galakty 3 535 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Przez tę muzykę aż chce się kolejny raz przejść...
Mistrz zakonu Paladynów 795 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) 10 minut temu, galakty napisał(a): Przez tę muzykę aż chce się kolejny raz przejść... Powiesz pewnie że chciał byś poczuć znowu to samo kiedy przeszedłeś wieśka 3 pierwszy raz? To teraz wyobraź sobie że nigdy nie grałem w niego dłużej niż 2h, po zmianie gpu i monitora wypcham modami po sufit i przejdę całą grę Edytowane 8 Listopada przez Brolly 1
galakty 3 535 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 3 razy ukończyłem, niestety już nie dam się zaskoczyć, ale jak pomyślę jaki tam klimat był, ta muzyka, fabuła, bohaterowie, zadania... Łezka się w oku kręci 1
VRman 2 777 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) 18 minut temu, galakty napisał(a): Przez tę muzykę aż chce się kolejny raz przejść... ... do sklepu po wiertarkę, aby móc przewiercić uszy, żeby tego więcej nie słyszeć Niesamowite jak ludzie mogą mieć skrajnie różne gusta. Ja nie dałbym rady tego słuchać dłużej niż 10s, a większość fanów gry chyba wręcz uwielbia to rzępolenie i jakieś zawodzenie baby z Zespołu Pieśni i Tańca Ludowego w Pcimiu. (nie, to nie jest trolling, mi na serio trudno uwierzyć jak to może się Wam podobać) 9 minut temu, Brolly napisał(a): To teraz wyobraź sobie że nigdy nie grałem w niego dłużej niż 2h, po zmianie gpu i monitora wypcham modami po sufit i przejdę całą grę Mniejsza z modami. W 3D sobie być pograł to dopiero byś zobaczył "MODA". W VR się chyba da na emulatorze 3D Vision czy jakoś inaczej. Grałem tak trochę (90% gry jeszcze przede mną) w 3D Vision 2 i wygląda (jak wszystko w 3D) super. Ale trochę brakuje geometrii. W 3D widać odstępy między obiektami bardziej, widać "sprity'y udające gałęzie itp. Ciekawe czy mody na to też są. Na pewno ogram w VR po zakupie mocnego kompa. Jeszcze nie teraz. W3 jak wino - im dłużej leży tym będzie lepszy (mam nadzieję - ale gorszy być nie może, bo lepszego RPGa raczej branża już nie wypluje patrząc na zjazd jakości w ostatnich latach) Edytowane 8 Listopada przez VRman 1 1
musichunter1x 1 375 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) 11 minut temu, VRman napisał(a): ... do sklepu po wiertarkę, aby móc przewiercić uszy, żeby tego więcej nie słyszeć Nie no, muzyka "bitewna" bywa kijowa, ale tawerny bardzo zachęcają do gry Jeszcze o tyle fajnie, że zespół grał na instrumentach z tej epoki, choć na pewno nie każdy utwór w grze jest na nich oparty. I miasteczko: Edytowane 8 Listopada przez musichunter1x
Pavel87 714 Opublikowano 8 Listopada Autor Opublikowano 8 Listopada 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Przez tę muzykę aż chce się kolejny raz przejść... Ja właśnie przechodzę całość czwarty raz 🙂 co prawda gram już rok z przerwami na inne gry, ale jakoś idzie. Płynę teraz na Wyspę Mgieł 😀
SebastianFM 346 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 1 godzinę temu, VRman napisał(a): ... do sklepu po wiertarkę, aby móc przewiercić uszy, żeby tego więcej nie słyszeć Niesamowite jak ludzie mogą mieć skrajnie różne gusta. Ja nie dałbym rady tego słuchać dłużej niż 10s, a większość fanów gry chyba wręcz uwielbia to rzępolenie i jakieś zawodzenie baby z Zespołu Pieśni i Tańca Ludowego w Pcimiu. (nie, to nie jest trolling, mi na serio trudno uwierzyć jak to może się Wam podobać) Wszyscy już wiedzą na tym forum, że ty jesteś inny, taki wyjątkowy. 1 2
Lypton 970 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Że Geralt trafi jako grywalna postać do darmowego, taktycznego joterpega. https://cdaction.pl/newsy/geralt-w-grze-xd-wspolpraca-wiedzmina-3-z-pixel-artowym-sword-of-convallaria/ 1
tgolik 574 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) Ach, już myślałem, że REDzi zrobili jakąś animację na bazie gry. Edytowane 23 Listopada przez tgolik
JeRRyF3D 1 775 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada IMO fajne. https://vm.tiktok.com/ZNR1tbFo3/ 2 1
tgolik 574 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) Ktoś zagrał w alfę moda Mniejsze Zło z polskim dubbingiem (aktorski, amatorski)? Wg mnie całkiem spoko sposób poznania opowiadań Sapkowskiego. Edytowane 5 Grudnia przez tgolik
bleidd 581 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia W dniu 22.11.2025 o 22:13, JeRRyF3D napisał(a): IMO fajne. https://vm.tiktok.com/ZNR1tbFo3/ Vernon się w grobie przewraca
oldfashioned 564 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia 58 minut temu, tgolik napisał(a): Ktoś zagrał w alfę moda Mniejsze Zło z polskim dubbingiem (aktorski, amatorski)? Wg mnie całkiem spoko sposób poznania opowiadań Sapkowskiego. Kurde ale to dobrze wyglada, godzin w dniu brakuje zeby sprawdzic...
Merqus4 37 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Godzinę temu, tgolik napisał(a): Ktoś zagrał w alfę moda Mniejsze Zło z polskim dubbingiem (aktorski, amatorski)? Wg mnie całkiem spoko sposób poznania opowiadań Sapkowskiego. Dubbing tam dodali?
tgolik 574 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) Tak, jest polski dubbing i niektórzy aktorzy brzmią fajnie. Ponieważ projekt jest amatorski, dużo można wybaczyć, przez co odbiór jest lepszy. Edytowane 5 Grudnia przez tgolik
Pavel87 714 Opublikowano 5 Grudnia Autor Opublikowano 5 Grudnia Poczekam aż wyjdzie z alphy i pewnie zagram, ale wygląda fajnie 1 1
tgolik 574 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) Małe ostrzeżenie dla planujących testowanie Wiedźmina 3: Ostatnie życzenie. Mod nakłada filtr ziarno filmowe, którego nie ma potem jak zdjąć, musiałem przeinstalować Wiedźmina 3 żeby się tego dziadostwa pozbyć. Warto skopiować sobie oryginalne pliki te, które modyfikuje mod, przed jego instalacją. Edytowane 6 Grudnia przez tgolik 2
Pavel87 714 Opublikowano Czwartek o 07:09 Autor Opublikowano Czwartek o 07:09 No ciekawe, ciekawe, to by było coś, wydać dodatek po 10 latach od wydania gry https://www.ppe.pl/news/392208/wiedzmin-3-z-nowym-dodatkiem-to-jest-pewniak-mozemy-liczyc-na-zapowiedz-na-the-game-awards.html 1
tgolik 574 Opublikowano Czwartek o 07:24 Opublikowano Czwartek o 07:24 Aż trudno uwierzyć. Trzymam kciuki za ten trzeci dodatek - choćby jak połowa Serca z Kamienia.
Dudzio 7 Opublikowano Czwartek o 09:15 Opublikowano Czwartek o 09:15 Jakie Serce z Kamienia... Dadzą kilka(naście?) nowych skórek dla Geralta, jego dziewczyn i może Jaskra, do tego jedna misja i tyle będzie z tego dodatku. DLC Netflix bis, na pewno nic większego. 1
tgolik 574 Opublikowano Czwartek o 09:21 Opublikowano Czwartek o 09:21 Misja z bossem z DLC Netflix była całkiem spoko. Ze 2 -3 takie misje i masz połowę Serca z Kamienia. Mimo wszystko pracuje nad tym 100 osób. Jeśli to wszystko prawda oczywiście. Bo na razie opieramy się na plotkach.
Marvf 73 Opublikowano Czwartek o 09:32 Opublikowano Czwartek o 09:32 pichcą już od niemal roku. Przy 100 osobach zaangażowanych w projekt spodziewam się raczej czegoś więcej niż jeden quest, coś wielkości Serc Z Kamienia (nieco mniej) bardziej by pasowało. Wierzę że odpowiedź CEO w ostatnim raporcie kwartalnym "nie planujemy pokazania nowego contentu na TGA" była conajmniej wymijająca
Vulc 2 238 Opublikowano Czwartek o 09:34 Opublikowano Czwartek o 09:34 Bardzo dobra informacja. Nie tylko ze względu na dodatkową zawartość do świetnej gry. Można będzie też przekonać się w jakiej formie jest team i czy nadal mają "to coś".
Rekomendowane odpowiedzi