Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bofff · Opublikowano
a to chyba trzeba blok wymienić? bo obecny nie ma raczej możliwości podłączenia 1/4, trzeba by rzeźbić na zaciskach a to abominacja -
Przez Rafe · Opublikowano
Tak, dosyłają podobno ale chyba trzeba mieć dowód zakupu czy coś a mój o ile jest gdzieś to już wyblakł. 35zł to groszowy temat porównując z zakupem nowego coolera. I tak służy mi już latami więc to spora oszczędność. Zastanawiam się jeszcze nad tematem wentylatorów do obudowy i na cooler, mam 5szt Phobya G-Silent.Eloop 120mm, nie wiem czy warto zmieniać? Niby działają cicho, przeplyw w małej lian li pc8fib był chyba spoko ale nie wiem jak to się sprawdzi w corsairze 5000D Frame Wracając do płyty, ramka na socket cpu pod cooler wieżowy warta rozważenia? -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
Osobiście wolę bardziej symulacyjne gry w tym Extraction shootery, niż ARC Riders - Marathon nie przyciągnie takich graczy jak ja, mechaniki są bardzo ubogie, Z drugiej strony nie ma tam również niczego co odciagnęłoby casualowych graczy ARC Riders. Poprzednie testy gry jasno pokazały, że na Marathon nie ma miejsca. -
Przez gruber99 · Opublikowano
Cześć, zauważyłem, że mam problem z podświetleniem tym RGB w obudowie chieftec hunter 3 (gs-03b-op). Sprawa wygląda tak, przycisk led przełącza tylko na kilka kolorów, brak jak by stałych kolorów, są takie kręcące się, i ogólnie efekty świetlne kiedy pierw działało wszystko i czasami kliknę 3 razy ten przycisk zmianę i potem klikam i nic, nie zmienia się kolor, czasami po starcie komputera zmienię kolor przyciskiem i potem już zero reakcji, klikam, przytrzymuje po kilka sekund i zero, nic nie zmienia się, jak by przycisk przestał działać, czasami wyłącze nim i też nie moge potem włączyć podświetlenia obudowy. Tak jak by raz działa, a raz nie i nie reaguje. Płyta główna MSI Pro B840-P WiFi. Komputer z lipca 2025. Czy to coś w biosie mam poustawiać, jeśli tak to gdzie, czy coś winnego jest innego? Wersja bios 17.12.2024.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi