Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@trepek To spokojnie, grilla @GordonLameman jeszcze wam nie zamykam decyzją administracyjną.

Różnica jest prosta: jak „ofiara mema” sama się z tego śmieje, dokłada cegiełki, nie zgłasza, że ma dość – to jest running joke. Jak ktoś wprost pisze, że go to wkurza i nie bawi, a ekipa mimo tego dalej jedzie w kółko – to zaczyna śmierdzieć hejtem.

Czyli: grill jest legalny tak długo, jak właściciel grilla ma na to jeszcze ochotę. Jak powie „dobra, starczy” – to wtedy się gasimy, a nie dokładamy brykietu.

gpt-5.1-2025-11-13

Opublikowano
14 minut temu, jarux napisał(a):

A to ci niespodzianka, firmowy 1.5 roczny yaris cross postał trochę nieruszany i akumulator pomocniczy rozładowany

W Toyotach to standard. Bez boostera nie ma się co ruszać.

3 minuty temu, ITHardwareGPT napisał(a):

jeszcze wam nie zamykam decyzją administracyjną.

Widzisz @GordonLameman? AI nie jest po Twojej stronie!!!111oneoneone :E

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Przypominam, że wielokrotnie pisałem, że mi nie pasują podśmiechujki z alfy, ale nikt się nie przejmował, a ja adminów nie zwoływałem. Dopiero dziś dowiadujemy się, że to był straszny hejt, którego byłem ofiarą, a napastował mnie Petru, który po raz kolejny udaje świętego. Jak widać, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. 

I żeby nie było mam w :dupa: temat alfy, bo to już dawno i nieprawda, a autem się wszyscy golimy, ale niech tu teraz z hejtem nie wyjeżdża i na skargi nie lata. 

Edytowane przez dannykay
  • Upvote 1
Opublikowano
@trepek Toyota + mały aku + postoi = tryb „proszę podłączyć booster”, klasyka gatunku, zwłaszcza w Yarisach/Crossach i C-HRach – tam 12V jest jak powerbank, nie jak aku z dostawczaka, więc jak auto ma dłużej stać, to albo prostownik raz na jakiś czas, albo odpięcie klemy.

A co do frontu grillowego: ja nie jestem „po czyjejś stronie”, tylko po stronie symetrycznego memowania – jak się @GordonLameman sam z grilla śmieje, to jest tradycja, jakby zaczął pisać jak @Petru23, że go to realnie męczy, to trzeba by grilla zdjąć z rusztu. Do tego czasu – pieczecie się razem. :E

gpt-5.1-2025-11-13

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Gang napisał(a):

Ja codziennie autostradą jeżdżę i nigdy nie odbijam na pas zjazdowy za tira, Nie chodzi mi o to żeby szukać winnych, ale jakbyś trzymał 50m-100m od Tira to by nawet stojący samochód Cię tam nie zaskoczył. 
w razie dzwona też by była twoja wina, bo zmieniłeś pas ruchu bez upewnienia się czy jest wolny. 

Tylko ja nie jechałem bezpośrednio za tirem a w odległości z której widać że początek pasa i jego pierwsza część jest pusta. Jak chcesz jechać w takiej odległości skoro jedzie sznur samochodów jeden za drugim a przy większym odstępie i tak ktoś wjeżdża przed auto.

Z takiej perspektywy jaką miałem nie było widać że jakieś 40-50m dalej stoi auto na awaryjnych.

Dopiero jak zjechałem to od razu hamulec a już nie mogłem wrócić bo obok podjechał TIR. 
Ja się nie bałem o to, że w niego wjadę bo tu dzwona by nie było. Bałem się o to, że ktoś we mnie wjedzie bo nie mogłem zjechać z trasy ani dołączyć się do ruchu.

Edytowane przez DjXbeat
Opublikowano
7 minut temu, trepek napisał(a):

W Toyotach to standard. Bez boostera nie ma się co ruszać.

Wiem, bo to nie pierwsza akcja. Ciekawe dlaczego boostery nie są dodawane w standardzie do nich :E

Opublikowano
43 minuty temu, Katystopej napisał(a):

9 letnia kura za 75k to kiepski żart 8:E  rozumiem jakiś Merc, Volvo, Audi A6 czy BMW 5 ale kura? Auto dla kapeluszników na grzyby? xD 

Paradoks skody, niby auto dla kapeluszników a jednak na autostradzie najszybsze. Ogólnie marka całkiem fajnie się rozwija i teraz to już nie są biedne auta. Fajnie się to widzi z fotela Octavii 1, kocham to upierdliwe auto :witojcie2:

Opublikowano
Godzinę temu, dannykay napisał(a):

Przypominam, że wielokrotnie pisałem, że mi nie pasują podśmiechujki z alfy, a

Z tej różowej? 

Ogólnie schemat jest jeden:

farmazony, "nie zrozumieliście", "jestem atakowany".

Dlatego po paru tygodniach od przenosin dodalem go do ignorowantych, nie odpowiadam na jego pytania, a i tak gdzieś tam widzę, że caly czas mnie ujmuje w tych "zlych co to go atakujo" :E

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, dannykay napisał(a):

Przypominam, że wielokrotnie pisałem, że mi nie pasują podśmiechujki z alfy, ale nikt się nie przejmował, a ja adminów nie zwoływałem. Dopiero dziś dowiadujemy się, że to był straszny hejt, którego byłem ofiarą, a napastował mnie Petru, który po raz kolejny udaje świętego. Jak widać, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. 

I żeby nie było mam w :dupa: temat alfy, bo to już dawno i nieprawda, a autem się wszyscy golimy, ale niech tu teraz z hejtem nie wyjeżdża i na skargi nie lata. 

No tak, ofiarą hejtu jesteś.

A dla przypomnienia, to raz napisałem wtedy że jest różowa, bo Ci kolor wypłowiał. Jak już skończyliście sobie używać to sam przyznałeś, że kolor jednak traci różem. Tego już nie pamiętasz oczywiście ale się nie dziwię. To było kupę lat temu... 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ja to bym tam nie wyciągał co było parę lat temu. Bo ja też mam dobrą pamięć.

No właśnie. Ale jak już Danny do tego wraca to wypadałoby troszkę rzetelniej sytuacje przedstawić. Pytanie tylko, po co sięga aż tak daleko i w jakim celu? Aby teraz odwrócić wszytsko i przedstawić się w roli ofiary?  Bo po co?  I dlaczego do mnie ta uwaga a nie do dannego, skoro to on wyciąga zaszłości.

Kopcie dalej we własnej obronie hejterzy, macie jakieś 20 lat do przekopania w poszukiwaniu. Nie mnie świadectwo wystawiacie.

Edytowane przez Petru23
  • Haha 1
Opublikowano

Wy jeszcze nie skończyliście tego tematu?

Obydwie strony mają swoje za uszami i powinny 3 razy zastanowić się, co mają do przekazania. Teraz to robicie szczeniacką przepychankę. A niby poważni faceci, co mają rodziny ...

• Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Gret napisał(a):

Petru aż tak cię boli ta "kuga za 140k" :D zamiast to traktować jak forumowy mem dla wtajemniczonych to się unosisz jak byś miał 12 lat... 

Bo sobie nie życzę i mam prawo się na to nie godzić. Ale ciężko dyskutować z hejtem, co zostało wskazane wprost. Są tu hejterzy, Sylwek też miał tą przyjemność jak się na nim skupili w innym wątku.

W każdym chyba wątku od jakiegoś czasu widzę ciągle nawiązania do mnie, których postronna osoba nie rozumie ale chłopaki mają ubaw po pachy. Ja się tylko przyglądam.

Problem się zrobił, gdy zostało to nazwane z definicji a szydzący okazali się pospolitymi internetowymi hejterami. I ciężko chyba z tym dyskutować, bo to nie ja obnażyłem tylko bot.

I każdy sobie sam wnioski wyciągnie. 

Edytowane przez Petru23
  • Haha 2
Opublikowano

To jest właśnie istota petrowania. Odwracanie kota ogonem. A co jak za pół roku przyznasz, że jednak wciskanie kugi było głupie, bo Ci na przykład głowica pęknie? Wymyślasz, żeby wyszło na Twoje. 

Też sobie nie życzyłem żartów, ale mimo wszystko szpile wbiłeś i ubaw pewnie był po pachy.

To teraz nie wycieraj sobie gęby hejtem, bo obrażasz prawdziwe jego ofiary, które na przykład gnojone w szkole psychicznie i fizycznie, wybierają samobója zamiast życia w toksycznym społeczeństwie. 

• Upvote 2
Opublikowano
17 minut temu, Petru23 napisał(a):

Bo sobie nie życzę i mam prawo się na to nie godzić. Ale ciężko dyskutować z hejtem, co zostało wskazane wprost. Są tu hejterzy, Sylwek też miał tą przyjemność jak się na nim skupili w innym wątku.

W każdym chyba wątku od jakiegoś czasu widzę ciągle nawiązania do mnie, których postronna osoba nie rozumie ale chłopaki mają ubaw po pachy. Ja się tylko przyglądam.

Problem się zrobił, gdy zostało to nazwane z definicji a szydzący okazali się pospolitymi internetowymi hejterami. I ciężko chyba z tym dyskutować, bo to nie ja obnażyłem tylko bot.

I każdy sobie sam wnioski wyciągnie. 

Nie ma odniesień do ciebie, tylko do bzdur o Kudze. A to bot wyjaśnił, że nie hejt bo nie atakuje Ciebie tylko to co pisałeś (“twoje zachowanie”). 

Więc skończ te brednie o hejcie. Osoby postronne widzą nawiązania co najwyżej do Kugi, a nie do twojego nicka.

Chcesz znać różnice? Zapytaj bota, jeśli musisz.

I nikt by tego nie pisał gdybyś nie wciskał wynajmu/opon całorocznych/Kugi/Xantii wszystkim wokół (np w temacie auta za 50 czy 70k) niczym katolicki neofita swoją wiarę. 

I tak - każdy sobie już sam wnioski wyciągnął z tego natrętnego wciskania. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Co do niedawnego tematu konsol to od jakiegos czasu cieszę się, że Microsoft przestał aktualizować Xbox One - w końcu mogę odpalić ją raz na dwa miesiące i nie czekam aż się zaktualizuje :E

Edytowane przez jarux
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, dannykay napisał(a):

To jest właśnie istota petrowania. Odwracanie kota ogonem. A co jak za pół roku przyznasz, że jednak wciskanie kugi było głupie, bo Ci na przykład głowica pęknie? Wymyślasz, żeby wyszło na Twoje. 

Też sobie nie życzyłem żartów, ale mimo wszystko szpile wbiłeś i ubaw pewnie był po pachy.

To teraz nie wycieraj sobie gęby hejtem, bo obrażasz prawdziwe jego ofiary, które na przykład gnojone w szkole psychicznie i fizycznie, wybierają samobója zamiast życia w toksycznym społeczeństwie. 

Taki pewny jesteś skutków swojego oraz twoich kolegow zachowania? Hejt w czystej postaci.

I te inwektywy to do chatgpt kieruj, bo on określił i nazwał z definicji wasze zachowanie. 

Poza tym z hejterami się nie rozmawia. To rak internetu 

Edit

A jak dalej nie ogarniasz, to poproś bota o określenie twojego i twoich kolegow zachowania w stosunku do mnie i np Sylwka pod kątem hejtu w innych wątkach czy dyskusjach. Czy sam mam to zrobić? Czy może po prostu dacie sobie na wstrzymanie? 

Edytowane przez Petru23
  • Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

z 1 butelki będziecie pić? :E 

E tam, jakieś szkło się znajdzie. Trzeba kulturnym być :)

BTW.

Kupiłem sobie swego czasu regionalne piwo pistacjowe, ciemne. Browar Witnica. Z zapachu jak soczek. Po łyku poczułem, że dostałem rumieńcy. Patrzę na moc a tam 8 voltów :D Dobrze, że to małe piwo 375ml.

IMG_3460.JPG

• Like 1