Krzysiak 203 Opublikowano Sobota o 15:52 Opublikowano Sobota o 15:52 (edytowane) Godzinę temu, TheMr. napisał(a): Bo to dobrze wyglądający samochód, z bardzo dobrym silnikiem, trochę psująca się elektronika, ale nie jest to problem, korozji chyba mało albo wcale. Jest to jeden z lepszych wyborów. W sumie chyba zawsze miałem szczęście do francuzów, bo od lat czytam że niby mają z nią problemy...a tu 10 lat z nimi - 2 lata z 407, 8 lat z c5x7 (teraz przejęła go żona), żona (obecnie syn) 5 lat z 307sw i zero problemów w tych kwestiach Zobaczę jak 508, choć znam go od kilku lat i nie było z nim żadnych problemów Edytowane Sobota o 15:56 przez Krzysiak 1
bleidd 49 Opublikowano Sobota o 16:05 Opublikowano Sobota o 16:05 5 godzin temu, bergercs napisał(a): I jeszcze luźno związane z moto - jeśli ktoś nie widział live Afryki to wpadła na YT: Fajny program, polecam, byłem na żywo.
KiloKush 28 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Pojechałem na wymianę rozrządu w Saabie i z 1500 się zrobiło 2000 bo uszczelki pokryw zaworów, świec i uszczelniacz wału do wymiany Edytowane 20 godzin temu przez KiloKush
Gang 7 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Na coś polujecie w piątek? Ja mam plan dorwać Varie 515 do roweru...
trepek 137 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Miałem polować na lodówkę dla rodziców ale kupiłem wczoraj w outlecie A tak to poluję na oczyszczacz powietrza.
larry.bigl 15 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, Gang napisał(a): Na coś polujecie w piątek? Ja mam plan dorwać Varie 515 do roweru... Telefon dla żony. Zachciała Galaxy Watch 7 LTE, dostała. Okazało się, że ni w kij ni w ząb nie sparujesz z Huawei P20 Pro. Próbowałem wszystkich poradników. Będę polować na S23 8/256, S23 Ultra, S24/24+ z 256GB albo S24 Ultra
bergercs 52 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, trepek napisał(a): poluję na oczyszczacz powietrza. Sharpa olej, bo ceny filtrów masakra (a zamienniki mogą działać ale nie muszą). Xiaomi robi wydajne oczyszczacze, filtry w normalnych cenach (oe na Amazonie sporo taniej niż w polskich sklepach). Jeśli nawilżacz, to też lepiej osobno - tutaj również Xiaomi - nie masz dodatkowych filtrów (drigich) tylko "bębny" które się po prostu myje, można stosować zwykłą wodę a nie destylowaną.
Gang 7 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Telefon dla żony. Zachciała Galaxy Watch 7 LTE, dostała. Okazało się, że ni w kij ni w ząb nie sparujesz z Huawei P20 Pro. Próbowałem wszystkich poradników. Będę polować na S23 8/256, S23 Ultra, S24/24+ z 256GB albo S24 Ultra Żona kiedyś miała huaweia i banda od nich, potem na przesiadce na Samsunga, band śmietnik, bo to tylko z huaweiem. Dla mnie skreślona marka przez to. ps. S23 Ultra żona zachwycona! mega telefon. w pracy ma jedyna Samsunga, tak całe iphony... już iphone nie ma lepszego aparatu...
Kowal_ 70 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 16 minut temu, Gang napisał(a): Żona kiedyś miała huaweia i banda od nich, potem na przesiadce na Samsunga, band śmietnik, bo to tylko z huaweiem. A to dziwne bo Band 7 normalnie z szajsungiem działa (A54), mój watch 4 pro też z S23 bez problemu funguje.
Katystopej 39 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 23 minuty temu, Gang napisał(a): Żona kiedyś miała huaweia i banda od nich, potem na przesiadce na Samsunga, band śmietnik, bo to tylko z huaweiem. Dla mnie skreślona marka przez to. Moja ma Banda 7, wcześniej z Redmi Note 8 Pro, teraz z Pixelem 6a, pełna funkcjonalność. Ja mam Watch GT2 Pro z Redmi Note 13, tak samo pełna funkcjonalność. Jedyne telefony gdzie nie wszystko działa jak powinno z urządzeniami Huaweia to iPhone'y.
huudyy 8 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jest tu jakiś magik od niedostępnych części do aut? Potrzebne półośki przednie do A3 8P 2007 Sportback 3.2 VR6 Quattro, wersja z USA.
KiloKush 28 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 15 minut temu, huudyy napisał(a): Jest tu jakiś magik od niedostępnych części do aut? Potrzebne półośki przednie do A3 8P 2007 Sportback 3.2 VR6 Quattro, wersja z USA. Ja ostatnio brałem rozrząd do Saaba z Amazon USA. Doszedł w 5 dni. W Polsce chcieli 2x tyle. Edytowane 3 godziny temu przez KiloKush
miro 91 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Kowal_ napisał(a): A to dziwne bo Band 7 normalnie z szajsungiem działa (A54) dokładnie, miałem banda 6 z a52s, potem z a54, wszystko banglało bez żadnego problemu syn ma 8 z iphone 15 i wszystko śmiga gadzety od huawei co zrozumiałe rządza się swoimi prawami, pobierania, aktualizacje przez ich sklep, tak samo jest np z falownikiem do fotowol ja mam galaxy watch 5 pro i telefon samsunga dla pełnego ekosystemu, żeby bez problemu zapis snu, ciśnienia, ekg itd działał bez bypassów.. najmłodszy ma xiaomi 5 z galaxy a50, też wszystko śmiga Godzinę temu, huudyy napisał(a): Jest tu jakiś magik od niedostępnych części do aut? Potrzebne półośki przednie do A3 8P 2007 Sportback 3.2 VR6 Quattro, wersja z USA. ale 3.2 to nie tylko USA, chyba że masz tą uboższą wersję z hamulcem 312 a nie 345, odezwij się do mnie na pw, dam ci kontakt 1
bergercs 52 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 godziny temu, huudyy napisał(a): Potrzebne półośki przednie do A3 8P 2007 Sportback 3.2 VR6 Quattro, wersja z USA. A jakiś VIN i to najlepiej w połączeniu z: długość/uzębienie z/w półosiek? Bo tak to wróżenie z fusów /gdyby to EU wersja to mam od ręki, ale wersje USA/Kanada często "robione na gratach z poprzedniej generacji" lub np stosowanie innych skrzyń niż na EU i wtedy z półosiami też jazda/ Edytowane 1 godzinę temu przez bergercs 1
huudyy 8 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, miro napisał(a): ale 3.2 to nie tylko USA, chyba że masz tą uboższą wersję z hamulcem 312 a nie 345, odezwij się do mnie na pw, dam ci kontakt z tego co mi aktualny właściciel opowiadał, to podobno był import z USA koło 2010 25 minut temu, bergercs napisał(a): A jakiś VIN VIN: WAUKD78P37A064901 Edytowane 1 godzinę temu przez huudyy
miro 91 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu generalnie jak jest manual, to wtedy wsadzali tylko jeden silnik w USA, kod BUB filozofii nie ma, ale oczywiście najlepiej po VIN, tak jak pisałem, na pw dam kontakt do gościa który do 8p i pochodnych ma wszystko. w aso taka półoś ok 3K
huudyy 8 Opublikowano 28 minut temu Opublikowano 28 minut temu 41 minut temu, miro napisał(a): generalnie jak jest manual, to wtedy wsadzali tylko jeden silnik w USA, kod BUB automat
Rekomendowane odpowiedzi