Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Katystopej napisał(a):

Na szczęście małe miasto-gmina 60k mieszkańców więc z ulicy załatwiłem w pół godziny wszystko :E

Panie, u mnie też mała mieścina, ale urzędnicza szlachta przyzwyczaiła się do lenistwa. Pewno juz myślą o 4 dniowym tygodniu pracy.:E

Opublikowano
4 minuty temu, Cappucino napisał(a):

Ropa pędzi w dół, baryłka spadła już do 82$, czyli tylko 15$ więcej niż przed atakiem na Iran. Na stacjach obniżek nie widać tak jak błyskawicznych podwyżek. U mnie dzisiaj znowu paliwo poszło w górę.

Co by się nie działo i nas ceny na stacjach zawsze szybko idą w górę, a później długo nie mogą zejść w dół. Tak jest zawsze.

Opublikowano
4 minuty temu, AudRob napisał(a):

Grunt że diesel zawsze połowę mniej pali od benz.

No chyba jak się jeździ tylko 30-letnimi gruzami.

11 minut temu, Cappucino napisał(a):

Ropa pędzi w dół, baryłka spadła już do 82$, czyli tylko 15$ więcej niż przed atakiem na Iran. Na stacjach obniżek nie widać tak jak błyskawicznych podwyżek. U mnie dzisiaj znowu paliwo poszło w górę.

image.jpeg.164220bf587ed77d9a1bafbf791329bf.jpeg

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, KiloKush napisał(a):

Co by się nie działo i nas ceny na stacjach zawsze szybko idą w górę, a później długo nie mogą zejść w dół. Tak jest zawsze.

Idealny temat do poruszenia w mediach przez "rzetelnych i niezależnych" dziennikarzy jakich mamy w tym kraju :E.

Opublikowano
31 minut temu, Cappucino napisał(a):

Idealny temat do poruszenia w mediach przez "rzetelnych i niezależnych" dziennikarzy jakich mamy w tym kraju :E.

Gadałem z kumplem z Niemiec. U nich na stacjach poszło w górę o 25 centów, u nas o 2 zł :E

Opublikowano
4 minuty temu, bergercs napisał(a):

I tak oto wpierdzielanie się zabiło dyskusję. Brawo. Nic nie zrozumiał z ostatniej g..burzy sprzed kilku dni. Trudno - z każdego wydzielonego będę usuwał swoje posty.

BRAWO wiadomo kto jest kim.

Opublikowano
2 minuty temu, Kyle napisał(a):

Może jest to metoda na segregację wiedzy. Później łatwiej dokopać się do konkretów.

Blabla nie służy do wiedzy tylko luźnej dyskusji. Jak tak dalej pójdzie to przestanę się udzielać, dział moto ubity od kiedy tu dostał moda. 

Opublikowano
2 minuty temu, Kyle napisał(a):

Może jest to metoda na segregację wiedzy. Później łatwiej dokopać się do konkretów.

Nie inaczej. tutaj przelatały się przynajmniej trzy różne wątki, a ten o hamulcach był całkiem rzeczowy, zasługiwał na osobny temat. Użytkownicy doceniają możliwość łatwiejszego wyszukania pewnej treści i szybszej możliwości odniesienia się do konkretnego posta.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz Niechaj napisał(a):

Nie inaczej. tutaj przelatały się przynajmniej trzy różne wątki, a ten o hamulcach był całkiem rzeczowy, zasługiwał na osobny temat. Użytkownicy doceniają możliwość łatwiejszego wyszukania pewnej treści i szybszej możliwości odniesienia się do konkretnego posta.

I piszą ci to na PW? 

brzmi robię prawdopodobnie jak listy do Bravo albo onetu :) 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, galakty napisał(a):

Blabla nie służy do wiedzy tylko luźnej dyskusji. Jak tak dalej pójdzie to przestanę się udzielać, dział moto ubity od kiedy tu dostał moda. 

To informacje o cenach ropy tutaj napisane nie są z kategorii "wiedza"?

Edytowane przez Raf3D
Opublikowano
11 minut temu, galakty napisał(a):

wygląda na to że to początek końca, ostatnie pół roku było tutaj całkiem fajnie i dość aktywne. za chwile zostaną dwa posty na dzień Pana redaktora i tyle. 

Opublikowano
3 minuty temu, Gret napisał(a):

wygląda na to że to początek końca, ostatnie pół roku było tutaj całkiem fajnie i dość aktywne. za chwile zostaną dwa posty na dzień Pana redaktora i tyle. 

Po upadku Pclola myślałem że to bezpieczna przystań, ale od kiedy dostał moda to odechciewa mi się wypowiadać. Mówiłem że dopóki Blabla jest niedotknięta to luz, ale jak widać nawet tu grzebie.

Jeśli to pójdzie dalej w takim kierunku to ograniczę się do czytania, postów nie będę tworzył. Szkoda zachodu jak za chwilę Twoja wiadomość wyląduje w nowym wątku i straci sens.

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz Niechaj napisał(a):

To po co zakładacie inne tematy? Trzeba było wszystko pisać w bla bla.

Może pozwól nam decydować co zasługuje na osobny temat, a co chcemy pisać w blabli zamiast organizować dział według własnego "widzimisię"? 

Opublikowano
29 minut temu, galakty napisał(a):

Dziękuję żadnej straty nie będzie.

Tylko że ty już poważne sprawy wprowadzasz do dyskusji. Więc żaden mechanik się z tobą nie zgodzi.

4 minuty temu, kapcer napisał(a):

Może pozwól nam decydować co zasługuje na osobny temat, a co chcemy pisać w blabli zamiast organizować dział według własnego "widzimisię"? 

:boink:

8 minut temu, Gang napisał(a):

Gratuluję !!

i co z tego?

Dużo ludzi dziś przyszło na świat.

18 minut temu, galakty napisał(a):

Jeśli to pójdzie dalej w takim kierunku to ograniczę się do czytania, postów nie będę tworzył. Szkoda zachodu jak za chwilę Twoja wiadomość wyląduje w nowym wątku i straci sens.

I tak będzie najlepiej. Nie ma ludzi co znają się na wszystkim .

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz Niechaj napisał(a):

To po co zakładacie inne tematy? Trzeba było wszystko pisać w bla bla.

Bo niektóre chcemy, bo niektóre chcą inni użytkownicy. To nie znaczy, że masz tworzony przez nas kontent dzielić jak ci się podoba. To dość proste do zrozumienia.

• Upvote 3