Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, huudyy napisał(a):

Ty w ogóle wiesz czemu łysy jest tak hejtowany czy dosrywasz się jak ostatnio tylko po to, żeby się dosrać? 

Czemu? Gościa kojarzę z jakiejś afery z amerykańskim paździerzem z salonu i może ze 3 randomowych filmików które mi w polecanych wyskoczyły.

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, huudyy napisał(a):

Ty w ogóle wiesz czemu łysy jest tak hejtowany czy dosrywasz się jak ostatnio tylko po to, żeby się dosrać? 

Śmieje się z typów, co mają jakieś obiekcje do materiału, bez jego obejrzenia, a mało mnie obchodzi jaki powód do hejtu znajdą sobie forumowe nołnajmy, zawsze się znajdzie powód do wylewania swoich żali i kompleksów 

jak na razie wrzuciłem filmik, a nołnejmy się dosrywają 

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

Śmieje się z typów, co mają jakieś obiekcje do materiału, bez jego obejrzenia, a mało mnie obchodzi jaki powód do hejtu znajdą sobie forumowe nołnajmy, zawsze się znajdzie powód do wylewania swoich żali i kompleksów 

jak na razie wrzuciłem filmik, a nołnejmy się dosrywają 

Ty też oceniasz, który wahacz lepszy na podstawie testu z prasą hydrauliczną? To jest tylko przykład...

Edytowane przez marko
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dawno go nie oglądałem, można wręcz w latach liczyć, ale często chrzanił takie kocopoły że tego się słuchać nie dało.  Biznesmen może z niego dobry bo z bycia "nikim" faktycznie się dorobił, nie wnikam w to czy kosztem ludzi którzy mu pomogli, a później gdy ich już nie potrzebował to kop w dupę, czy jest słupem (takie informacje swego czasu krążyły), czy faktycznie to efekt tylko i wyłącznie jego ciężkiej pracy. 

Edytowane przez Krzysiak
Opublikowano (edytowane)

I pozostańmy przy tym, że kto chce, to niech sobie to ogląda na YT, ale nie linkujemy tych treści tutaj. 

Przyjmij, to jako demokratyczny głos ludu i nie zaczynaj g*wnoburzy

Edytowane przez marko
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, huudyy napisał(a):

Ja was za te cytowanie tego mongoła wdupie do ignorowanych, tam se wszyscy razem pogadacie 8:E

A tak btw spędziliamy dzisiaj dzień w Bielsku. Kruca fiks, jakie to jest fantastyczne miasto, taki miks Krakowa i Pszczyny na sterydach :o Przepiękne stare kamienice, MNÓSTWO knajp, knajpeczek, pubow, restauracji, powciskane często w place kamienic. Zwiedziliśmy Starą Fabrykę - muzeum przędzalnicze i Studio Filmow Rysunkowych. Polecam, genialne miasto! A jakiego langosza jedliśmy....:lovin:

PXL_20250921_150647711~2.jpg

PXL_20250921_140320937~3.jpg

PXL_20250921_135335509.jpg

PXL_20250921_132607154.jpg

PXL_20250921_131737363~2.jpg

Edytowane przez Katystopej
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, marko napisał(a):

I pozostańmy przy tym, że kto chce, to niech sobie to ogląda na YT, ale nie linkujemy tych treści tutaj. 

Przyjmij, to jako demokratyczny głos ludu.

Kolego na swoim forum będziesz układał zasady, mnie one tyle co zeszłoroczny śnieg, nie ma w materiałach które linkuję nic złego czy niezgodnego z regulaminem.

Edytowane przez SylwesterI.