larry.bigl 698 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca I takie sct rozumiem a nie te gówno co w Krakowie zrobili.. 1
lesiu155 430 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca W Wawie pomimo, że sct jest małe to wrzucili dwie główne trasy północ -południe w strefę.. Mendy. No i warunki imo gorsze jak w Krakowie. Co do Hondy: https://www.instagram.com/reel/DVIqdA1DRwP/?igsh=MTc3NTFyaGl4M3JuMg==
Digger 366 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 8 godzin temu, bergercs napisał(a): U mnie pod 7 litrów, więc jak nie masz ciężarówki, to nie wiem... 8 litrów prawie, inżynierzy chyba byli dumni z takiej pojemności zbiornika na płyn do spryskiwaczy, bo walnęli na nim wielki napis ile się mieści. 1
TheMr. 3 058 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca 13 godzin temu, Gret napisał(a): zatankowaliście już kanistry? Zatankowałem 5k zł na CFD x10 na ropę przy otwarciu 77. Na razie 1.6k zł do przodu, liczę na 5k 1
TheMr. 3 058 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca (edytowane) Praktycznie zerowe ryzyko, to że ropa pójdzie do góry było pewne. Nie będę trzymał długo, już jest po 82, przy 85 wyciągam i to co zatankuje będę miał prawie “za darmo” , jeśli ropa/benzyna pójdzie o te 1-1.5 zł do góry. 85$ przez krótki moment było, więc kasa wyciągnięta, wrzucone na IKE automatycznie Edytowane 3 Marca przez TheMr.
KamcioGF 160 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Dzisiaj u mnie na najbliższym orlenie 95 po 5.73zł ON po 5.99 także póki co tyle samo co przez ostatnie miesiące.
TheMr. 3 058 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca (edytowane) U mnie 5.84 na Shell, promocja Shella minus 30/40 gr skończyła się na koniec lutego Ale za to mają promocje 98 w cenie 95, szkoda tylko że Shell ma 98 E10 a Orlen 98 ma E5 Dopiero Racing 100 jest E5, suabo. Edytowane 3 Marca przez TheMr.
Gret 1 023 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca No właśnie ostatnio z 2 minuty szukałem na shellu 98 e5
Katystopej 2 046 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Ale wiecie, że E10 w niczym nie przeszkadza nowoczesnym silnikom? Wiecie to, prawda?
TheMr. 3 058 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca (edytowane) 9 minut temu, Gret napisał(a): No właśnie ostatnio z 2 minuty szukałem na shellu 98 e5 Nie ma, ale kupują taniej i sprzedają drożej 6 minut temu, Katystopej napisał(a): Ale wiecie, że E10 w niczym nie przeszkadza nowoczesnym silnikom? Wiecie to, prawda? Nie mam nowoczesnego silnika Mam mapę pod 98 Edytowane 3 Marca przez TheMr.
Katystopej 2 046 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 9 minut temu, TheMr. napisał(a): Nie mam nowoczesnego silnika Mam mapę pod 98 Makao i po makale
huudyy 3 445 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 4 minuty temu, bergercs napisał(a): I co ta E10 zrobi zlego? A jak ktoś się tak boi, to K2 T326 lub T325, LM 21421 czy też np Protec P1954. Wypalone gniazda zaworowe? Przynajmniej mechanik mojej matce tak tłumaczył, czemu do jej Alfy nie można lać byle czego
huudyy 3 445 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Teraz, bergercs napisał(a): Nie, tego na pewno nie zrobi :-) Co to za Alfa? 147 twin smark. Ja tam nie wiem jak tam jest, nie znam się nie wnikam
Gret 1 023 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Juz pal licho to e10 ale chcialem zalac 98 a na schelu obie sa oznaczone 95 i zgłupiałem.
Totek 994 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 98 e5 jest lepsze do wszelkich sprzętów na gaźniku, sprzetów 2t. Jak zalewalem E10 to prędzej czy później robi się glut w gaźniku.
dannykay 1 099 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) 21 minut temu, huudyy napisał(a): 147 twin smark. w tym gównie wacha to najmniejszy problem Edytowane 3 Marca przez dannykay 1
huudyy 3 445 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Teraz, dannykay napisał(a): w tym gównie wacha to najmniejszy problem Mi to mówisz? Ale chciała Alfę to ma
Gret 1 023 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Ja w kosiarkach i piłach nie mam problemu z e10 ale zawsze po sezonie wypalam paliwo z gaźnika zeby nie stało.
TheMr. 3 058 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca 38 minut temu, marko napisał(a): Tak zarabia się największe pieniądze I duże ryzyko przy normalnym CFD, fart że to ropa. Było blisko żeby broker automatycznie zamknął pozycje bo wiatr zawiał i spadło. Ale tak, kasa jest z tego ogromna, a to tylko x10, a w USA można nawet x500 sobie handlować
wallec 1 801 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Tak się zastanawiam dlaczego tej technologii nie ma w dieslu?
GordonLameman 10 200 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 1
trepek 1 947 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 19 minut temu, wallec napisał(a): nie ma w dieslu? Bo ilością powietrza steruje turbo. Dwa - że w dieslu nie interesuje Cię wymieszywanie się paliwa z powietrzem. Sprężasz powietrze, dotryskujesz paliwo porcjami, tłok leci w dół.
Gret 1 023 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Honda poszła z duchem czasu i teraz Vteca masz z głośników 1
lesiu155 430 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Przed chwilą wróciłem z wystawy Ikon Moto na Narodowym. Utopia na żywo robi mega wrażenie 1
Rekomendowane odpowiedzi