Katystopej 2 046 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 7 minut temu, KiloKush napisał(a): 308 to chyba poza purezdech nie ma za bardzo silników? Na "ropnioki" patrzę, 1.5hdi jak już. Tak, wiem, łańcuszek na wałkach, ale to w każdym aucie coś do zrobienia jest.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman
galakty 5 169 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Jak ropnioki to czemu nie 1.6-2.0 TDI? Dobre silniki i sprawdzone, mechanicy też rąk nie rozkładają (ja wiem że francuskie są OK ale jednak w Polsce cały czas jakaś niechęć do nich panuje )
KiloKush 925 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 4 minuty temu, Katystopej napisał(a): Na "ropnioki" patrzę, 1.5hdi jak już. Tak, wiem, łańcuszek na wałkach, ale to w każdym aucie coś do zrobienia jest. Jest zestaw konwersji łańcuszka z 7 mm na 8 mm. Podobno na 7mm lepiej jeździć na oleju 5W30 i też nie powinno być takiego problemu ale muszę z moim mechanikiem od Forda pogadać.
dannykay 1 099 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca A Ty larry nie pisałeś ostatnio, że końskie zdrowie masz i nic Cię nie rusza?
Gret 1 023 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 8 minut temu, GordonLameman napisał(a): Chciałem zaproponować Accorda, ale roczniki są takie 2014-2016 :O No i mało ich bardzo. jednego zgnilucha już ma 4
galakty 5 169 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) 17 minut temu, bergercs napisał(a): Przy 1.5hdi nylko zmiana na nową górę. Do tego tragiczna trwałości dpf, wtryski też nie grzeszą trwałością. HDI się skończyły na 1.6 HDI, aż przykro się patrzy na te nowe kosiarki. Edytowane 6 Marca przez galakty
Katystopej 2 046 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) 46 minut temu, GordonLameman napisał(a): Chciałem zaproponować Accorda, ale roczniki są takie 2014-2016 :O No i mało ich bardzo. I Ty Brutusie, przeciwko mnie?! Za stare, za zgnite. Nie chce zamiast muzyki słuchać jak ruda chupie Edytowane 6 Marca przez Katystopej 2
larry.bigl 698 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 50 minut temu, dannykay napisał(a): A Ty larry nie pisałeś ostatnio, że końskie zdrowie masz i nic Cię nie rusza? Pisałem właśnie i stąd zdziwko jak mnie złapało. Bo serio żadnych chorób tyle lat. A tu jeb..
GordonLameman 10 200 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 19 minut temu, Katystopej napisał(a): I Ty Brutusie, przeciwko mnie?! Za stare, za zgnite. Nie chce zamiast muzyki słuchać jak ruda chupie No mnie się dobrze jeździło. Ale megane Iv kombi fajna propozycja. Niedaleko mają taką ładną białą sztukę
KiloKush 925 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 34 minuty temu, marko napisał(a): Naprawić silnik, to nie jest jakaś tajemna sztuka. Problem, to wszystko dookoła, a najbardziej diagnostyka. Poza tym łatwiej ogarnia się coś, co robisz po raz 46., niż bawić się z czymś, co widzisz 2x w roku Warsztaty specjalizujące się we francuzach nie mają problemów z naprawami, ale jednak Polacy wolą niemiecką trójcę i pochodne Czego nie szukałem były jakieś problemy. Ciężko dziś już szukać niezawodnych silników. A 90KM na wolnossącym też nie każdy chce bo nowe auta też już nie ważą tyle co te w latach 90 tych kiedy 90KM jeszcze jako tako starczało.
serwal4 305 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca No dobra... musi to w końcu paść... https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/ford-kuga-ID6HVlkO.html 3
TheMr. 3 058 Opublikowano 6 Marca Autor Opublikowano 6 Marca Nawet za darmo bym tego nie ruszył Może jakby ktoś mi płacił za jazdę
wallec 1 801 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) W sumie w tej klasie można już mieć prestiżowy, dobrze wyposażony samochód https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HU3xK.html https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HS58W.html Edytowane 7 Marca przez wallec
GordonLameman 10 200 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Ale panika z tym paliwem. 6,39 zł u mnie na Orlenie.
Katystopej 2 046 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 36 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ale panika z tym paliwem. 6,39 zł u mnie na Orlenie. "Oj będzie bolało, oj kulwa boli" to nie koniec podwyżek, wczoraj z 82 na 91 skoczyła
larry.bigl 698 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Dobrze jest nie musieć się tym martwić 😆 pomidor 1 1
Katystopej 2 046 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 4 minuty temu, larry.bigl napisał(a): 😆 pomidor Czyżbyś kupił thermomixa do miasta i przeszedł na ciemną stronę sekty?
larry.bigl 698 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 5 minut temu, Katystopej napisał(a): Czyżbyś kupił thermomixa do miasta i przeszedł na ciemną stronę sekty? Nie, po prostu mając diesla z pewnych powodów nie martwię się zawirowaniami cen 1 1
DjXbeat 801 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) Przy obecnej tendencji wzrostowej PB95 u mnie dobije do 7zł. Kupiłem 30l do kosiarki i podkaszarki. Na sezon powinno wystarczyć Edytowane 7 Marca przez DjXbeat
Katystopej 2 046 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 4 minuty temu, larry.bigl napisał(a): Nie, po prostu mając diesla z pewnych powodów nie martwię się zawirowaniami cen Rozumiem, jedziemy na tym samym wózku, bo niby czemu znowy ropnioka kupuje 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 11 minut temu, marko napisał(a): Niektórzy mają więcej do koszenia Ale fakt. Zwolennik elektromobilności ze spalinową kosiarką brzmi śmiesznie Dzisiaj elektryczne kosiarki są już naprawdę spoko. ja mam Stihla który robi 1500m2 na jednym akumulatorze, a mam dwa takie
Gret 1 023 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) Godzinę temu, DjXbeat napisał(a): Przy obecnej tendencji wzrostowej PB95 u mnie dobije do 7zł. Kupiłem 30l do kosiarki i podkaszarki. Na sezon powinno wystarczyć Po miesiącu kosiarki sie dławią bo z paliwa oktany ulatują btw ja mam silnik Hondy w kosiarce Edytowane 7 Marca przez Gret 1
Gret 1 023 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 3 minuty temu, bergercs napisał(a): No to najlepsza, bo Honda startuje w F1. No ba. Widziałeś kosiarki z silnikiem Mercedesa? 1
Rekomendowane odpowiedzi