Skocz do zawartości

Intel Raptor Lake - 13/14 generacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Jesteś kompletnym IDIOTĄ i już wielokrotnie udowodniłeś to na forum, ale nie rozumiesz tego, bo jesteś idiotą.

A różnica między tym co masz na wykresach a tym co na filmie jest oczywista, bo nikt nie robi benchmarków wydajności nagrywając jednocześnie GP.

On nie jest idiotą tylko zwyczajnie celowo trolluje. Jeszcze od czasów PCLab. To wszystko.

Opublikowano

To nie ja doradzałem płytę, ja tylko proca...płyta to już inwencja właściciela :D 

Tak poważnie to coś mu jedna pamięć nie pasuje, bo nawet gdy tylko ją obsadzam nie wstaje, dziś ją wrzuciłem na ryśka, wstaje, xmp działa, jakieś tam na szybko testy przechodzi.

Ale już jest "wiedziałem, że kupię intela i będzie kupa, 20 lat na amd i nigdy problemu nie było a tu pierwszy intel i od razu problem" :rotfl2:

W każdym razie to, że działa na ryśku mi trochę utrudniło bo by szła na gwarancję i z głowy :hihot:

• Like 1
Opublikowano
56 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Idźta wpizdu z tym niebieskim...czerwone chodziło z 4x8GB bez problemu, tu nie jestem w stanie odpalić z więcej niż 3x8 8:E 

Nigdy ale to nigdy nie zmieniaj dobrego na "lepsze "  :heu:

Opublikowano
12 minut temu, leven napisał(a):

Side ma rację pisząc, że zwykła przekładka modułów miejscami potrafi uruchomić mobkę. Przerabiałem to na DFI P45 z Intelem 8400 :E 

Tutaj ta konkretna kość nie chodzi w żadnym banku na lga1700 i w każdym na am4, co mi skomplikowało trochę sytuację :E 

• Haha 1