Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Naszych kursantów chcą bezwzględnie oblewać za najechanie na linię (czego skutkiem będzie, że fizycznie nie da się zdać egzaminu na C), no ale inżynier z lewym prawkiem już jest koszerny. To jest sprawiedliwość po Polsku :D

Edytowane przez Totek
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Krzysiak napisał(a):

Wielu ma lewe... zresztą i krajanie miewają C+E zrobione na UA nigdy tam nie będąc 😅😃😆

Tutaj winne państwo, że je uznało. Ogólnie jeśli jesteś zameldowany powyżej pół roku w danym kraju i nagle zgłaszasz się ze świeżo zrobionym prawem jazdy za granicą, to nie mogą Ci go przepisać

Z dzisiaj: autostrada trzy pasy: Rumun wyprzedza Bułgara, zajeżdżając drogę Polakowi na środkowym pasie: Polak musiał lekko odbić na lewy pas. No ale co dalej robi Polak? Pomyślał 2 sekundy i wbił na lewy pas. I sobie jadą dumnie trzema pasami, a każdy jedzie od swojego po prawej o 1kmh szybciej ...

Edytowane przez marko
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Totek napisał(a):

Naszych kursantów chcą bezwzględnie oblewać za najechanie na linię (czego skutkiem będzie, że fizycznie nie da się zdać egzaminu na C), no ale inżynier z lewym prawkiem już jest koszerny. To jest sprawiedliwość po Polsku :D

Było już na forum dementi dot. tego najeżdżania na linie :) 

Opublikowano (edytowane)

Niezła akcja w okolicy...po południu przyszedł alert RCB o jakimś 57 latku podejrzewanym o zabójstwo (na tamtą chwilę podejrzanym). Teraz żona wracając z pracy miała kontrolę auta, policja uzbrojona po zęby z długą bronią skierowaną w ziemię, zaglądali do auta, do bagażnika, czesali wszystkie auta za koleją.

Edytowane przez Krzysiak
  • Upvote 5
Opublikowano

Panowie (i panie), taka sytuacja z dzisiaj. Przejezdzalem przez remontowany fragment drogi z ruchem wahadlowym sterowanym światłami. Jako ze objazd byl bardzo w złym stanie a mi w foteliku spało dziecko to przejechałem przez ten fragment w swoim tempie i jak się okazało - zjechalem z niego jak przeciwlegly pas mial juz zielone. Jakiś motocyklista stojący w korku nagle na czolowke ze mna i z lapami oraz cos tam krzyczal do mnie. Czy to ja zrobilem cos glupiego czy tamtego kask cisnal za mocno w glowe?

Opublikowano
4 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Co się dzieje z tymi europejskimi markami :( 

nie tyle z markami, co z iloscia osprzetu jaki sie laduje do aut z napedem spalinowym. czujnik, sprawdza czujnik, a ten kolejny czujnik. vide fimik z volvo :hmm: kazda awaria powoduje efekt kuli sniegowej. jeden z glownych powodow dlaczego podziekowalem tej technologii. jak mam z czyms walczyc, to wole ograniczyc ta walke tylko do softu w kompie, a nie softu i calego spalinowego osprzetu. 

Opublikowano
22 godziny temu, Katystopej napisał(a):

Okazało się, że ten chuj chciał dzieciaka zabić a jego córka zasłoniła je własnym ciałem.

Z żoną pracuje dziewczyna, która zna gościa bo wychowała się tam w pobliżu. Ponoć chłop czubek, od lat terroryzował rodzinę i sąsiadów. Dużo chodził po górach i zna je jak własną kieszeń, więc ludzie obstawiają że jeśli ucieka to prędzej na południe niż na północ.