe ARC... wkurzające na maksa. Nie, że wyzwanie, tylko wq...
I to sztuczne takie zawyżanie oczekiwań, że zmieniają co jak jest mocne albo czego ile trzeba, by to wyprodukować... DNO.
Jeśli nie dodadzą nowej mapy w marcu to na wiosnę ta gra ZDYCHA. Tak, jak pisałem w grudniu!
U mnie 181 nie chciał się zainstalować... zostawiłem. Znowu info w systemie, że jest aktualizacja - 181 i znowu niepomyślnie. W końcu wczoraj weszła (u mnie) aktualka 241 + "naprawa systemu"
W "zobacz co nowego" jest takie info: https://support.microsoft.com/pl-pl/windows/co-zawiera-ta-aktualizacja-93c5c27c-f96e-43c2-a08e-5812d92f220d?OCID=WUSettings
System sam to zrobił. Wszystko działa, jak należy. Poczyściłem, powycinałem i tylko tyle mi wystarczy:
System od Sromotnika, działa jak ta lala - szczególnie info dla Send1N
Rekomendowane odpowiedzi